A+ A-

Albérlők

Jakab vagyok, de sose szerettem igazán a nevem, így az angolra fordított James után a barátaim mind csak Jimmynek hívnak. Átlagos srácnak mondanám magam, átlagos igényekkel, merész vágyakkal. Mindig is a csajok érdekeltek, de főleg akkor vonzottak igazán, ha valami kellemes fehérnemű volt rajtuk. De valahol azért legbelül mindig motoszkált az agyam hátsó zugaiban az, hogy egyszer szívesen magamévá tennék egy csinos, lányos fiút, aki ki van sminkelve, szexi fehérneműt, harisnyát, és magassarkút visel. Persze ezt a vágyamat sosem hangoztattam a barátaim, vagy ismerőseim előtt, csak úgy magamban tartva álmodoztam arról, hogy ha egyszer lesz rá alkalmam, akkor én biztos megragadom, és élek a lehetőséggel. Sosem gondoltam volna, hogy a fősulin jön el ez a pillanat…
Huszonkét éves voltam, és az egyik vidéki város főiskolájára jártam, aminek a koleszában tengettem a napjaimat. Tavasz eleje volt, és közeledett a második félév vége, amikor Krisz az egyik szaktáram, egy előadás helyetti sörözésen így szólt hozzám:
- Figyelj már, kéne egy új lakótárs az albiba. Nincs kedved jönni? Tudom, hogy már herótod van a kolitól. – ebben nem tévedett.
- Miért Tomi már nem bírta veletek?
- Á dehogyis, Gabi vágott tiplit.
Kikerekedtek a szemeim.
- Mert hogy?
- Összeszedett valami gárét magának, azt összebútoroztak.
Ez azért volt ennyire meglepő, mert Gabi ugyan már nem főiskolás volt, mint mi, hanem egy harmincas hapsi aki dolgozott, de szeretett velünk lógni. Mi is csíptük, mert jó arc volt, bírta a piát, és mindig volt egy kis füve. Sose gondoltuk volna azt, hogy majd összeáll egy csajjal, és ráadásul még összeköltözik vele.
- Az komoly, nem hittem volna.
- Hót mindegy. Nem lesz hosszú életű, ha fekete lyukat töm az ember.
Krisz ezt arra értette, hogy a csaj bizonyára egy díler nője volt eddig, szóval bírni fogja a füvet elég alaposan ahhoz, hogy Gabi ne bírja ezt majd anyagilag, aztán a csaj majd visszamegy a volt palihoz.
- Az elég gáz valóban.
- Ja, szóval most égető szükség lenne egy plusz emberre, mert Tomival nem bírjuk fizetni az alpecót. Aztán rád gondoltunk.
- Rendben, benne vagyok.
Azonnal bele kellett, hogy menjek. Krisszel jóba voltunk, a kolit tényleg rühelltem, már és Tomi minden szempontból tökéletes lakótársnak bizonyult. Pontosan fizetett, tiszta volt, rendezett és állandóan csak tanult. Ritkán ugrott el velünk egy-két sörre vagy bulizni. Magának való természetű volt, bizonyára azért, amiért nekem más okokból is tökéletesnek tűnt a helyzet arra, hogy megismerjem őt. Karcsú, hófehér bőrű, vállig érő csillogó fekete hajjal, lányos arccal, és meglehetősen szép, formás fenékkel. Bár nem tudtuk róla, hogy a csajokat vagy a pasikat részesíti előnyben, de ne mis foglalkoztunk vele sose. Meghagytuk neki. Ezért is volt jó, hogy odaköltözhetek, mert így a lakótársaként talán, ha jól keverem a lapokat, akkor kideríthetem, hogy mi róla az igazság. Egy szó, mint száz, tetszett nekem, és be akartam vinni az ágyamba női ruhában.
Szóltam a szüleimnek, hogy volna egy ilyen lehetőségem, és jobb lenne, mint a kollégium, s ugyanannyira jönne ki nagyjából, és pár óra könyörgés, és győzködés után ők is beleegyeztek a dologba. A nyárra úgyis akartam vállalni valami melót a környéken szóval tök ideális lett minden. A hétvégén meg is ejtettük a költözést. Nem volt sok cuccom, szóval igazából nagyon hamar megvolt minden.
Aztán szempillantás alatt elrepült egy hónap. Természetesen semmit sem tudtam meg Tomiról, mert tanultam, vagy buliztam. Persze a prioritási sorrend sokszor másképpen volt. Az viszont azért feltűnt, hogy Tomi néha rajtam felejti a szemét, ha meg csajt vittem fel az este, akkor másnap mintha meg lett volna rám sértődve. De nem voltam biztos abban, hogy ezt most csak én látom, mert ezt szeretném, vagy valóban így van e. Szerencsére jól megvoltunk hárman, s nem voltak gondok. Krisszel eljártunk kocsmázni, meg partyzgatni, aztán néha nagy nehezen elrángattuk Tomit is. Hétvégén meg hazamentünk a családhoz. Kivéve Tomit. Ő járt haza a legritkábban. Havonta egyszer, és mindig, ha kérdeztem arra hivatkozott, hogy a testvérei miatt képtelen tanulni, azért marad az albiban, mert ilyenkor csönd van, és legalább tud koncentrálni. Amikor először tettem fel neki ezt a kérdést, akkor ugyan fülig vörösödött, és kissé dadogva adta ezt a választ. Úgyhogy egyre jobban nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy van valami rejtegetni valója ennek a bájos arcú, fiúnak. Vágyódásom az után, hogy ő legyen az, akit én már oly’ régóta várok, sokszor odáig fajult, hogy éjszaka, ha egyedül voltam, folyton erről fantáziáltam, de amikor egy csajt döngöltem éppen, akkor is az ő arcát képzeltem oda. S titkon azt reméltem hallja, hogy mit művelek, és eleped a féltékenységtől, hogy nem ő, hanem egy „kis ribanc” viháncol alattam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 genius33 2015. 07. 11. szombat 15:51
Szerintem szép smile
#5 AlexHun 2015. 07. 8. szerda 14:19
Kár a történetért a nagyon hosszú bevezető miatt.
#4 A57L 2015. 07. 8. szerda 03:58
Egynek elment.
#3 veteran 2015. 07. 7. kedd 15:35
Nekik jó ez csinálják.
#2 papi 2015. 07. 7. kedd 12:58
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2015. 07. 7. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?