A+ A-

Egy nyári kaland

Nyár vége volt, már lassan közeledett az iskola szünet vége, alig vártam, hogy ismét találkozzak a régi barátokkal, ismerősökkel. Fiatal srác létemre nem sok titok van amit féltve őrzök, de "az" a dolog amivel már rég óta küzdök a nyári szünet alatt egyre csak erősödött, hajtott a vágy, a kíváncsiság. Nem volt olyan barát, vagy családtag akivel ilyen dolgokról szívesen beszéltem volna, valahogy ez az én kis titkom volt, jobban belegondolva nem kis titok, de ez nem igazán foglalkoztatott akkoriban. Annak tudtam be az egészet, hogy egyedülálló szülő gyermekeként elég nagy szükségem lett volna egy apára, de nem igazán talált anyám olyan férfit akivel jónak mondható lett volna a viszonyom. Ha jól emlékszem Augusztus 16.-án történt meg ez a kis incidens ami megváltoztatta az életem. Anyámmal és a barátjával úgy döntöttünk lemegyünk egy hétvégére a Balatonra. Nem igazán volt hozzá kedvem, teljesen más gondolatok jártak a fejemben, de végül beleegyeztem. Másnap kora reggel indultunk, hogy ne legyen olyan meleg, mert nem szeretnek nagy melegben vezetni. Mielőtt elindultunk volna lezuhanyoztam, hogy azért nézzek is ki valahogy ha már kirándulunk. Egy kettőre beugrottam a fürdőkádba és neki is láttam a fürdésnek, de valahogy a tegnap esti gondolatok nem hagytak nyugodni. Bekentem magam olajjal, megmostam a hajam. Szállnék ki a fürdőkádból de arra leszek figyelmes, hogy a farkam olyan kemény mint tegnap este mikor ábrándoztam egy magas, szőrös, pocakos férfiról. Valahogy mindig is az idősebb férfiak vonzottak, egyrészt mert a korombeli fiatalok nagy részével nem tudnék szót érteni, az idősebb korosztály témaköre érdekel, és velük beszélgetek a legszívesebben. Miután végeztem a fürdőben megittunk egy kávét, én pedig elszívtam egy szál cigarettát a teraszon. 7 óra körül lehetett, de a nap már pompázott az égen, mosolyt csalt az arcomra. Anyám pont ekkor jött ki:
- Mi ez a nagy jó kedv? - kérdezte.
- Semmi különös, csak azon mosolygok, hogy milyen szépen süt már most a nap, biztosan nagyon meleg lesz a délután. - válaszoltam.
Mielőtt mondani tudott volna valamit a barátja már szólt, hogy ideje lenne indulnunk. Gyors lecipeltem mindent a kocsihoz, hogy nekik ne kelljen annyit szenvedni. Amúgy is az 5. emeleten laktunk és a lift sem igazán üzemelt az utóbbi napokban. Útra keltünk. Szokásukhoz híven nem nagyon beszélgettek. Oda értünk a szállodához ahol foglaltak szobát, örültem, hogy végre külön szobában lakhatok és nem kell velük átvészelnem az éjszakákat. Megfogtam a táskámat és elindultam a szobám fele, már alig vártam, hogy lezuhanyozzak és ledűljek az ágyra. Így is lett. Első dolgom volt, hogy bezártam az ajtót magam után, leraktam a táskát, ledobáltam magamról a ruhákat és elindultam a fürdő fele. Meztelen voltam, gyors magam köré csavartam egy lepedőt ami ott feküdt az ágy szélén és ajtót nyitottam. Egy 50 év körüli úr lehetett, nem volt magas, körülbelül olyan magas volt mint én:
- Szép jó napot! - szóltam az úrhoz.
- Jó napot! - válaszolta.
Ebben a pillanatban a szemembe nézett, láttam az arcán azt a csábító mosolyt amitől nem tudom miért de mindig kiráz a hideg. Nem tudtam mire gondolni, úgy vert a szívem, hogy majd kiugrott a helyéről.
- A törülközőket hoztam. - mondta.
- Nagyon szépen köszönöm, nem is gondoltam rá, pedig épp fürdeni indultam. - Igen, én is erre gondoltam. - és a lepedőre nézett.
- Volt már a szállodánkban? - kérdezte.
- Nem, most először vagyunk itt a szüleimmel.
- A szüleivel? - meglepődve kérdezte.
- Igen, itt vannak a szomszéd szobában.
- Azt hittem egyedül jött, szerettem volna valamit kérdezni. - csalódott arccal elindult a lépcső fele. Félúton utána kiáltottam:
- Mit szeretett volna? Ha gondolja és most ráér nyugodtan jöjjön be hozzám, itt meg tudjuk beszélni. - dobogott a szívem mint még eddig soha e mondat után.
Láttam, hogy milyen arcot vág, én is elmosolyodtam. Közben pedig megint megtörtént "az" a dolog, ami reggel indulás előtt a fürdőben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.37 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 guymiki95 2015. 04. 10. péntek 21:22
Nagyon jó a történet! Várom a folytatást. 8 pont
#7 papi 2015. 03. 11. szerda 09:40
Nagyon gyenge
#6 Boyhunter55 2015. 03. 10. kedd 20:00
Kedvelem a történetet,jó stílusod van.Folytasd így tovább !
#5 veteran 2015. 03. 10. kedd 10:51
Ha nekik jó, csinálják.
#4 Rinaldo 2015. 03. 10. kedd 08:54
gyenge.
#3 deajk2008 2015. 03. 10. kedd 06:56
imádom a buzi történeteket, mert magam is buzi vagyok (bi vagyok erős homo vágyakkal) 10p lett, folytasd...
#2 A57L 2015. 03. 10. kedd 06:03
Nem jött be.
#1 Törté-Net 2015. 03. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?