A+ A-

A Szerelő

A lakásodhoz kiérkezvén viszonylag hosszú várakozás után nyitsz ajtót nekem de ahogy meglátlak azonnal megbocsátom a dolgot hisz épp a zuhany alól mászhattál ki.
Egy lenge kis köntös van rajtad valami nagyon finom anyagból ami látni engedi formás melleid izgató körvonalát, karcsú tested tökéletes formáját.
Csak remélni merem hogy nem veszed tolakodásnak gyors mustrámat de a nedves hajaddal keretezett csodaszép arcodon megjelenő huncut kis mosoly másról árulkodik.
Pironkodva lépek beljebb és nem segít a kalandozó fantáziámon az se hogy nem hagysz annyi helyet hogy anélkül férjek el melletted hogy hozzád ne érjek.
Akár szándékos volt akár nem a hatása nem marad el. Ahogy a bőrünk egy pillanatra összeér, kellemes borzongás járja át a testem és hirtelen késztetést érzek hogy jó mélyen beszívjam kellemes illatod ami nem kerüli el a figyelmed. Ahogy elémvágsz az előszobában hogy megmutasd a hibát, rögtön világossá válik hogy szándékos volt az elözző mozzanat hisz most te érsz hozzám finoman, de kicsit hosszabban mint az előbb amitől úgy érzem nem csak javítás lesz ebből a dologból. Követem kecsesen ringó csípőd a hibás mosogatóig és kipakolom a szerszámaim.
Csak egy kis dugulás és tömítés csere de megpróbálom a lehető legtöbb időt tölteni a földön fekve, fejemet a mosogató alá dugva hisz közben fel-le járkálva teszel-veszel a konyhában körülöttem, mit sem törődve azzal hogy a köntösödet megkötő szalag szépen lassan kioldódni látszik. Először csak a dekoltázsod kezd szétnyílni és egyre több látszik a fantasztikus melleid csábító vonalaiból és áldom a konyhapultot fölöttem hogy takarja a fejed hisz így nem láthatod hogy szinte le sem veszem rólad a szemem miközben a szerszámaimmal bíbelődök. Nem, azzal még nem.
Csak remélni merem hogy nem veszed észre ahogy a nadrágomban komoly változások következnek be de ahogy egyre többször lépsz át rajtam szinte már alulról is belátok a szétnyíló köntösödbe, ami csak olaj a tűzre és már nem sok kell hozzá hogy a merevedő farkam elő ne bújjon a nadrágomból a lazán megkötött övem alatt, amire csak rásegítenek a "szerelés" közben fenntartott kezeim.
Úgy érzem fordul a kocka mikor felcsúszik a pólóm a köldököm fölé mert hirtelen abbahagyod a mászkálást és csak annyit látok hogy a konyhapultnak háttal támaszkodva felém fordulva figyelsz.
Ahogy a melleidre téved újra a tekintetem nem kerüli el a figyelmem hogy most már szépen kirajzolódnak a mellbimbóid a finom anyagon keresztül és ahogy egy elegáns mozdulattal félrehúzod a köntös egyik felét a combodról, világossá válik mire megy ki a játék.
A hatás nem marad el mert a farkam menthetetlenül előtör erre a látványra és már az egész makkom az övem vonala fölé kerül. Már nem sokra mennék az igazítással így inkább hagyom had élje a saját életét, amit mintha szaporább légzéssel nyugtáznál. Elindulsz felém de olyan lassan hogy az a pár lépés perceknek tűnik és odaguggolsz mellém hogy a szemembe mondhasd:
- Egy kicsit magadra hagylak hogyha nem bánod.
Ezzel egy időben a kezed óvatosan a hasamra teszed közvetlenül a farkam mellett és közben ahogy behajolsz az egyik mellbimbód láthatóvá válik.
Próbálok végig a szemedbe nézve válaszolni de szinte felforr a vérem az érintésedtől és muszáj rápillantanom kikandikáló kőkemény bimbódra.
- Persze, menj csak, még elleszek egy darabig.
Hangom remegése mosolyt csal az arcodra és még tovább kínzol ahogy a kezed a hasamon végigsimítva veszed el és "véletlenül" még a farkamhoz is hozzáérsz.
Le sem bírom venni a szemem távolodó formás fenekedről ahogy a szomszédos szobába mész de résnyire nyitva hagyod az ajtót.
Rövidesen halk sóhajokra leszek figyelmes ami arra enged következtetni hogy téged se hagyott hidegen a dolog és ezt nekem látnom kell.
Munkámat egy kézmosással tesztelem és próbálok hangtalanul az ajtóhoz menni hogy bekukucskáljak.
A látvány teljesen elámít és szinte tátott szájjal bámulom ahogy csukott szemmel simogatod magad egy fotelben.
Minden bátorságom összeszedve megszólítalak:
- Segíthetek?
Nem nagyon lepődsz meg és a csábító mosolyod válaszol helyetted.
Lassan mögéd kerülök és gyengéden a vállaidra teszem a kezem miközben te még mindig magadat simogatod itt-ott. Szépen lassan lejjebb siklanak az ujjaim és szétnyitom a melleidet alig takaró köntöst hogy
most már teljes pompájában csodálhassam meg fantasztikus melleidet, ügyelve arra hogy még ne érintsem sötét rózsaszín hívogató mellbimbóid. Az ámulattól amit a csodás kebled látványa okoz szinte földbe gyökerezik a lábamés a tétlenségem miatt fel is nézel hogy meddig váratlak még de ahogy meglátod az arcomon a csodálat és döbbenet keverékét csak elmosolyodsz és már folytatod is tested kényeztetés. El sem hiszem hogy egy ilyen gyönyörű formás mellet érinthetek és a lehető legfinomabb, leglassabb mozdulatokkal kezdem cirógatni az ikreket a bimbóidat kerülgetve ami szemlátomást tetszik neked hisz egyre szaporábban veszed a levegőt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.96 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 3. csütörtök 12:03
Nemroszz.
#7 A57L 2015. 03. 20. péntek 05:49
Gyenge írás.
#6 papi 2015. 01. 21. szerda 18:50
Nem rossz
#5 Andreas6 2015. 01. 21. szerda 08:21
Szerintem közepes. Természetesen nem hagyod ki a lehetőséget, hogy dicsekedj a csodálatosan nagy, vastag szerszámoddal - ki a fenét érdekel, hogy 20 centi? Most süllyedjek el szégyenemben, hogy nekem csak 18?
#4 Rinaldo 2015. 01. 21. szerda 07:16
Jó.
#3 zsuzsika 2015. 01. 21. szerda 06:58
Jó,de kíváncsi lennék ki jött meg.
#2 feherfabia 2015. 01. 21. szerda 06:25
Nagyon Jó! Folytasd!
#1 Törté-Net 2015. 01. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?