A+ A-

Ani és a nyitott házasság

Szolid kis házasságként indult a történetünk Anival, nagyon szerettük egymást, de amikor az első hevülések elmúltak, megbeszéltük, hogy nyitott házasságban élünk ezentúl, hogy el ne fásuljon a szerelmi életünk.
Ani hamar tettekre váltotta az elképzelést, összejött Andrással, aki nagyon tetszett neki. Kati, András felesége sajnos nem volt az esetem, de tudtam, hogy rendszeresen kefél más férfiakkal. Furcsa érzés volt, amikor Ani pásztorórára ment Andrással, a féltékenység valamilyen heves izgalommal keveredett bennem, úgy hogy amikor Ani kipirulva hazaért, már kőkeményen vártam. Anit meglepte a gerjedelmem, de örömmel fogadta, amikor még az idegen fasztól és gecitől illatos pináját nyaltam. Kefélés közben elmesélte, hogyan szeretkeztek Andrással. akinek a farka hosszabb, de vékonyabb volt az enyémnél. Ez a helyzet mindkettőnket nagyon felizgatott, és rendszeresen szeretkeztünk miután Andrástól hazatért. Egyszer, mikor így szeretkezés közben beszélgettünk, azt mondtam neki:
- Úgy szeretném a csiklódat nyalni, miközben egy másik férfi keféli a pinádat...
- És nem zavarna, hogy a farka olyan közel lenne a szádhoz? - kérdezte Ani.
- N - e - e - e - m - nyögtem, mert a hirtelen felizgató képtől beleélveztem Ani pinájába.
Igen, nagyon felizgatott a gondolat, hogy Anit egyszerre vesszük kezelésbe Andrással, hogy egy másik férfi a szemem láttára keféli a feleségemet. De sajnos ez a vágyam nem teljesült, Andrásnak ez a felállás túl bizarrnak tűnt.Telt az idő, és Ani más férfiakkal is kefélt, mialatt nekem csak egyszer jött össze egy rövid kis kaland.
Egyszer, amikor Aninak éppen nem volt külső kapcsolata, ismét felvetettem, hogy mi lenne, ha hármasban szeretkeznénk egy férfival.
- Nem tudom - mondta Ani, - nem ismerek olyan férfit, akivel el tudnám képzelni.
- Mit szólnál Palihoz? - kérdeztem.
Pali a barátunk, egy jó kiállású, csinos fiú volt, és egy uszodai zuhanyozásból emlékeztem rá, hogy a szerszáma nagyon szép méretes.
- Hú, hát ő nagyon jó hapsi... - mondta Ani, és láttam rajta, hogy izgatja a dolog.
De a dolog megszervezése persze rám maradt, így amikor legközelebb egy társaságban találkoztunk Palival, félrehívtam és nekiszegeztem a kérdést:
- Mi a véleményed Aniról?
- Ezt hogy érted?
- Hát, mint nő... tetszik neked?
- Hát persze, nagyon kellemes csaj, dehát a barát felesége tabu...
- Igen, de tudod, nemsokára szülinapja lesz, és szeretném egy vágyát teljesíteni. Amikor erről beszéltem vele, kibökte, hogy nagyon régen izgatja, milyen lehet egyszerre két férfival az ágyban... Nos, hát te lennél az akivel el tudjuk képzelni, mit szólsz hozzá?
Pali meglepődött, de tudtam, hogy tökös srác, nem fog megijedni a feladattól.
Így aztán Ani születésnapján beállított hozzánk egy üveg borral.
Ani épp a fürdőszobából lépett ki egy lenge köntösben, kétoldalt megpuszilta Pali arcát, majd kiküldte zuhanyozni.
Ezután ledobta a köntösét, és kihívóan hanyatt dőlt a duplaágyon. "Már előre élvezi a kis ribanc" - gondoltam, miközben a farkam már keményen ágaskodott. A lábai felől közeledtem Anihoz, és simogatni kezdtem a combját. Ani rejtélyesen mosolygott, és lassan széttárta a lábait, mintegy hívogatva. Ráhasaltam az ágyra és Ani nagylábujját a számba véve szopogattam, majd el kezdtem felfelé haladni a lábszárán és a combjai belső oldalán a nyelvemmel. Ani felsóhajtott, még jobban szétterpesztetta a lábát. Ölén hívogatóan csillantak meg a még fel nem száradt vízcseppek, bozontos punciszőréből kivillant a csiklója. Egészen közel csúsztam, és nyelvemmel behatoltam a nagyajkai közé. Ani még mélyebbet sóhajtott, és kezét finoman fejemre téve noszogatott beljebb. Nyelvemmel köröztem a csiklója körül, majd bedugtam a vaginájába. Sóhajtásaiból úgy vettem ki, hogy nagyon ínyére van a működésem.
Ekkor halottuk meg Pali lépteit, ahogy bejött a fürdőszobából. Miközben ajkaimmal csücsörítve szopogattam Ani csiklóját, fél szemmel fel tudtam tekinteni, és láttam, hogy Pali farka már keményen ágaskodik, óriásira duzzadva. Petyhüdt állapotban sem volt kicsiség, de így mereven még tekintélyesebb méretűre dagadt.
Ani csillogó szemmel megragadta Pali farkát, és húzni kezdte maga felé, emberünk meg követte a szerszámát. Feleségem olyan lelkesen kapta be a hatalmas faszt, hogy egy pillanatra féltékenység hasított belém, aztán rádöbbentem, hogy ebben a helyzetben a féltékenység értelmetlen. Ugyanakkor nagyon izgató volt látni, hogy szánkáznak ajkai Pali kéjrúdján, miküzben ujjaival a herezacskót simogatta.Hogy jobban lássam az akciót, kibújtam Ani lábai közül, és lassan ráfeküdtem a feleségemre. Puncija annyaira lucskos volt a kéjnedvtől, hogy a farkam nyomban becsusszant a vaginájába, közben melleit vettem kezelésbe ajkaimmal, bimbói annyira kemények voltak az izgalomtól, amilyet még sohasem tapasztaltam azelőtt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (141 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zsuzsika 2016. 03. 2. szerda 09:52
Nem rossz.
#14 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:41
Nekem tetszett.
#13 róka 2007. 06. 26. kedd 09:33
ide irjatok
cica@pro.hu
#12 róka 2007. 06. 26. kedd 09:31
a pesti pár ha gondolja ismizhetünk
#11 pesti pár 2007. 06. 25. hétfő 13:11
Pont egy ilyenhez keresünk egy fiut harmadiknak...
#10 róka 2007. 06. 24. vasárnap 22:38
én ezt megéltem
probáljátok ki a legjobb

jo a történet mert hihető
#9 murfuc2 2006. 04. 20. csütörtök 14:01
nagyon tetszet a tőrténet, a férjem is minden áron egy ilyet szeretne összehozni, de nem igazából sikerül neki
#8 Aretino 2002. 12. 9. hétfő 19:28
Tetszett, bár ennyire azért nem mennék el még öt percre se a homo felé. Kár hogy ez a hármas felállás olyan borzasztó ritkán hozható össze!
Akkor jó, ha tényleg élvezi a nő, és nem rátukmált dolog.
#7 Hát én 2002. 11. 30. szombat 16:12
iggggenn. keményen állok!
szivesen beszáltam volna én is harmadiknak.Kár, hogy egy kicsit elkapkodta. Lessz folytatás????
#6 sexdrew 2002. 02. 18. hétfő 15:45
Szuper a történet. Ha nem a munkahelyemen lennék, már rég magammal játszanék. De ha lehetne, méginkább kipróbálnám , átélném a valóságban ezt a hármas kalandot. Fiú létemre nagyon izgat...
#5 dergo 2002. 02. 18. hétfő 07:59
nagyon szuper a tőrténet
felizgatott. irhatok én is egy megtőrtént esetet? szia gabriella
#4 nev 2002. 02. 17. vasárnap 01:29
Király sztori!
#3 furoka 2002. 02. 17. vasárnap 00:10
én is kiprobálnám az anit
#2 Kiwike 2002. 02. 15. péntek 16:15
Szeretném én is érezni...
Nagyon izgatónak tartom, hogy egyszerre két méretes fickóval osszam meg az ágyam.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?