A+ A-

Balatoni csúcsok

Gyerekkori legjobb barátom, Zoli családjának van egy balatoni nyaralója. 14 éves korunkban megengedték a szülei, hogy pár haverral felügyelet nélkül lemehet egy hétre nyaralni. Azóta hagyomány lett ebből, minden évben megyünk néhányan, egy év kivételével állandó meghívott vagyok. El lehet képzelni, hogy miket műveltünk szülők nélkül. Első évben egy hétig csatak részegek voltunk. Második évben már mást is ki akartunk próbálni, így a hét csúcspontjaként a parton megismert csajokat elhívtunk bulizni. Akkor volt meg az első, maszturbáláson túlmutató szexuális kalandom. Nem szépítem, az egyik csaj a fürdőszobában leszopott, tartott vagy egy percig. Amikor elővettem a farkam, és egy női kéz rámarkolt, már attól majd felrobbant, aztán bevette a szájába, elkezdte cumizni, én meg azonnal elélveztem. Letöröltük az összespriccelt testrészeit és a farkamat, visszahúztam a gatyát, és ennyi volt. Nem vagyok rá büszke, mai fejjel legalább viszonoznám, vagy folytatnám valami komolyabbal, de akkor ennyivel is elégedett voltam, azt hittem, ezzel én már nagymenő lettem, és mindent tudok a szexről.
10 éve jártunk ott először, azóta sokat változott a társaság. Fiatalkori haverokból többen eltűntek, egyszerűen másfelé sodort az élet. Zolival ketten kerültünk egyetemre, hetekkel ezelőtt kaptuk kézhez a diplománkat. Egyedül egy haverral tartjuk a kezdeti társaságból a kapcsolatot, ő érettségi után munkába állt, ezért nehezebben talál időt és szabadságot a nyári balatoni mulatságra, azóta egyszer ha jött. Nekünk is a munkakeresés következik, előtte azonban még kihasználjuk utolsó szabad nyarunkat.
Zoli most engem hívott, meg egy közös egyetemi haverunkat, Andrist. Meg persze hozta barátnőjét, Szilvit, akivel már egészen komoly a kapcsolatuk. Szilvi is meghívta két barátnőjét, akiket nem ismertünk. Mi négyen egy autóval mentünk, a két csaj majd egy nappal később, vonattal. Szombaton kora délután érkeztünk meg az ismerős házhoz. Tudni kell, hogy Zoliék családja nem küzd anyagi gondokkal, ennek megfelelően ez nem egy kicsi bungaló, inkább egy kétszintes, rendesen felszerelt ház. A házba lépve egy étkezőnek kialakított nagy közös helyiség, abból nyíló nagy hálószoba, másik oldalon egy kis konyha, a lépcső felé vezető folyosóból nyílik még egy vendégszoba és egy kis fürdőszoba. A tetőtérben egy további háló saját fürdővel. Zoli és Szilvi természetesen az alsó szint nagy hálószobáját foglalták el, mi Andrissal a vendégszobát. A két csaj pedig majd az emeleten fog aludni. Érkezés után ebéd, majd fürdés a tóban, este bor mellett beszélgetés az élet nagy kérdéseiről. Komolyodtunk, ez a helyzet.
Másnap fél három körül érkezett Andival és Vikivel a vonat. Zoli kiment eléjük autóval az állomásra, Szilvi kajával várta őket, mi Andrissal csobbantunk addig. Illendőségképpen aznap nem maradtunk sokáig a parton, négy felé visszamentünk, hogy megismerjük a lányokat. Az ebédlőasztalt még nem rakták rendbe, az üres tányérok mellett beszélgettek. Az asztalnál két gyönyörű nő ült. Andi szőke hajú, vékony alkatú, csodálatosan gömbölyded melleit egy piros bikinifelső takarta, feneke pedig egy apró, fekete rövidnadrágba volt bújtatva. Viki barna hajú, teste pedig egy szóval jellemezhető: eszméletlen. Formás teste pont olyan, amit magam részéről ideálisnak tartok, nem modellvékony, de nincs is rajta semmi felesleg. Mellei kevésbé voltak közszemlére téve, de a top nem takarta annyira, hogy kiderülhessen, nagy mellekkel büszkélkedhet. A farmer miniszoknya alatt pedig formásan ívelt, napbarnított lábak vonzották a férfitekintetet.
Teltek a napok, Andi állandó csacsogását kevésbé viseltem, de Vikiről kiderült, hogy intelligens, és mindenről van véleménye. Nem mindenben értettünk egyet, de okos és szép nő, mint a mesében. Úgy nem mozdultam rá, mert egyrészt sosem voltam határozott nőügyekben, másrészt első este Szilvi elmesélte, hogy Vikinek van barátja, Andi meg jóravaló, de csélcsap. A napok nagy részét a parton töltöttük, úszással és napozással, esténként szolid iddogálás, hétfőn pedig elnéztünk egy buliba, ami nem volt nagy szám. A buliba Viki egy vadító fekete miniruhában, Andi pedig egy fekete pántos felsőben és fehér szuperminiszoknyában jött. Szilvi egy fehér minitopban és sárga kisszoknyában, de Zoli barátnője tabu, még nyálat sem csorgatunk utána.
Szerdán kisebb napszúrást kaptam, ezért csütörtökön nem mentem ki a többiekkel a partra. Közel délig aludtam, de utána minden perc rettentő unalmas volt egyedül egy ekkora házban, hát tévézni kezdtem. Szörföltem a tévéadók között, mikoris elértem egy pornócsatornára, megálltam. Valami banális történet, kertben napozó barátnők, kertész ápolja a bokrokat, majd leápolják egymást mindenféle pozitúrában. Az egyik kiscsaj egészen bejött, én is elkaptam volna egy menetre, a másik túl mű. A házban egyedül voltam, meg meleg lévén egy szál boxeralsóban, a film hatására vérrel megtelt férfiasságom pedig mereven állt, lassan elkezdtem verni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2015. 06. 4. csütörtök 05:19
Nem rossz írás.
#9 papi 2015. 04. 2. csütörtök 11:18
Nagyon jó, szívesen olvasnám a folytatást.
#8 feherfabia 2015. 04. 2. csütörtök 06:27
Nagyon jól sikerült!Folytasd!!
#7 Ulysses 2015. 04. 1. szerda 19:38
Tetszik ez a "majomteve" stílus! Szívesen olvasnám a folytatását!
#6 tomi19 2015. 04. 1. szerda 16:44
Nagyon tetszett 10 pont,folytasd smile
#5 veteran 2015. 04. 1. szerda 16:19
Jó történet
#4 Rinaldo 2015. 04. 1. szerda 08:47
Szuper jó.
#3 listike 2015. 04. 1. szerda 07:18
Kellemes történet.
#2 deajk2008 2015. 04. 1. szerda 07:17
nekem tetszett, jó lett 8p, folytasd
#1 Törté-Net 2015. 04. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?