A+ A-

Unalmas tanóra

Egyetemi éveim alatt azt hiszem megőrültem volna a sok tanulás és unalmas óra közepette, ha nincs az a lány, aki következő történetem főszereplője lesz. Már korán összebarátkoztunk, de egy év után, amikor önfeledten és rendszeresen buliztunk együtt, kezdett egyre jobban megbízni bennem. Tudtam nagyon jól, hogy barát kategóriában vagyok, de ahogy láttam, ő is szereti a jó szexet és falta a pasikat. Annak ellenére, hogy volt állandó barátja, mégis folyton megcsalta. Egy napon elbeszélgettem vele erről, és végül kiderült, hogy sokkal inkább egy állandó szexpartnerként tekint a barátjára, mint valódi párkapcsolat. Gondoltam, itt az én időm és bevetem magamat. Feltettem a kérdést, költői formában, hogy mi lenne, ha én lennék a szexpartnere a továbbiakban. Ugyan olyan szabad maradhatna és még félnie sem kellene, hogy lebukik. Nincs kötöttség se semmi, de annál több a kaland.
Így lett hát, hogy összejöttünk, aznap este egy állati jót sexeltünk. A barátságunk nem romlott meg, sőt, tovább fejlődött. Sokkal több bizalmas dolgot tudott rólam, mint bárki más, és ugyan ez fordítva is igaz volt. Ez a sok titok kötött össze minket, azt hiszem nyitottabb kapcsolatunk volt nekünk mint a legtöbb képmutató párnak, akik kívülről azt mutatják, milyen boldogok, de az igazság az, hogy a szomszédot jobban ismerik, mint egymást és egyáltalán nem boldogok, sokkal inkább egymás rabjai.
A lányt, Anikónak hívták. Gyönyörű vékony lány volt, hullámos barna hajjal. Nagyon szép formás feneke volt, bár a mellei nem voltak nagyok, ami miatt panaszkodott is sokat, de soha nem érdekelt, mindig bíztattam, hogy nekem tetszik és igaz is volt! A legjobb a mi kapcsolatunkban az volt, hogy soha nem kellett hazudnunk egymásnak. Nem voltunk szerelmesek, de mégis szerettük egymást, és imádtunk együtt lenni. A szépségét már csak a nekem nagyon bejövő szexuális étvágya múlta felül. Ki tudtuk egymást elégíteni néhány napra. Amit sok pasi nem tudott megtenni, tudom, minden pasit elmesélt, viccesek voltak azok a helyzetek, amikor a srác meséli, hogy milyen nagyot dugott és milyen nagy király, közben pedig Anikó már előző nap elmesélte, hogy egy kis farka van, ami ráadásul gyorstüzelő, utána pedig úgy kell életet lehelni belé.
Kapcsolatunkról soha senki nem tudott, mindenki úgy tudta, hogy csak jó barátok vagyunk. A sok együttlét pedig szükségszerű, mivel ugyan arra a szakra jártunk és ugyan azon órákat hallgattuk. Amit legjobban kedveltem benne, és szerintem ő is ezt kedvelte bennem a legjobban, hogy imádtunk szex játékokat játszani. Ilyen volt például, hogy ki simogatja meg többször a másik fenekét mások előtt úgy, hogy mások ne vegyék észre. Minél nagyobb volt a tömeg, annál többet ért. Sosem volt igazán győztes, a játék volt a lényeg, nem a végeredmény.
Egyik baromira unalmas közgazdaságtan órán, amit nagyon untam, mert egyszerű volt mint az egyszer egy, ráadásul csak muszáj óra, mert kell a szakmámhoz, de egyetlen jó volt benne. A tanárnő nagyon dögös volt. Csak öt évvel volt idősebb mint én, ráadásul egyedülálló, szemüveges, és mindig valami feszülős blúzt viselt. Sokszor mondtam Anikónak: Egyszer feljelentem szexuális zaklatásért.
Így esett, hogy ezen az unalmas órán is a melleit néztem a tanárnőnek és arról fantáziáltam, hogyan dugnám meg. Tudta Anikó, hogy róla fantáziálok ilyenkor, ismerte azt a nézésemet, meg sokat is meséltem ezekről a fantáziákról neki, szerette hallgatni. Írtam Anikónak egy cetlit, a titkos írásunkkal, amit arra találtam ki, hogyha véletlenül valaki megtalálja, akkor se tudja miről beszélünk. Szóval írtam Anikónak, hogy kimehetnénk a parkba óra után kajálni, meg egy kis extrára. Erre azt írta vissza: Ha viszket, akkor vakard meg most, talán segíteni fog a tanár is.
Ezt komoly provokálásnak vettem, persze tudtam, hogy csak viccel. Így vissza írtam neki: Kivernéd most nekem? Ezen elmosolyodott. A legutolsó sorban ültünk, mindig oda ülünk ezen az órán így nem volt feltűnő. Ráadásul a sor közepén, előttünk két sorral teljesen üres volt, csak utána ültek a többiek. Voltunk vagy százan az előadóban. Szóval pont kivitelezhető volt a helyzet. A pad alatt nem látszik semmi és a bejárati ajtó is lent van. Anikó visszaírta: És velem mi lesz? Válaszoltam: Ha kibírod, hogy ne sikíts, megujjazlak ne félj! Erre nem írt vissza semmit, csak összehajtotta a lapot, majd hátradőlt és közelebb csúszott hozzám. A tanár szokásához híven diktálta a hülyeséget, a többiek meg szokás szerint mint a zombik írtak. Én óvatosan, nem nagy zajt csapva kicsatoltam az övem és a nadrágom, lehúztam a cipzárt. Anikó a kezét becsúsztatta nadrágomba és félig merev farkamat megmarkolta.
Láttam rajta, hogy ettől teljesen elvörösödött és a száján vette a levegőt. Láttam, hogy felizgatta a helyzet, amire kaptam is bizonyítékot, mert a másik kezével felhúzta a szoknyáját, félrehúzta a bugyiját és rám nézett. Tudtam, hogy ez az én dolgom lesz, így amikor nem figyelt a tanár benyálaztam az ujjamat és oda nyúltam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2016. 01. 26. kedd 10:08
Nagyon sok sok a hiba, emilyatt élvezhetetlen.
#9 A57L 2015. 05. 31. vasárnap 04:38
Közepes lett.
#8 Pavlov 2015. 05. 3. vasárnap 15:38
A tagolások hiánya és a sok fogalmazásbeli hiba hervasztóan hat.
#7 papi 2015. 05. 1. péntek 21:32
Nem rossz
#6 rockycellar 2015. 05. 1. péntek 08:58
Jöhet a folytatás
#5 rockycellar 2015. 04. 29. szerda 19:28
jó lett
#4 veteran 2015. 04. 29. szerda 17:09
Elmegy.
#3 Andreas6 2015. 04. 29. szerda 06:16
Mindig ilyen kapcsolatra vágytam, kár, hogy nem jött össze,
#2 feherfabia 2015. 04. 29. szerda 05:44
Közepes!
#1 Törté-Net 2015. 04. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?