A+ A-

Hárman párban - Az unokatesóim ködös párkapcsolata ugyan avval a fiúval

Ez a történet, az unokahúgom, Kati és az ikertestvére Deni (Dénes) külön, de mégis „összefonódó” szerelmi kapcsolatát fogja bemutatni. Ők mindössze kb. 2 hónappal fiatalabbak Nálam, szóval már Ők is elmúltak 18 esztendősek.
A történet tavaly márciusban kezdődik, amikor Kati összejött egy nagyon helyes és kedves sráccal, Antival. A kapcsolatuk legelső napjaiban semmi különös nem történt. Sokfelé eljártak kettesbe, majd hármasba is. A húsvéti szünetben indultak igazán a problémák, amikor Anti egyre több időt töltött Katinál. Hát még ezzel sem lett volna semmi gond, hiszen együtt járnak, ami azzal jár párban, hogy megpróbálnak minél több időt együtt tölteni. A probléma ott kezdődött, hogy Deni is elkezdett vonzódni Anti iránt. De azt tudni kell, hogy ekkor még Deniről senki nem tudta, hogy homoszex. Sőt, Ő még magának sem igazán merte beismerni, hogy Ő márpedig nem az átlagos /heteró/ fiúk életét éli, hisz a lányok úgy, mármint szexuálisan sosem fogják érdekelni, annál inkább a fiúk. Nekem még áprilisba a fülembe jutott több haverom valamint osztálytársam által, hogy Anti részegen igen csak szeret pasikkal is kikezdeni. Ezzel a hírrel fogalmam sem volt, hogy mit kellene, hogy kezdjek. Nem tudtam, hogy mondjam el Katinak, hogy elképzelhető az, hogy Anti biszex, vagy csak „elterelő hadműveletként” kezdett ki Vele, hogy így nyomja el magában azt a tényt, hogy meleg. Arra is gondoltam, hogy Deninek szólok, hogy figyeljen jobban oda „nővérére”, Katira. De mihelyst meghallottam, hogy milyen hanglejtéssel beszél a srácról és megláttam a szemében a csillogást, amikor csak szóba kerül Ő, azaz Anti, rá kellett jöjjek, hogy nem lenne az sem igazán szerencsés, ha Neki szólnék az általam megtudott dolgokról. Aztán gondoltam egy merészet és megpróbáltam beszélni az unokahúgom pasijával és kideríteni, hogy van-e igazság tartama annak, amit hallottam. Lényegében olyan vehemensen tiltakozott már a feltételezés ellen is, hogy ez számomra csak megerősítette, hogy a haverjaimtól és az osztálytársaimtól, egymástól egyébként teljesen függetlenül kapott információknak lehet igazság tartama. Ezek után a háttérben maradva próbáltam vigyázni Katira.
Már olyan május közepén járhattunk, amikor Kati és Deni házibulit szervezett. A partinak már majdnem a végén jártunk, amikor egy rövid időre az udvarra távozott Anti. Leginkább persze, azért mert Katit kereste. De a sötétség megint intézkedett. Anti belefutott Deni karjaiba. Hát természetesen erről Anti mit sem sejtett, hiszen egyfelől a sötétben semmit sem látott, másfelől meg Deninek is Katihoz hasonlóan középhosszú haja van, szóval még ez alapján sem tudott rájönni, hogy a csókja nem a „valódi címzettnél landolt”. Anti átölelte és megcsókolta Denit, persze a srác azt hitte, hogy a barátnőjét csókolja meg. A csók kölcsönös volt. Végül a srác akkor jött rá, hogy Kati helyett Denit csókolta meg, amikor a várnál vehemensebb csók után Katiként szólította meg partnerét, aki valójában persze Deni volt. Deni csak annyit reagált, hogy „jobban csókolsz, mint ahogyan számítottam”. Ebben a pillanatban feldúltan felszaladt a szobájába, melyre már a vendégek is persze figyelmesek lettek, ahogyan arra is, hogy egy pár másodperc múlva szintén kicsit feldúltan jön befelé az udvarról Anti is. Mindenki érthetetlenül állt az események előtt. Először Kati érdeklődött Antitól, hogy mi történt Közte és az Öccse között. De a srác csak ott állt kővé meredve a bulizók előtt, mert nem tudott valójában jó választ adni a kérdésre. Azt ugyanis nem mondhatta el, hogy megcsókolta Denit és Ő viszonozta a csókot. (Elmondható tehát, hogy a csókról senki sem szerezhetett elvileg tudomást.) Deni és Anti a bulin történtek után amennyire csak lehetett megpróbáltak minél kevesebbet egymás közelében lenni. Főleg igaz ez Denire, hisz Ő már szinte az eleje óta vágyakozott Anti után és irigykedett egy kicsit a húgára, hogy ilyen jó pasit talált magának.
Így érkezett el a két hetes tábori időszak, ahová valami úton-módon, de eljöhetett Anti is (pedig nem egy iskolába járunk). Ráadásul az élet furcsa játéka folytán a tanárok döntése alapján Deni és Anti egy szobába lettek elszállásolva. A két fiú között vélhetően a bulin történt dolgok miatt én egy kicsit tartottam attól, hogy ebből mi sülhet ki. Ráadásul a lányoknak máshol volt a tábora, így míg Kati sincs a közelbe. Szóval tudtam, hogy Nekem kell egy kicsit jobban odafigyelnem az unokaöcsémre és a srácra, vagyis inkább arra, hogy nehogy komolyabb balhé legyen kettejük között. Végül semmi veszekedés nem volt Deni és Anti között. Sőt a tábor utolsóelőtti reggelén, a korábbi napokkal ellentétben Deni fülig száj volt, míg igazán Anti sem volt letörve. Először én is csak örültem, hogy a két kamasz elásta a csatabárdot. De minél jobban közeledett a másnap reggel és a hazaindulás, Deni annál szomorúbb lett. Legalábbis a szeméből ezt tudtam kiolvasni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.63 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 06. 17. szerda 22:02
Nagyon gyenge
#4 veteran 2015. 06. 16. kedd 13:34
Nem tetszett.
#3 Rinaldo 2015. 06. 16. kedd 06:43
Gyenge.
#2 A57L 2015. 06. 16. kedd 04:17
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 06. 16. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?