A+ A-

Kaland a sógornőmmel

Ez a történet rólam és a sógornőmről írtam. A feleségem húga Suzy mindig nagyon tetszett nekem. Sokat fantáziáltam róla és ilyenkor rendre mindig nagy merevedésem lett, amelyet egy jó önkielégítéssel mindig orvosolni kellett. Mindig nagyon jó alakja volt, de mióta szült az óta tetszik a legjobban, nagyon jó kerek feneke lett, gyönyörűen domborodó vénuszdombja van, amely édes kis tevepatákban végződik, és nem utolsó sorban a kívánatos mellei, amelyek a szoptatás alatt duplájára nőttek és most sem lettek sokkal kisebbek, egyszóval kívánatos harmincas.
A történet előzményéhez hozzá tartozik, hogy a feleségem néha szokta mondani”kuki”, amit nem szeretek ezért mindig mondom Neki, hogy büntetésből csengetek a dupla csengő gombokon (a mellbimbói) és akkor abba hagyja.
Egyik jó meleg nyári napon átjött a sógornőm hozzánk, ebéd után kint voltunk az udvaron a feleségem és anyósom aludtak a napozóágyakon, Suzy bent volt a házban, és a régi német könyveit kereste, mert készült a nyelvvizsgára. Én gondoltam, hogy bemegyek, átöltözök és kimegyek a medencébe fürdeni. Bementem a házba, jó hűvös volt bent, és felmentem a szobánkba átöltözni, de Suzy is ott kereste a könyveit, mert mielőtt férjhez ment ez volta szobája, most a mi hálószobák.
- Meg találtad a könyveidet? - kérdeztem, és megálltam mögötte, Ő lehajolt éppen akkor fogott meg egy köteg német könyvet és a komódra tette, és rám mosolygott.
- Igen meg van az összes. - válaszolta.
- Megyek ki fürdeni, jössz Te is?
- Sajnos kihagyom, mert, nem hoztam fürdőruhát.
- Vedd fel a nővéred bikinijét, mindjárt megkeresem. - és kivettem a komódból a feleségem bikinijét és kiraktam a komódra.
- Az alsója jó is lenne, de ebbe felsőjébe nem tudom bele préselni melleimet. - mondta miután a kezébe vette és a kosár nagyságát méregette a szemével.
Akkor csak vedd fel az alsóját és gyere fürdeni melltartóban.
- Mit gondolsz te! Nem gondolod, hogy melltartóban fürdök. - és szembe fordult velem, a mellbimbói majdnem átszúrták a pólóját és a melltartóját, úgy meg voltak merevedve.
- Miért? A melltartó ugyanaz, mint a bikini felső csak nem fényes anyagból készült vagy gyere a pólódban.
- Ugyan már! A pólóm meg vizesen teljesen átlátszik, de hülye vagy kuki! - ahogy ezt kimondta egyből belém bújt a kis őrdög
- Te a kukizásért büntetés jár Neked, is mint a nővérednek. - közelebb léptem hozzá.
- Miért Judy mit szokott kapni KUKI? - kérdezte kihangsúlyozva, erre oda léptem elé.
- Csengetek a dupla csengő gombokon. - mondtam és elkezdtem emelni a két mutató ujjamat felfelé, hogy lesz, ami lesz és megnyomom a bimbóit úgymint az asszonynak.
- Meg ne próbáld! - mondta mosolyogva és pofon csapott finoman, ahogy a hülye sógornak szokta, ha valami baromságot mond neki.
Erre kinyitottam a kezeimet és rátenyereltem a melleire, és ahogy a tenyeremben éreztem a bimbóit megmarkoltam a cicijeit, majd megint pofon csapott, és kezeivel megpróbált magától eltolni és távol tartani.
- Hülye vagy! Mit csinálsz Kuki! - mondta megint kihangsúlyozva a kukit, én pedig elkezdtem markolgatni és masszírozni a gyönyörű melleit.
- Te kuki ez nem csengetés ám, hanem már csöcsörészés.
- Folyamatos kukizásért ez a büntetés. - mondtam neki, és lassan kezdett csökkenni az ellenkezése, én meg a mennyekben jártam, mert a régóta áhított cicik végre a kezeimben voltak, el sem akartam engedni őket, mert mennyei volt a kezemben tartani ezeket a kebleket, pedig pólón és melltartón keresztül masszíroztam őket, nagyon jó ruganyos, kicsit puha tapintású mégis jó fogású, a szétnyitott ujjú tenyeremet betöltőek voltak a mellei.
- Tudod, hogy hülyeség, amit csinálunk, és nagyon jól esik a szemtelen tetted, amit most művelsz velem. - mondta miközben többször mélyen sóhajtozott.
- Tudom, de ezt a ziccert nem hagyhattam ki, mert már régóta áhítoztam arról, hogy milyen jó lenne a melleidet megfogni anélkül, hogy botrány lenne belőle. Mi lenne, ha megfordulnál és a hónod alatt előre nyúlva is megfoghatnám őket, mert úgy sokkal jobban kézre esnek, és jobban bele fekszenek a tenyerembe.
- Felőlem, ha akarod. - nézett a szemembe és kajánul mosolygott.
Elengedtem a cicijeit Suzy megfordult ,éreztem, hogy a farkam már egy ideje mereven szorul a hasamhoz ekkor lenéztem és a jobb kezemmel igazítottam az alsómon, hogy előre fele meredjen , majd elengedtem és mindkét kezemmel megfogtam az asszonyos csípőjét és szép lassan a kezeim elindultak felfelé az oldalán a mellvonaláig és ezután előre nyúltam és ismét megmarkoltam cicijeit és finoman elkezdtem masszírozni simogatni és közben magamhoz húztam, az ágaskodó farkam odaért a fenékvágatába és becsúszott a lába közé, amitől hírtelen egész testében megrezzent és egy nagyot sóhajtott majd a háta a mellkasomhoz simult. Államat a vállára tettem, orrom megérezte a kellemes illatát lenéztem a melleire és gyönyörködtem a látványban, ahogy a melleit a tenyereimben láttam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.28 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2015. 06. 3. szerda 04:56
Nem rossz.
#11 szekely18 2015. 04. 4. szombat 22:26
Várom a folytatæst!
#10 cervelo 2015. 04. 3. péntek 21:09
Buli lesz?
#9 papi 2015. 04. 3. péntek 18:51
Nagyon jó, várom a folytatást.
#8 tomi19 2015. 04. 3. péntek 15:52
Nagyon jó volt jöhet az a másik történet 10 pont.
#7 joozsi 2015. 04. 3. péntek 14:05
Jooóóó!
#6 veteran 2015. 04. 3. péntek 10:28
Kissé meredek az élvezés leírása a hangokkal mikor a férj ott alszik néhány méterre.
#5 Rinaldo 2015. 04. 3. péntek 07:47
Jó,de az anyós is sorra kerül.
#4 listike 2015. 04. 3. péntek 07:23
Ha folytatod, egész jó lehet.
#3 tiborg 2015. 04. 3. péntek 07:11
Meredek sztory, de lehetseges es erdekes.
#2 feherfabia 2015. 04. 3. péntek 06:57
Nagyon jó!Folytasd!
#1 Törté-Net 2015. 04. 3. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?