A+ A-

Egy kalandos szombat este

Vonattal mentünk ki. Már egész sötét volt, és így persze még hangulatosabb lett az utunk. Egy ismeretlen lány mellé kerültem, de aranyos mosolya azonnal valamiféle bensőséges hangulatot teremtett közöttünk.
- Szia, hogy hívnak? - kezdeményeztem a beszélgetést.
- Szia, Dorka vagyok, és te? - válaszolta csengő hangon.
- Marci. Kit ismersz a társaságból? Hogy kerültél közénk?
- Hát nagyjából senkit sem. Rékának vagyok a volt osztálytársa és ő mondta, hogy lesz itt egy egész jó buli. Te gondolom, ismersz mindenkit?!
- Igen- igen, legtöbben régóta a barátaim. Bár ugye például téged sem ismertelek, eddig - mondtam mosolyogva. Egy kacajjal válaszolt és aztán ennyiben is maradtunk. Pár perccel később befutott a vonat a megállóba, és mi persze nagy ricsajt csapva, kicsit tülekedve hagytuk el a pirosra pingált kocsit. Kivételesen nem zavart annyira ez az összenyomott helyzet, hisz "véletlenül" Dorka mellé kerültem és már akkor be kellett vallanom magamnak, nagyon is jól érzem magam a közelségében. Egy röpke húsz perces séta következett, míg elértük a buli helyszínét, és ez a kis séta korántsem volt kellemesnek nevezhető, mert November derekán járva, nagyon nagy hideggel kellett szembenéznünk. Nagyrészt Dorka társaságában tettem meg az utat, és olybá tűnt, nem csak én szimpatizálok vele olyan nagyon.
Mikor megérkeztünk, nem telt sok időbe, míg felmelegedtünk, főleg hogy pár üveg pálinka és egyéb italok tömkelege is a segítségünkre volt átfázott testünk újra életre keltésében. Sosem szerettem az alkoholt, mert kikészül tőle a gyomrom, de most úgy éreztem nem fog ártani egy feles, főleg ha tényleg nagyon meg akarom ismerni Dorkát. Előkerült pár vízipipa is, és azt már sokkal hazaibb terepnek éreztem. Az emeleten, ahol a hálószobák voltak, egy kis beugró- szerűség tette nem mindennapivá a helyiséget. Pont akkora volt, hogy egy kis asztal és két szék elfért benne. Pár órával a buli kezdete után elfoglaltuk Dorkával ezt a helyet. Az asztalra vízipipa került, a kezünkbe meg egy- egy pohár, tele valami nagyon furcsa löttyel, amiből én inkább csak mértékkel kortyolgattam. Nevetgéltünk, csipkelődtünk, jól éreztük magunkat. Viszont a széke pont annyira volt messzire tőlem, hogy semmiféle testi kontaktus nem tudott létre jönni. Ez először nem zavart, de idővel egyre inkább idegesíteni kezdett. Láttam, ahogy húsos ajkai körbefonják a pipacsőnek a végét, arca kicsit összébb- húzódik és enyhe áhítattal, bódulatba merült fejjel szívja magába a kiáramló füstöt. Mondanom sem kell, nem sokáig tartott, míg mást képzeltem a szájába és ennek meg is lett az eredménye ott, övön alul. Kényelmes nadrágom hirtelen börtönné vált, és már- már csak kínok közt tudtam a helyén tartani férfiasságom.
Aztán hirtelen megjelent még egy lány, aki szintén oda akart ülni, és mivel Dorka egy nagyon kedves lány, azonnal átadta a helyét. Először bunkónak éreztem magam, hisz persze nekem kellett volna mindezt megtennem, de utána nagyon megköszöntem a szerencsémnek, hogy kivételesen modortalanul viselkedtem. Dorka, ahogy felállt, egy sokat ígérő mosollyal az ölembe ült. Vékony szoknya volt rajta, és mivel én még persze nem tudtam leküzdeni az ágaskodómmal folytatott harcom, ő egyenesen ráült és a farkam vitathatatlanul puncijához nyomódott. Csodás érzés volt.
A következő pár órában nem sok minden történt. Szokásos piálás, pár embernek hányás, aztán földön fetrengve sztorizgatás. Majd megjelent a házigazda lány, aki eddig az emeleten volt barátjával, hogy nem akarunk- e filmet nézni. Végül is jó ötletnek tűnt. Kihúztuk a kanapét, majd nagy harc után csak hárman terültünk el benne. A többiek a földön, vagy a másik kanapén, vagy egy fotelben várták a filmet. Mondanom sem kell, Dorka feküdt mellettem. A harmadik lány Réka volt, a barátnője, ő viszont elég messzire volt tőlünk, nem zavart. A lámpák leoltódtak, a film elkezdődött. Puszilgatni kezdtem az arcát, míg egyszer csak be nem fordult felém és csók lett a pusziból. A kezem persze a meleg takaró alatt azonnal útnak indult. Finom gömbölyű mellei voltak. Formásak, kézbeillők. Hosszan elidőztem a masszírozásukon, majd lentebb csúsztak kíváncsi ujjaim. Nem állított meg, csak egyre hevesebben csókolt. És végre beértem a lábai közé, a Kánaánba, minden gyönyör bölcsőjébe. Még egy cicanadrág utamat állta, de nem törődtem vele. Elég hajlékonynak bizonyult tulajdonosának kényeztetésére. Egyre nagyobb sóhajok törtek elő Dorkából, és hát tudván, hogy rajtunk kívül még jó páran vannak a szobában, nedves ajkaimmal fedtem le a hang forrását. Hirtelen ő is kutatni kezdett és nem telt sokba, hogy rámarkoljon szabadulni vágyó, lüktető farkamra. Sajnos nem tudott sokat kezdeni vele, hisz a nadrágnak maradnia kellett.
Kis idővel később, teljesen ok nélkül eltolta a kezem remegő lábai közül és mondván, kimegy cigizni, felállt, elsétált a tolóajtóig, majd kiment a kertbe. Nem tudtam mire vélni a dolgot. Tudtam, hogy jól esett neki, amit tettem, hogy kíván engem. És mégis lelép...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.74 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2015. 12. 27. vasárnap 23:26
Felfogjahívni a fiú a lányt?
#7 listike 2015. 06. 5. péntek 11:02
Nagyon kevés.
#6 Pavlov 2015. 05. 31. vasárnap 15:05
Hát... Ezen nem sokat törted a fejed...
#5 feherfabia 2015. 05. 25. hétfő 08:30
Közepes! Folytasd!
#4 papi 2015. 05. 21. csütörtök 20:15
...és hogy van tovább?
#3 veteran 2015. 05. 21. csütörtök 09:09
Nem rossz,de többet is kihozhattál volna belőle.
#2 A57L 2015. 05. 21. csütörtök 05:13
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 05. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?