A+ A-

Új barátok

Kis kikapcsolódásra vágyva megragadtam az interneten kínálkozó egyik jónak tűnő lehetőséget egy gyógyvizes lubickolásra Zalában. Épp magányos voltam, így nem kellett senkivel egyeztetnem az időpontot és jelentkeztem. A kedves női hang közölte, hogy mivel egyedül vagyok a szállodában össze fognak rakni egy másik férfival hacsak nem akarom kifizetni az egyágyas horribilis összegű felárat. Mondtam, jó lesz ez így. Legalább nem unatkozom magamban az üres órákon. Gyors csomagolás és már indulhattam is a „last minut” felkínált pihenésre.
Valóban a szállodában tájékoztattak az elhelyezésről és a szobatárs személyéről. Ő már fenn volt a szobában, menjek csak fel és helyezkedjek el. A szót tett követte és a lift felrepített a negyedikre ahol némi keresgélés után megtaláltam a szobám. Illetve fél szobám. Mosolygós magamforma középkorú férfi üldögélt a szobában és melegen üdvözölt. Megbeszéltük az elhelyezkedést és kipakoltam a bőröndből. Javasolta, hogy mindjárt kezdjük fürdő látogatással az ismerkedést. Ebben egyetértettünk és miközben vetkőzni kezdtünk elmondta, hogy egy nagyobb több éve együtt üdülő társaság tagja. Majd megismerem őket is a fürdőben. Eközben ledobtam a ruháimat az ágyra és kerestem a fürdőgatyám. Sehol sem találtam, pedig úgy emlékeztem, hogy odakészítettem a cuccaimhoz. Megfordulta a szobatárs felé és ….Ő száját nyalogatva bámulta félkemény kedveskémet. Kérdeztem, nincs-e véletlenül egy kölcsön fürdőnadrágja amíg veszek egyet. De, van mondta és levetkőzve Ő is félkeményen álló fasszal a ruhái közül elővette a tartalék nadrágot. Tartotta, hogy felvegyem. Aztán eligazította a faszomat elől benyúlva a gatyába és körbefordítva engem a farpofáimat is benyúlva széthúzta, mondván a saját nadrágjába akkor nyúl az ember amikor csak akar. Nem akartam udvariatlan lenni, ráhagytam miközben faszom feljebb emelte bunkós fejét. Felvettük a köntöst ami az ágyra oda volt készítve és elindultunk a fürdőbe. A köntös arra is jó volt, hogy takarja kidudorodó gatyánkat. A liftbe udvariasan betessékelt, közben meg- simogatta a fenekemet. Úgy tettem, mintha észre sem vettem volna de a faszom jelezte a jó jövendőt és feljebb emelte a fejét. A medencéhez érve mondta, hogy a barátai már mint a vízben lubickolnak. Érkezésünkkor a fejek felénk fordultak és üdvözöltek minket. Összesen hét főből állt a társaság. Mindnek mosolyra húzódott a szája, amikor a köntöst kinyitottam és látták, hogy a faszom feje igencsak kikandikál a fürdőnadrágból. Persze, gyorsan elfektettem, de még így is látszott állapota és tekintélyes mérete. Hívtak mennyünk már be a vízbe és majd ott bemutatkozunk egymásnak. A meleg víz csak emelte a jó érzését a faszomnak, mert azt vettem észre, hogy újra kibujt a gatyából. A szokásos kézfogás sem simán történt. A víz felett kezet fogtunk és ők bal kézzel a farkam simogatták végig felmérve annak nagyságát és keménységét. Mivel az első bemutatkozó kiemelte a faszom a nadrágból a többieknek kacsintott a méret érzésével. Az én bal kezem is odahúzta az Ő faszához méret és keménység vizsgálatra. Mit tehettem volna, mind a hét kemény szép nagy faszt végig kellett tapogatnom. Ők heten ugyanezt tették az enyémmel. Mondtam ez az első üdülésem férfitársaságban. Nagyon örültek ennek, mert azt szokták mondani, hogy szűz kéz szerencsét hoz. Ezután kör alakult ki és így mindenkinek jutott egy simogatni való baráti broki. Nekem előjogok miatt a szobatárs fasza jutott mélyebb megismerésre.
Az enyémet a legkisebb faszú új barát simogatta kőkeményre. A szobatárs fasza is szép méretes darab volt. Egy kis idő után még elmenetel előtt a kis pöcsű barát a fenekemet is simogatni kezdte.
Gyanús volt, mert ez arra utalt, hogy tetszik neki a fenekem és meg akar dugni. Amilyen kis pöcse volt azt gondoltam, hogy elsőre talán nem nem is fájna, hisz sokkal vastagabbat szoktam szarni. A hosszúsága viszont rendesen megvolt. Olyan húsz centi lehetett az araszommal mérve. Mi után mindenkinek jól állt a szerszáma javasolták, mennyünk fel a szobába és ott folytassuk az ismerkedést. Nagy egyetértésre talált a javaslat és köntösökbe burkolódzva felmentünk a lifttel a szobákba, de a liftben is félre lebbentették a köntöst szabad utat adva a simogató kezeknek. Az én szobatársam nem sokat teketóriázott az ajtó becsukódása után azonnal az ágyra ülve magához húzott és a fenekembe kapaszkodva szájával rábukott a faszomra és szívta mint a szivattyú. Bólogatott mint az olajkút. Én meg behunyt szemmel élveztem, hogy a karima alatt nyelvével körbejárt és szorításával, és fejésével stoppolófányira növelte a makkomat, belecsöppentem a jóba. Nem sokára jött a jó érzés és öt löketet nyomtam a szájába, telibe. Előtte szóltam, hogy jövök,de Ő csak szivattyúzott tovább. Borzasztó jó érzés volt kiadnom magamból a feszültséget és a gecit. Szerette volna, ha én is leszopom, de mondtam ez nekem még új és ilyet nem csináltam. Egy ideig még kapacitált, de belátva, hogy nem tud rávenni azt kérte legalább verjem ki a faszát, hogy Ő is élvezzen egy jót.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 06. 3. szerda 04:58
Közepes lett.
#4 papi 2015. 04. 2. csütörtök 11:08
nem rossz
#3 gyuri0926 2015. 04. 2. csütörtök 08:14
Gyanús volt, mert ez arra utalt, hogy tetszik neki a fenekem és meg akar dugni. Amilyen kis pöcse volt azt gondoltam, hogy elsőre talán nem nem is fájna, hisz sokkal vastagabbat szoktam szarni.

Gratula ez igazán költöi .
#2 Rinaldo 2015. 04. 2. csütörtök 07:23
Jó nyaralás.
#1 Törté-Net 2015. 04. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?