A+ A-

Történet a koleszből és a suliból

Én 19 éves leszek. A legjobb haveromtól származik, akivel középsőcsoportos óvodás korunktól ismerjük egymást. Szóval lassan már 15 éve. Maga a történet már majdnem 2 éve történt.
Az osztályába járt egy srác, akiről ugyan senki nem tudhatta, hogy meleg, de sokan már sejteni vélték. Ennek főleg az volt az oka, hogy soha senki nem látta Őt lánnyal, legalábbis úgy nem. A másik jel meg az lehetett, hogy több fiúval is próbált kikezdeni. Persze ezt mindenki kamaszkori fellángolásnak gondolta. Sőt legsűrűbben olyannal próbálkozott, akinél soha az életbe nem lett volna esélye, mert kizárólag csak lánnyal folytatott kapcsolatot és többször kihangsúlyozta, hogy fiúval sosem lesz olyan kapcsolata. Nem beszélve arról, hogy volt közöttük olyan is, aki amint kiderült egy „haverjáról”, hogy meleg, meg is szakította vele a kapcsolatot. Mindezekkel szemben Laciról viszont néhány megbízható haverja (akár nég az osztályból is) tudta, hogy meleg.
A srác (Geri) és a haverom (Szabi) nem csak, hogy osztálytársak voltak, hanem még kollégiumi szobatársak is. A helyzet az, hogy Gerivel ellentétben Laciról az osztályból sokan (de nem mindenki) tudta, hogy meleg. Amíg a fiú más fiúkkal próbálkozott, addig Laci meg Őt próbálta „becserkészni”, de a srác nem foglalkozott igazán Vele. A legjobb barátom teljesen tehetetlennek érezte magát. Már 0,5 éve, folyamatosan flörtölt, vagyis inkább próbált flörtölni a kiszemeltjével, valamint amikor kettesbe voltak a kolesz szobába és reggel készülődtek többször meg is dicsérte, hogy „milyen jól néz ki”, de a srác semmit sem reagált ezekre. Már szinte a teljes tanév, azaz még fél év eltelt, amikor valami történt.
Azt mai napig nem lehet tudni, hogy hogyan de Gerinek sikerült alkoholt „becsempésznie” a szobájukba. Azt iszogatták egész délután. Már olyan este 8-9 óra körül járt az idő, amikor a haverom elment lezuhanyozni. Amikor kijött a fürdőből és elhaladt Geri ágya mellett, egyszer csak a fiú felpattant az ágyról és utána nyúlt. Ezzel a lendülettel az egyébként is meztelen haveromat közel rántotta magához és lesmárolta. A srácot az eddigi visszautasítások miatt ez igen csak meglepte. Ezért hirtelen nem tudott mit reagálni. Mire felocsúdott, addigra a másik fiú abba hagyta. Abban a pillanatban a haverom csókolta meg Gerit. A fiú erre elkezdte simogatni a „barátomat”, aki persze már régen várt erre. Közben, ahogyan ennek lennie kell, Ő elkezdte vetkőztetni a srácot. A fiú ez ellen egyáltalán nem ellenkezett, sőt hát minden „segítséget” megadott ahhoz, hogy ez a folyamat a lehető leggyorsabb legyen. Amikor már mind a ketten anyaszült meztelenek voltak, már nem csak szájon alkalmazták a csókot, hanem ahol érték egymást. Egymás mellkasát nyalogatták, mellbimbóit szopogatták, majd egyre lejjebb haladva elérték egymás hímtagját. Először a haverom kezdte el szopni a partnerét. Óvatos folyamatként haladt vele. Első lépésként a kezével izgatta kicsit a „társa” hímvesszőjét. Aztán a következő lépésként a szájába is vette. Ezt követően „indulhatott” a folyamat végső felvonása, azaz maga a szopási tevékenység. Ezt Ő nagyon lassan kezdte meg, hiszen még korábban soha ilyet nem csinált, pedig már nagyon szerette volna. Többek között ennek is köszönhetően volt nagyon óvatos. Ráadásul még kényeztetni is akarta közben a partnerét, hiszen már jóval korábban elkezdett érezni iránta valami komolyabbat, amely csak a srác „vaksága” miatt nem teljesülhetett eddig be. A szopást magát nagyon óvatosan és érzékien csinálta. A szopásba rendesen beleélvezett Geri. Hát, ahogy ez „lenni szokott”. Rendesen teli is lövelte Szabi száját a saját gecijével. Ezt a haverom először csak nyelte, majd amikor már szinte „befejezte” az általa folytatott tevékenységét a még Geri faszán maradt gecit körbe lenyalta. Ekkor ezt kicsit ízlelgette is és nagyon melegnek, édesnek valamint melegnek érezte a spermát. Itt már ment minden magától. A következő lépés az volt, hogy a haveromat is lecumizta a fiú. Ezt is nagyon élvezte Szabi.
Mindezeket követően, ahogy már ez (már) lenni szokott, következhetett a nemi közösülés. Ebben Szabi volt az aktív fél. Szólt Gerinek, hogy helyezkedjen el kényelmesen 1 perc és jön, ezzel megfordult és kiment a fürdőbe, ahonnan bevitte a tusfürdőjét, amellyel körbe kente partnere végbélnyílását valamint a saját nemi szervét. Ezután, ahogy már korábban a videókban látta, elkezdte izgatni partnerét, valamint tágítani annak a seggnyílását. Ezt három ujjal tette. Majd amikor már úgy érezte, hogy partnerét eléggé megnyugtatta illetve eléggé fel is van hozzá izgatva valamint már annyira kivan a végbélnyílásának a külső része tágulva, akkor elkezdte a belső záróizmokat is tágítani, de ezt immáron a nemi szervével. Ezeket a dolgokat nagyon élvezte, mint Ő, mint pedig a partner srác.
Másnap reggel úgy ébredt fel először Laci, hogy össze van bújva azzal a fiúval, akibe már jó ideje szerelmes. Sőt! A partnerét csókkal akarta ébreszteni, de azt kisebb meglepetésére visszautasította.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.61 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 ttFla51ixbAr 2015. 06. 27. szombat 11:04
Ennél még a vizállásjelentés is izgalmasabb.
#5 veteran 2015. 06. 23. kedd 13:42
Gyenge
#4 papi 2015. 06. 23. kedd 07:48
Nagyon gyenge
#3 Rinaldo 2015. 06. 23. kedd 06:16
Gyenge.
#2 A57L 2015. 06. 23. kedd 04:06
Közepes történet.
#1 Törté-Net 2015. 06. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?