A+ A-

Afrikai pár

Tavaly a feleségemmel Rékával elhatároztuk, hogy hosszú idő után lazítunk, és a félretett pénzből elmegyünk valahova messzebb nyaralni. Europán kívülre, a karibi Szent Márton (vagy Saint - Martin) szigetére esett a választás, amiről nagyon jókat hallottunk korábban barátoktól, illetve a Neten.
Egyből magával ragadt minket az egész hely varázsa, a napsütés és a barátságos emberek, a pezsgés, és persze a tenger.
Most nem ezeket kezdem el részletezni (bár ezt is tudnám hosszasan). Amiről most írni szeretnék, az a szállodában történt velünk.
Minden nap a szálloda önkiszolgáló kis éttermi részén reggeliztünk, ahol már az első nap barátságosan köszönt nekünk egy fekete férfi, és az ő szintén fekete felesége. Másnap is itt kezdtünk, hogy legyen energiánk a városnézésre, és ismét belépett a pár, de most egyenesen az asztalunkhoz sétáltak, és barátságosan megkérdezték angolul, hogy csatlakozhatnak - e hozzánk. Bár meg kell vallanom, hogy nagyon nehezen ismerkedünk idegenekkel, valahogy éreztük rajtuk, hogy kedves emberek, így - mivel amúgy is túl udvariasak tudunk néha lenni - odaengedtük őket. Angolul beszélgettünk, amit egyikünk sem beszélt tökéletesen, de azért jól megértettük egymást. Nagyon jó hangulatban telt el ez a reggeli, ahogyan a másnapi is ugyanígy...
A férfi egy erős testfelépítésű, de nem túl nagy termetű, rövid hajú ember volt, hozzám hasonlóan. A felesége pedig egy átlagos testalkatú, bár szép kerek, "hagymafenekű", és a feleségemhez hasonlóan elég bögyös lány volt, hosszú, hullámos fekete hajjal és elég igéző macska szemekkel. Már elsőre megtudtuk, hogy a lányt Kalishának, míg férjét Kamaunak hívják és Dél - Afrikából jöttek ide kikapcsolódni.
Az ezt követő napon is mellénk huppant le ez az afrikai pár a reggelinél. Ezt akkor már szinte vártuk is: jó társaság voltak. Majd este, miután visszatértünk a feleségemmel este a városnézés után, kiszúrtam őket egy asztalnál az éttermi részen. Bár feleségem nem igazán szerette volna, mégis odavittem az asztalukhoz, és kérdeztem, hogy velük tarthatunk - e a vacsorához. Ők szívélyesen beleegyeztek.
A vacsora után is maradtunk, és iszogattunk kicsit a bárban, és úgy tűnt nem csak az én párom csípett be elég hamar az italozástól, hanem Kalisha is.
Megkérdezték, hogy nem innánk - e még egy utolsót az Ő lakosztályukon egy különleges fehér rumból, amit egy itteni ismerősüktől kaptak. Miután azt is elmondták, hogy egy négyszemélyes nagy jakuzzi is van a lakosztályukon. Csodálkoztam, mert a feleségem egyből igent mondott. Lehet ez utóbbi miatt is.
Visszaugrottunk a szobánkba átöltözni fürdőruhába, majd beléptünk hozzájuk.
Természetesen, nem csak a rum, hanem finom koktél is várt még minket, amit már a jakuzziban kortyolgattunk. A két nő már finoman szólva is be volt csípve, de mi férfiak is eléggé el voltunk már lazulva.
Egyre oldottabb témák jöttek fel, mígnem már nyíltan arról beszéltünk, hogy mindkettőnk asszonya szépen meg van áldva a melleket tekintve. Erre a párom is felélénkült, majd szinte féltékenyen faggatott arról, hogy mégis mennyire tetszenek Kalisha mellei. A kis enyhe civakodásunkon jót nevettek Ők is, de utána már mi is. Egy kis hatásszünet után képes voltam, és megkérdeztem Kamaut, milyennek találja a párom kebleit. Ő a kérdést kihasználva alaposan szemügyre vette Rékát. Ekkor éreztem elsőre igazán, hogy nagyon izgat ez a helyzet. Kifejtette, hogy igazán olyan tenyérbe valóak, és biztos jó lehet, amikor fölöttem lengenek. Ekkor a párja nézett szúrósan Őrá.
A párom csak nevetgélt, és talán tetszhetett is neki, hogy a melleiről beszélünk. Majd ismét odavetettem hülyéskedve egy még meredekebb kérdést Kamaunak: ha szinglik lennétek, akkor megfognád ezeket a ciciket?
Továbbra is szúrósan nézte a felesége, de bevallotta, hogy abban az esetben minden bizonnyal szívesen.
- Bár akkor már másban is benne lennék... - tette hozzá.
Erre Kalisha szegezte nekem a kérdést, hogy én mit kezdenék Ővele, amire hasonlóan reagáltam férfitársammal. A lányok egy darabig még puffogtak aranyosan, de aztán Kalisha által előkerült egy újabb koktélos tálca.
Majd az italtól is, és a melegtől is kipirult párom vetette oda, a legnagyobb meglepetésemre, hogy ne csak a mellekről beszéljünk, meg róluk, mert ez így nem fair. Legyen szó a farkakról is! Hatalmas nevetés lett, majd mindkét hölgy harsogva biztatott bennünket, hogy csak egy pillanatra kapjuk elő, és cukkoltak minket, hogy úgysem meri egyikünk sem. Kamau már majdnem megtette volna, mire én kijelentettem, hogy addig nem fogjuk, amíg nem villantanak előtte Ők is valamit.
Kalisha bevállalósan kikapcsolta a fürdőruha melltartóját, de még összefogta a kezeivel, és kérdően a feleségemre nézett. Meglepetésemre Ő is így csinált némi hezitálás és további kipirulás után. Majd Kamauval szinte cinkosan egymás gondolatát látva, hangosan visszaszámoltunk angolul. Volt egy kis hatásszünet, de előbb Kalisha, majd a párom is ledobta a fürdőruha felsőt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 07. 6. hétfő 10:08
Nem az igazi.
#6 veteran 2015. 05. 28. csütörtök 08:21
Közepes
#5 papi 2015. 05. 28. csütörtök 08:06
Nem rossz, de nekem is ismerős.
#4 feherfabia 2015. 05. 28. csütörtök 05:53
Közepes!
#3 A57L 2015. 05. 28. csütörtök 05:14
Szerintem is.
#2 tiborg 2015. 05. 28. csütörtök 00:46
csak az ethnic szemszog tette erdkesse.....gyenge kozepes
#1 Törté-Net 2015. 05. 28. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?