A+ A-

A Baker-család 2. rész

Este az egész család az asztalnál ült. Mikor reggel elmentek otthonról lehangoltak és feszültek voltak. Most viszont mindenki mosolygott, örült és elégedett volt. Talán egyedül Sam-nek tűnt fel a változás, bár annyira örült hogy mindenki jó kedvű, hogy nem nagyon feszegette kérdést, különben is örült, mert nem kell elszámolnia a matek 2-esről amit ma nagy nehézségek árán szerzett meg, a tanárnő lábai közt. Érezte, hogy valami változás történt de betudta annak, hogy vele is megtörtént az elképzelhetetlen, és szexelt egyet. Sőt, úgy tűnt, hogy a nyáron még fog is. Nővére is elégedetten ette a vacsorát a tóparti kaland boldoggá tette és úgy gondolta, hogy Konráddal még lesz közös együttlétük, bár nem tett le tesójáról se. Egyikük se sejtette, hogy az éjszaka még mindkettőjüknek tartogat kalandokat. Morgan is elégedetten evett, kedve a régi volt, újult erővel tért haza feleségéhez és már alig várta hogy ágyba bújjanak. Az asztal alatt keze elkalandozott felesége combján, aki finom terpesszel engedte beljebb férje kezét. Diane is elégedett volt magával. Senki se sejtette, hogy a délelőtt nagy részét a szomszéd fogyatékos kissráccal és annak hatalmas farkával töltötte, nagyobbat szexelve vele, mint férjével az elmúlt évben bármikor. Ám most mégis örült férje közeledésének, az asztal alatt kezével ő is viszonozta férjének a simogatást egy kis farok masszázs formájában, és legnagyobb megdöbbenésére férje férfiassága újra régi pompájában találta. Annyira meg volt lepődve hogy nem tudta magát türtőztetni és az asztal alatt finoman elővette Morgan szerszámát, és elkerekedett szemmel látta és érezte is hogy az újra a régi. Rámosolygott férjére és finoman folytatta amit elkezdett. A gyerekek ebből persze semmit se vettek észre, ők elvoltak a magukkal. Ám Zoé mikor felpillantott az ételéből feltűnt neki szülei összenézése, és anyja egyik kezének hiánya, na meg apja furcsa arckifejezése ahogy próbálja szeletelni a húst. Sejtette, hogy valami zajlik körülötte de nem lehetett lehajolni és megnézni.
Zsebéből finoman elővette hát a telefonját, ügyesen levett róla minden hangot és fényt, majd kamerára kapcsolt és egy pár pillanatig az asztal alá tette. Majd megállította a felvételt. Oldalt pillantott tesójára, de ő a saját telefonjával volt elfoglalva az asztalnál. Anyjuk nem szerette ha az asztalnál telefonoznak de most el volt foglalva és nem látta és nem is igazán törődött vele. Óvatosan levette a hangot, majd elindította a felvételt. Nagyon meglepődött, azon amit a telefon rögzített, majdnem ő maga is benézett az asztal alá, hogy saját szemével lássa. Most már értette szülei mozdulatait, apja arcát és minden mást is. Úgy döntött, hogy folytatja a felvételt és újra elkezdte felvenni, ám most nem állította meg, hanem csak finoman várt. A telefont ügyesen a lába közé fogta, hogy az tovább vegye az eseményeket, ő maga pedig folytatta a vacsorát. Fél szemmel közben rá-rá pillantott apjára, hátha megtudja saccolni, hogy meg lehet-e állítani a felvételt. Aztán apja arcán olyat látott amit eddig még soha. Nem is tudta beazonosítani az érzelmet, rápillantott az órájára megjegyezte az időt és várta a folytatást. Pár pillanat múlva anyja keze felbukkant az asztal felett és folytatta az evést apja arca pedig megkönnyebbülté vált. Finoman lenyúlt megállította a felvételt majd zsebre rakta a telefont. Úgy érezte magát mint egy beépített ügynök aki a rossz fiukról készít terhelő bizonyítékot.
Elfogyott a vacsorája, úgyhogy elbúcsúzott és felment a szobájába ahol befeküdt az ágyába és rögtön megnézte mit is vett fel a kamera. Szép munka volt, a felvételen minden jól látszott. nagy kerek szemmel figyelte a videót amin anyja keze egyre csak liftezik apja hatalmas farkán, majd egyszer csak apja farka rándul egyet, és elkezdi lövellni magából a fehér ondót egyenest az asztal aljára. A felvételen azt is jól látta, hogy anyja a nagy bumm bekövetkezte előtt, apja farkát finoman megdöntötte így a kirobbanó fehér folyam nem fölfelé lövellt hanem az asztal aljára és az asztal terítőre. A felvétel gyors elemzése közben arra is rájött, hogy mi volt apja arcán az a furcsa arckifejezés, amit látott. Akkor élvezett el. Nagyon felizgatta amit látott, magát juttatva csúcsra aludt el és csak később egy óra magasságában ébredt fel valami zajra.
A vacsora végén Sam a szobájába ment és kedvenc videó játékával játszott egészen éjfélig amikor a természet szólította. Miután végzett halkan lopakodott a folyosón, hogy ne ébresszen fel senkit. Ám mikor elhaladt anyjáék szobája előtt a szobából halk nyögésekre lett figyelmes. Nem bírta megállni, egy gyors pillantást vetett a kulcs lyukon keresztül. A látványtól le esett az álla, farka pedig rögtön égnek állt.
Miután a gyerekek elmentek a szobájukba Morgan és Diane átölték, megcsókolták egymást és összenevettek, majd felálltak és elpakolták az asztalt. Diane el volt képedve férje visszatért erején, és bár gyanús volt neki egy kicsit, úgy döntött nem forszírozza a dolgot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 tomi19 2015. 09. 1. kedd 18:47
Tetszett
#12 papi 2015. 06. 10. szerda 17:26
Akkor lenne az igazi ha az egész itt lenne.
#11 sipospista 2015. 06. 7. vasárnap 15:42
szuper lett
#10 gyuri0926 2015. 06. 3. szerda 15:47
Ez eredetileg egy 6 részes sorozat aminek az első és utolsó része van itt fent , ez a befejező rész ezért zavaros , mert az ebben szereplők különös történetei hiányoznak.
#9 feherfabia 2015. 06. 2. kedd 06:24
Erős közepes!
#8 szekely18 2015. 06. 1. hétfő 22:09
Nekem tetszet!
#7 sztbali 2015. 06. 1. hétfő 16:17
Jobb mint az átlag.
#6 listike 2015. 06. 1. hétfő 10:49
Nagyon tetszett.
#5 Bob__ 2015. 06. 1. hétfő 09:18
Kicsit rosszul lette kfeltéve a részek. Kicsit lehangoló, hogy meg vannak említve a részek, de azt még fel se tették smile
#4 Rinaldo 2015. 06. 1. hétfő 08:20
Szuper jó.
#3 veteran 2015. 06. 1. hétfő 08:03
Elég jól sikerült
#2 A57L 2015. 06. 1. hétfő 04:58
Ez tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 06. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?