A+ A-

Növesztés

A standon találkoztam a szomszéd házban lakó Józsi bácsival. Együtt zuhanyoztunk fürdőzés végén. Véletlenül kerültünk egymás melletti zuhanyozó fülkébe. Kiálltam szappanozni a fülke elé, hogy a folyó víz ne mossa le azonnal a szappant. Ö is kiállt szappanozni. Vetettem egy sanda pillantást a kukijára, hogy összehasonlítsam az enyémmel.
Hát, mit mondjak, lankadtan is háromszorosa volt az enyémnek. Úgy látszik hosszúra sikerült a pillantás, mert észrevette és szóvá is tette, hogy azért nézem-e, mert szeretnék egy akkorát.
Persze rögtön rávágtam, hogy igen! Mondta, hogy neki vannak orvosi könyvei és abból kiol-
vashatjuk, azt amitől nekem is lehet ilyen férfias a tököm. Meg is beszéltük, hogy holnap
átmegyek hozzá olvasni.
Másnap izgatottan csöngettem fel hozzá. Aggódtam, hogy otthon van-e? Szerencsémre
Otthon volt és látszólag már várt is rám. Legalább is a kikészített könyvek ott sorakoztak az ágy melletti kisasztalon. Ö otthonosan fürdőköntösben volt. Leültünk beszélgetni arról, hogy mit várnak el a nők egy igazi férfitól? Elindított egy pornó videót, ahol lehetett látni, hogy a nő mennyire igyekszik naggyá tenni az amúgy lankadtan közepesnek látszó fütyit. A fütyi pedig igen csak nagyra nyújtózkodott. Aztán be a málnásba. A nő nem győzött sóhajtozni.
Itt leállította a filmet Józsi bácsi és elővette az orvosi könyvek egyikét. Mondta olvassam el, hogy mitől lesz nagy és kemény a pénisz? Én meg olvastam, hogy a vértódulás növeli és teszi keménnyé a péniszt. Itt megállított az olvasásban. Azt mondta, hogy az én fütyim azért kicsi, mert nem tágultak ki benne az erek és a barlangos testek amibe a vér ömlik. Erre persze azt kérdeztem, hogy mitől fognak ezek tágulni. Az előbb láttad a filmen. A nő bevette a szájába és erősen szívta addig amíg nagy nem lett. Aha, mondtam és kérdőn néztem rá? Na ebben ha akarod tudok segíteni. Az bizony jó lenne mondtam. Akkor gatya le és állj elém mondta.
Hallgattam rá úgy is tettem. . Mérjük le mekkora a pöcsöd igy felizgult állapotban, mert látom a film látványa felizgatott. Előkerült e vonalzó és segített a fütyim lemérésében, mert ő simította a vonalzóra és olvasta le azt hogy hány centi. Tizen két centi mondta. A vonalzót félretette és gyere közelebb mondta, nem vagy még olyan nagy fiú és a faszod is rövid még. Nem mondtam neki, hogy tulajdonképpen még szűz vagyok, mert szégyeltem azt, hogy egy lányt sem tudtam megdugni, csak a marok Marcsához jártam.
De itt új szakasz kezdődött életemben. Ezt a jó érzést most éreztem először, ahogy egy forró száj körülöleli a faszom és szívja…..! Fenomenális volt mondhatom. Nem sokáig bírtam és szóltam neki, hogy baj van mert mindjárt spriccelek. De mintha meg se hallotta volna csak
szívott és bólogatott tovább. Én persze remegő lábakkal zakatoló szívvel lőttem tele a száját, mert el nem engedett, hogy hátralépjek. Csak szopott és szopott tovább. Én meg élveztem, csak folytam bele a torkába. Aztán elapadt a geci folyam és elengedett. Kérdezte milyen volt?
Hát csodálatos mondtam. Kértem mérjük le mennyit fejlődött a pöcsöm. Hát mérhetjük de most, hogy lelankadt rövidebb lesz. Erősködtem a mérés miatt, mert az is jól esett ahogy simogatta a fütyim a vonalzón. Hét centit mértünk. Írjuk fel, kérdezte? Igen mert innen tudjuk majd a fejlődést.
Azt mondta, elég ha havonta mérjük, de rendszeresen kell edzésre járnom hozzá. Ha már itt vagyok nem kezdhetnénk már is el az edzést, kérdeztem? De, bólintott. Még jó, hogy fel sem húztam a gatyám, így mindjárt elébe penderültem. Mosolygott a nagy buzgóságomon.
Kértem a filmet is indítsa el, mert az is segít. Elindította és kérte feküdjek le úgy, hogy a filmet is lássam és ö is kényelmesen szopikálhasson.. Na ezt mindjárt a film alatt háromszor gyakoroltuk be edzésként. Közben láttam, hogy ö is a fürdőköpenye alatt matat a faszával.
A harmadik élvezésemkor már ö is nagyokat sóhajtott és fújtatott, nyögött. Kérdeztem mi van vele, de csak annyit mondott, hogy ö is könnyített magán. Mosolyogtunk egy jót és mentünk a fürdőszobába mosdani. A lankadás rá is hatott, mert az ö fasza is kicsi lett. Nevettünk a két kis kukin. A kád tele volt engedve jó meleg vízzel. Javasolta üljünk bele és szappannal mosa-
kodjunk meg. Mondta, hogy olyan jól dolgozott a pöcsöm, hálából ö szeretné megmosni. Semmi akadálya. Kézbe vette a szappant és kellemes simogató de huzogató dédelgetéssel
körülmosta, és apró puszikkal búcsúztatta pöcsöm. Az meg min ha nem tudna az előzményekről keménykedni kezdett. Fejét felemelte az ég felé és vörösödött a feje. Józsi bácsi azt kérte, hogy a keménység próbát is ejtsük meg. Kérdeztem, mi az a próba?
Hát ha be tudod nyomni a fenekembe, mint a filmen az a férfi a nő fenekébe, akkor elég kemény már. Megpróbálhatjuk. Megfordult fenekét felém fordítva és mondta, hogy bökjem bele a pöcsömet a fenekébe. Én meg gondoltam, hogy női – férfi popsi az egyre megy. Nyomtam én, de hiába. Nem akart bemenni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2015. 03. 14. szombat 04:45
Egynek elmegy.
#10 veteran 2015. 02. 4. szerda 15:04
Ha nekik jó élvezzék, nem az én műfajom.
#9 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:20
erre csak 5p tudtam adni, de folytasd, mert lehet még jobb
#8 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:15
ami viszont nagyon nem tetszett az, a mű hossza ezért én most
#7 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:14
maga a történet nagyon tetszett és jól meg lett írva is
#6 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:12
szeretem a homo gruppent is, mert ott még több lehetőség van
#5 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:11
nekem mindig is tetszik a homo történetek, ettől mindig állok
#4 gyuri0926 2015. 02. 4. szerda 09:16
Ekkora hülyeséget !!!
#3 zsuzsika 2015. 02. 4. szerda 07:31
Nem tetszett.
#2 Rinaldo 2015. 02. 4. szerda 06:58
Kis naiv.
#1 Törté-Net 2015. 02. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?