A+ A-

Vonatozás

Bejáró voltam olyan ötven kilométer körül laktam Pesttől. Jó meló volt, csak semmire sem volt időm. Hajnali kelés, késő esti érkezés. Próbálgattam udvarolgatni, de nem találtam olyan csajt, aki megelégedett volna a csak hétvégi randival. Így aztán maradt a meredezőre a marok- marcsa. Emma ez meg holnap – jobb – bal kéz. Beszélgettünk a melóba erről – arról. Pista is hallotta a sűrű panaszaimat. Hívott pénteken menjek vele a fürdőbe, mert ott jó. Kérdeztem kell-e fecske, mert nem volt fürdő gatyám. Azt mondta, hogy nem kell, mert adnak kötényt és úgy is csak férfiak lesznek, mert ma férfi nap van a gőzfürdőben. Kérdezte nincs-e bennem egy kis bi hajlam? Az meg mi, kérdeztem? Hát, hogy nem félsz-e másik férfitól ha hozzád nyúl. Röhögve mondtam, hogy ha a faszom hoz nyúl az csak jó lehet mert én is hozzá szoktam nyúlni, keményen.
Kabinba vetkőztünk, felkötöttem a kötényt, ő is azután mentünk a medencébe. Beültünk, és jól is esett a meleg víz a testemnek. Beszélgettünk, azután azt mondta bemegy a gőzbe. Én még maradok mondtam neki. Jó. A medencébe jöttek, aztán mentek. Lassan eluntam az ücsörgést, és hasra fordultam kinyújtózkodva a lépcsőkön. A kötényt illedelmesen a fenekemre fordítottam, mégsem mutogatja az ember másoknak a hátsóját.
Nemsokára mellém helyezkedett egy másik fürdőző férfi. Lassan szóba elegyedtünk. Ő is vidéki volt, de más irányból járt be. Szó szót követett és a lányhiány is szóba került. Hasonló helyzetben volt, de már tudja a megoldást erre a gondra. A lány is általában mivel fél a terhességtől vagy kiveri neki a bránert, vagy a bátrabbja a szájába is veszi. Szopizik. Ő itt a
fürdőben mindig talál sorstársat, aki ugyanezeket megteszi neki és viszont, én meg neki.
Kis szünet állt be a beszélgetésbe és kicsit közelebb is húzódott hozzám. Lassan a markába fogta a faszom és finoman simogatni, húzogatni kezdte. A farkam emelgette is a fejét és ágaskodott, mint egy paripa. Kis idő után kérdezte bejövök-e a gőzbe? Mondtam neki, hogy jó
De így álló fütyivel nem akarok sétálni. Húzzam magam elé a kötényt és szorosan menjek mögötte, akkor másoknak nem fog feltűnni az álló faszom. Így is mentünk be gőzbe, hogy én egészen hozzá simultam és a faszom a segge vájatába nyomtam. Ő nevetett ezen és néha hátra nyúlt igazítani. A Pista barátom először nem láttam a gőztől, hogy hol van? Miután felültünk a forró égető deszka lépcsőre akkor fedeztem fel, hogy lenn áll és a fal felé fordul és köténye a hátsóján libeg. Mintha mozgott volna. Mutattam is új ismerősömnek Bélának, hogy ott áll a barátom. Csak azt nem értem miért fordul a fal felé nekünk háttal? Nézd csak meg jobban a Gézuka barátom ott ül a falnál a Pista barátod előtt és aligha nem a faszát szopja. Ennyi ember előtt? Egy, válaszolta a gőzben szinte semmit sem látni, kettő Gézukának nem Ő az első ma és nem is az utolsó. Többi ember nem is néz oda, mert nem zavarja ez. Legtöbbje, mint én is és úgy látom Te is ezért vagy itt. Csak neked még, mivel először vagy itt új a dolog.
De ahogy a medencében a Te faszod előbőrét húzogattam és remélem te is fogod az enyémet ápolni. Ez egyszerre kicsit sok volt és farkam is tovább ágaskodott mondtam Bélának, hogy menjünk vissza a medencébe a víz alá. Jól van de folytatjuk ott is a mókát. Megint a fenekéhez tapadva vonultunk a vízhez. Közben megjegyezte, hogy olyan mintha seggbe akarnám baszni, bár nem ellenzi de még korai az idő erre. A vízben újra kérte, hogy forduljak hasra. A kötényt hátra tettem és így nem is látszott, gondoltam én, hogy kézimunkázik a faszomon nagy buzgalommal a barátom Bélci. Ő kérte, hogy így hívjam mert itt mindenki aki haver ugye, az így ismeri. A meleg víz, a meleg kéz, a baráti segítség meghozta gyümölcsét és baromi nagyot élveztem a simogató marokba. Bélci szolt a lepihegésem után, hogy most én segítsek rajta. Jó mondtam és mivel farkincám úgy összement mint a közmondásos Samu nadrágja, megfordultunk mind a ketten. Most Ő hasalt és én életemben először megfogtam egy másik férfi faszát. Hát… érdekes volt. Nagyon sima és vékony bőre volt, de nagyobb és vastagabb lomposa volt mint nekem. Érdekes, hogy ez eddig fel sem tűnt, de persze mert a háta mögött mentem szorosan eddig a sétáink alatt. Tanítgatott, hogy eleinte finoman kis simogatásokkal a makk peremén kis húzogatással a közepénél apró szorításokkal a tövénél.
Amikor jól csináltam, hálásan megsimogatta a fenekem. Az érdekes és különleges az volt, hogy a középső ujja mindig a rózsámon időzött lassan körözve rajta. Mindig mondta, hogy nem lóverseny nem kell sietni, mert Ő sokáig akarja élvezni ahogy kiverem a faszát. Hallgattam rá és nagyon lassan és könnyű kézzel simogattam veregettem a faszt. Egyszer csak felbukkant Pista barátom és betelepedett mellénk. Látta, hogy munkálkodom, de nem szolt semmit. Bélci kérdezte Pistát, hogy Géza benn van-e a gőzben? Mondta Pista, hogy ott látta nemrég. Bélci javasolta menjünk vissza a gőzbe ha ott a Géza, aki a barátja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 03. 26. csütörtök 16:01
Nem az én világom, jobban szeretem a lányokat.
#4 veteran 2015. 03. 26. csütörtök 09:35
Nekik jó csinálják,maradok a hölgyeknél.
#3 Rinaldo 2015. 03. 26. csütörtök 07:11
elmegy.
#2 A57L 2015. 03. 26. csütörtök 05:51
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2015. 03. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?