A+ A-

Lángoló szívek Floridában 2. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.
December 27.
A következő hajnal meleggel és szikrázó napsütéssel jött el. Reggeli után úgy döntöttek, hogy meglátogatják az Óvárost, szereznek maguknak nyári ruhákat és élvezik a hely hangulatát. Ahogy együtt sétálgattak, gyakran botlottak azonos nemű párokba, amint kéz a kézben sétálgattak. Sam azt kívánta, bárcsak lenne elég bátorsága neki is így mutatkozni Sally-vel. És a lány is ugyanerre gondolt. Meg akarta mutatni a világnak, hogy ez a nő hozzá tartozik, de félt tőle, Sam hogy reagálna. De még egy egész hete volt megtalálni a megoldást.
Ebéd után visszatértek a házba és elnyúltak a kanapén. Nem is tartott sokáig, hogy meztelenül egymás karjaiban kössenek ki. Elvégre már vagy tizennyolc órája nem szeretkeztek. Sally végül eltávolodott Sam ajkaitól, kihámozta magát az öleléséből és elé térdelt.
- Drágám! - kezdte. - Vettem neked egy csomó karácsonyi ajándékot, de otthon nem adhattam oda.
- Nem, nem. Erre semmi szükség. Ez az út már önmagában elég ajándék.
Sally elengedte a füle mellett a szavakat.
- Az egyiket szerettem volna neked adni, a másikba meg csak úgy belebotlottam, és úgy gondoltam, tetszene. Most szeretném, ha várnál itt pár percet, amíg bemegyek a hálószobába. Amikor szólok, szeretném, ha felkészülnél az élvezetre. Menni fog?
Sam nem válaszolt, csak előre hajolt, magához húzta Sally-t és nyelvét átdugta a lány szájába. Aztán elengedte és tekintete arra a tökéletes fenékre tapadt, miközben a lány elhagyta a szobát. Aztán felállt és izgatottan sétált fel-alá a szobában. A Sally-vel való szex mindig élvezettel töltötte el. Nagyon kíváncsi volt, miről lehet szó.
- Oké, drága! Most már jöhetsz - kiáltotta ki Sally a hálószobából.
Sam kinyitotta az ajtót és ott találta Sally-t, ahogy meztelenül ül az ágyon, egy hámmal az egyik kezében és egy nagyon hosszú műpénisszel a másikban. Hihetetlenül nagy és izgató volt. Látta Sally-n, hogy ideges és kicsit zavart. Aztán a lány vett egy mély levegőt és megszólalt.
- Sam, mi ketten már annyi mindent átéltünk az ágyban, de van valami, amit csak egyszer tapasztaltam - pirult el. - Egy fiúval... Még gyerekek voltunk és csak szórakoztunk. Ettől függetlenül szűznek tartom magam, de szeretném, ha most ez lenne az ajándékod... hogy megkaphatsz. Kérlek.
Sam szóhoz sem jutott. Aztán mégis kierőszakolt magából pár szót: - Biztos vagy benne, hogy ezt akarod? Úgy értem, egy nap találhatsz majd egy fiút... - Elhallgatott. Ez rossz ötlet volt. Egyből tudta.
- Sosem lesz fiúm - jelentette ki Sally szárazon. - Én csak téged akarlak.
Könny csillogott a szemében, Sam pedig megint nem tudta, mit mondhatna. Ha fiú nem is lesz a képben soha, Sally egyszer meg fogja találni azt a nőt, aki mellett le akarja élni az életét, és egyáltalán nem volt biztos benne, hogy az ő lesz. Elvégre, ő házas, és nem tervezett ezen változtatni.
- Biztos vagy benne? - kérdezte megint.
Sally kidörgölte könnyeit a szeméből.
- Amilyen biztos csak lehetek.
Sam hosszan nézte a méretes műpéniszt a lány kezében. Nagyobb volt, mint bármilyen szerszám, amit valaha is látott.
- Nem túl nagy egy kicsit? Úgy értem, neked ez lesz az első. Talán fájni fog.
Sally beharapta az alsó ajkát és hallgatott.
- Ez most őrültségnek foghangzani, de... azt szeretném, hogy fájjon.
- Tényleg? - rökönyödött meg Sam.
- Most biztos hülyének tartasz, de érezni akarom. Mióta volt egy pasim, akivel meg lehetett volna, érezni akarom.
- Nem tudok sokat erről, de szerintem eléggé szűk lehetsz. Úgy értem... ott.
- Nem számít - rázta a fejét Sally. - Ez az én ajándékom neked. Azt akarom, hogy te hatolj belém. Neked akarom adni a szüzességem. Ez most túl hülyén hangzik?
Sam kinyitotta a száját, de aztán mégsem szólt. Felidézte a saját első alkalmát és hogy mennyire fájt. De akkor nem olyasvalakivel volt, akit szeretett. Most arra gondolt, az a fájdalom sokkal többet jelentett volna, ha olyasvalakivel éli át, akit szeret. Az ajándék lett volna egy különleges embernek. Lassan bólintott, anélkül, hogy feltűnt volna neki. Igen, értette.
- Igen - nézett Sally szemeibe. - Értem, és nem vagy őrült. Megtisztelő, hogy ezt szeretnéd nekem ajándékba adni. Ez a legcsodásabb ajándék, amit egy nő kaphat a szerelmétől. És bár sosem érezhetem azt, amit egy férfi érez, amikor megdug egy nőt, a nyögéseid és a sikolyaid rengeteget jelentenek nekem.
Sally arcán széles mosoly terült szét.
- Ezt mondom. a te szádból tökéletesnek hangzik. Azóta szeretném ezt, mióta ismerlek. Az igazat megvallva, már pár nappal az első találkozásunk után megvettem ezeket. Már többször is majdnem használtam magamon, arra gondolva, hogy te vagy velem. El se tudod képzelni, milyen zavarba ejtő megvenni ezeket. De megérte.
Örömkönnyek remegtek a szemében.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 11. szerda 06:28
Egynek elmegy.
#6 listike 2015. 02. 14. szombat 09:14
Hát igen. Sinara fordításai nagyon élvezetesek. 10pont.
#5 papi 2015. 02. 11. szerda 19:46
Nagyon jó
#4 deajk2008 2015. 02. 10. kedd 10:46
e történet hibája talán csak annyi, hogy nem lett duplája a mű hossza
#3 veteran 2015. 02. 10. kedd 09:39
5 pont
#2 zsuzsika 2015. 02. 10. kedd 07:09
A szokásos Sinara színvonal. Jó!
#1 Törté-Net 2015. 02. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?