A+ A-

Lángoló szívek Floridában 1. fejezet

Írta: rgjohn
Fordította: Sinara
Az eredeti megjelenésének időpontja: 2008. május 1.
December 26.
Samatha kisietett a bejárati ajtón és a reptéri kisbusz felé indult. Hajnali 5 óra volt, a karácsony második napján, és a város sötétségbe és hidegbe burkolódzott. Átadta a csomagjait a sofőrnek, hogy az betegye a csomagtartóba, majd megvárta, hogy a férfi kinyissa neki az ajtót. Amikor beült, két idős párral és egy üzletemberrel találta szemben magát, akik közül senkit nem ismert. Azonban mellettük ült az az ember is, akire vágyott. Elmosolyodott magában és leült a rá váró Sally mellé. Ahogy elindultak, kényelmesen elhelyezkedett, megfogta a lány kezét és megkönnyebbülten felsóhajtott.
Nehéz volt ez a két hónap, amíg kerülgették egymást és csak titokban találkozhattak, remélve, hogy senki nem gyanít semmit a kapcsolatukról. Most azonban egy egész hetet tölthettek csak kettesben, anélkül, hogy aggódniuk kellett volna. Minél messzebb kerültek a várostól, annál jobban elengedték magukat és vidám beszélgetésbe kezdtek. Úton voltak Key Westbe. Samnek és a férjének, Larry-nek volt ott egy nyaralója, de a férfi most túl elfoglalt volt, hogy egy hétre eltűnjön a munka elől. Samnek pedig egyáltalán nem kellett megerőltetnie magát, hogy meggyőzze Sally-t, ő tartson vele.
Gyorsan becheckoltak és már úton is voltak Miamiba, ahol átszálltak Key West felé. -1 fokból a 23-ba alig pár óra alatt kecsegtetően hangzott és a két nő készen is állt rá, hogy élvezze. Amíg Sally gondoskodott a csomagjaikról, Sam kiment a mosdóba, hogy vastag ruháját lecserélje egy vékonyabbra, majd vett egy mély levegőt, levette a jegygyűrűjét és betette a retiküljébe.
Alaposan megvizsgálta magát a tükörben és elgondolkozott azon, hogy mit is csinál. A kapcsolata Sally-vel, az egyik diákjával, rendkívül veszélyes volt, mind a házasságára, mind a karrierjére nézve. Nem tudta biztosan, merre is tart ez az egész, de nem akarta elveszíteni a munkáját egy kamasz fellángolása miatt. Azonban most már nem tudott megállni. Sajnálatos módon a házasságában nem volt semmiféle szenvedély, Sally-vel viszont önfeledtnek és boldognak érezte magát. Elhatározta, ha már egyszer megcsalja Larry-t, legalább élvezni is fogja.
Aztán visszatért Sally-hez, sokatmondóan végigsimított a kezén gyűrűsujjával, majd lopva megcsókolta.
Aztán a lány is elment átöltözni és egy rövid farmerszoknyában, szűk felsőben és papucsban tért vissza. Mindketten helyet foglaltak, Sally pedig közelebb hajolt a nőhöz és a fülébe súgta, hogy meztelennek érzi magát.
- Ezt most miért mondod? - kérdezte Sam.
- Tényleg nem tudod?
- Ötletem sincs, miről beszélsz.
- Nos, akkor te vagy kettőnk közül az ártatlanabb - kuncogott Sally. - Csak azt akartam mondani, hogy nincs rajtam bugyi. Úgy gondoltam, ha már ilyen meleg van, semmi szükség rá.
Aztán körbe nézett, és amikor látta, hogy senki sem figyel rájuk, diszkréten Sam felé fordult és széttárta a combjait.
Samnek a lélegzete is elakadt, amikor szembe került a lány meztelen és nedvességtől csillogó puncijával.
- Mit művelsz? - suttogta rekedten.
- Én? - vigyorgott a lány. - Csak próbálom lehűteni magam.
A repülő hamarosan leereszkedett a Florida Keys rövid kifutópályájára. Amikor a gép remegése abbamaradt, Sally ismét széttárta a lábait, Sam pedig nem tudta megállni, hogy ne bámulja. Azok a gyönyörű, sima combok… és a hamvas punci… De nem! Kényszerítette magát, hogy lehunyja a szemeit és megrázta a fejét. Érezte, hogy már ő is kezd benedvesedni.
Sally összezárta a lábait, amikor a stewardess elhaladt mellettük, de utána halkan Sam fülébe súgta: - Bárcsak érezhetnéd, mennyire benedvesedtem!
Sam majd’ beleőrült a vágyba, és úgy érezte, ha nem szabadulnak ki innen gyorsan, helyben, az ülésben fogja letépni a lányról a ruhát.
Amikor végre kiszállhattak, gyorsan előkerítették a csomagjaikat és a házuk felé indultak.
Sally egy lehetőséget sem szalasztott el, hogy feltárja meztelen ágyékát a nő előtt.
- Sally! - kacagott Sam. - Nem félsz, hogy valaki meglát?
- Jó móka lenne - kuncogott a lány, mire Sam csak a szemét forgatta.
Amikor elérték a házat, Sam elővette a kulcsait és beléptek a következő, mennyei héten otthonukul szolgáló lakásba. Amint az ajtó becsukódott mögöttük, azonnal egymás karjaiba vetették magukat és mohón csókolózni kezdtek. Kezük bejárta egymás testét és lerángatták egymásról a ruhát. Úgy egy perc múlva Sam elhúzódott és komoly tekintettel végigmérte Sally-t.
- Nagyon rossz kislány voltál. Teljesen felizgattál. Azt hiszem, meg kell hogy büntesselek.
Sally ismét kuncogni kezdett.
- Sajnálom, Sam. De bármit megtennék érted.
- Bármit? - mosolygott huncutul a nő.
Azzal Sam azonnal a lányra vetette magát és mohón csókolni kezdte a nyakát és a fülcimpáját. Keze végigsiklott Sally hátán és kizipzárazta a ruháját. Amikor a lány már meztelen volt, Sam megmarkolta a fenekét és gyengéden gyúrogatni kezdte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 9. hétfő 06:18
Közepes írás.
#6 listike 2015. 02. 14. szombat 07:34
Nagyon tetszett.
#5 papi 2015. 02. 6. péntek 20:37
Nem rossz
#4 deajk2008 2015. 02. 5. csütörtök 15:34
izgató a leszbiző pinák izgalmi illatuk, ami bejárja a szobát és máris állok tőle...
#3 zsuzsika 2015. 02. 5. csütörtök 08:09
Sinaranak jó írásai vannak.
#2 Rinaldo 2015. 02. 5. csütörtök 07:55
Jó.
#1 Törté-Net 2015. 02. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?