A+ A-

Óvszer kellett volna!

Egy szép tavaszi napon, a munkahelyemen dolgozgattam, tettem vettem a feladataimat, amikor is beállított egy új kolléganő hozzánk (hozzáteszem olyan helyen dolgoztam ahol sok női dolgozó vett körül-király egy helyzet volt). Már időközben flörtölgettem egy két kolléganővel, de az új munkatárs teljesen elkápráztatott kisugárzásával. Izgató, átlagos testalkatú szép arcú, nő enyhén vágott keleties szemekkel, akinek kerek feszes popsija és az átlagnál kicsit nagyobb mellei voltak. Erős szexuális kisugárzása volt, amit nem lehetett figyelmen kívül hagyni. Ráadásul feszes nadrág volt rajta, ami abszolút kihangsúlyozta szeméremdombjait és fenekét. Egyből elkezdtem vele is flörtölni. Sajnos csak ritkán láthattam az új lányt mivel kiküldetésben dolgozott alkalmanként, de kapható volt a flörtölésre és viszonozta is azt, bár az elején még bátortalanul. Mint később kiderült házas volt, de ez engem nem zavart mivel én is házas voltam. Beszélgetéseink során az is kiderült, szintén elhanyagolják otthon és nem érezte magát igazi Nőnek a férje mellett. Mindkettőnknek jól jött ez a találkozás, ami később hosszú testi kapcsolattá és barátsággá szövődött.
Flörtölésünk második napján elkértem az elérhetőségét, amit kicsit bátortalanul, de megadott. Ezek után jöttek a hosszú telefonos beszélgetések ahol is elmeséltük mi is az ami hiányzik mindkettőnknek az életéből. A telefonos beszélgetések titkos találkákba torkoltak egy kávézóban, ahol folytattuk tartalmas beszélgetéseinket, melybe a szex is erősen keveredni kezdett. Ettől mindketten fel voltunk izgulva teljesen. A lány közölte halkan; nedves a puncija olyannyira hogy a bugyija is teljesen elázott, erre én is közöltem vele áll a cerka, ami szintén elázott az őrületes mennyiségű kéjnedvemtől, és ha így folytatja elélvezek, mint egy szűz fiú. Mindketten remegtünk az izgalomtól és alig bírtunk magunkkal. Remegő lábakkal és cerka eltakarásával mentem fizetni az elfogyasztott kávét és sütit, majd az autómban folytattuk izgalmas beszélgetésünket. Mivel nem volt hol, de volt kivel, kreatívan kellett megoldanunk a helyzetet, ami még jobban izgatott mindkettőnket, így az autómra esett a választás. Szerencsénkre szép májusi meleg idő volt, ami kedvezett az autós kalandjaink kezdetének. Szóval folytatva az izgalmas beszélgetéseket, lassan közeledni kezdtünk egymáshoz. Heves csókolózással estünk egymásnak. Mindketten őrülten kívántuk egymást ez érezhető volt a nyelves csókok áradatából is. Teljesen felajzva átültünk a hátsó ülésre, mivel zavart a kézifékkar és egyéb szerkezet, ami közöttünk volt, és amit jobb volt nem babrálni a helyben maradás érdekében. Nem kellett több a hátsó üléssor lehetőséget adott a szabadabb mozgásnak.
Kezemmel lassan és gyengéden simogatni kezdtem a lányt. Egyre feljebb került a kezem gyönyörű méretes melleihez, majd elidőzve mellei masszírozásával lejjebb kezdtem araszolni, akkor már teljesen elázott kéjbarlangja felé. Fokozatosan csúsztattam be ujjaimat bugyijába, amitől halkan nyögdécselni kezdett. Egyre beljebb csúszott bugyijába a kezem, amikor is elértem izgató szeméremdombocskáját. Tiszta kéjnedv volt, amitől még jobban megőrültem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.15 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 04. 6. csütörtök 17:07
Közepesnél nem jobb.
#10 vakon53 2016. 02. 6. szombat 09:18
Szuper,jöhet a folytatás.
#9 sunyilo 2016. 01. 8. péntek 18:36
A pavlovi reflexek nem tudják elvenni a kedvet a nyálcsorgatástól! Ez jó.
#8 Pavlov 2015. 10. 6. kedd 00:11
Több részlet! Sok tagolás! Bekezdések! Párbeszédek!
#7 listike 2015. 06. 26. péntek 08:35
Első résznek elmegy.
#6 feherfabia 2015. 06. 19. péntek 06:03
Remélem lesz folytatása!!!
#5 papi 2015. 06. 17. szerda 21:58
Egész jó
#4 veteran 2015. 06. 17. szerda 11:06
Jó. Folytatás se legyen rosszabb.
#3 Rinaldo 2015. 06. 17. szerda 10:22
Szuper,jöhet a folytatás.
#2 A57L 2015. 06. 17. szerda 03:57
Nem rossz írás.
#1 Törté-Net 2015. 06. 17. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?