A+ A-

Egy magányos nő 2. rész

A No egész éjjel nem aludt. Az elmúlt éjszaka eseményei, és a belso vívódás tartotta ébren. Hol a düh, hol a kéj hol pedig a szégyen kerítette hatalmába, hol egyszeruen csak töprengett, és néha azon kapta magát, hogy egyre vadabb, mocskosabb szituációkban fantáziál magáról és a Férfiról. Ezzel együtt szégyellte magát, hiszen egy vadidegen férfi meztelenül találta, szánalmas, kiszolgáltatott helyzetében, nyilvánvalóan tisztában van vele, hogy érett, kövérkés noként rendszeresen segédeszközökkel kell magának örömet szereznie... el tudott volna süllyedni szégyenében. Viszont tény, hogy a Férfi keményen megkúrta, tehát a No felizgatta ot. Nem volt buta, alapjában véve elég racionálisan gondolkodott, és érvekkel, ellenérvekkel tette mérlegre a történteket, hogy végre rend legyen a fejében. Megeroszakolták? Igen, de úgysem tudja bizonyítani, bejutni is a saját hülyesége miatt tudott a Férfi. Élvezte? Háát.. akkor nem, de csak a félelem miatt..hiszen fél órára rá már a Férfi spermáját nyalva a mellérol élvezett el a történtektol, és -legyünk oszinték- az utóbbi években mocskosnál mocskosabb BDSM pornókat nézett, amelyek egyikéhez-másikához képest ez az eset csak elojáték lehetne. De a Férfi uralkodott rajta, elvette erovel, amit akart, ez nagyon felizgatta. Nem értette mi sarkallta tettre a Férfit, hiszen o kövérnek, visszataszítónak tartotta magát, viszont a Férfi kívánta ot, tehát elotte nem kell szégyellnie a testét, korát. Bántotta a Férfi? Ezen sokat gondolkodott. Tulajdonképpen határozottan nem -gyozte meg magát végül- egyszeruen csak... erovel hamarabb elvette azt, amit o késobb eroszak nélkül is simán megadott volna neki. Eroszakos volt, de nem okozott sérülést... nem akarta bántani ot.
Reggel egy kialvatlan, de lélekben határozottabb No készült a munkába. Az általában megszokott bo szabású nadrág, blúz helyett egy valamivel térden felül éro szoknyát húzott, mellé mintás harisnyát vett fel, és magas sarkú cipot. Kis gondolkodás után fekete, csipkés push-up melltartóval folytatta, amely hatalmas melleit megemelve és összenyomva olyannyira kitöltötték a fölé vett fehér, áttetszo blúzát, hogy a felso két gombot be sem gombolta. Szájára élénk színu szájfényt, szemére csillámos, kihívó szemfestéket tett, majd kis töprengés után húsos szája kontúrját is finoman kiemelte. Elégedetten nézett a tükörbe, hosszú ido után eloször érezte NONEK magát.
Délután a bejárati ajtót nyitva már nem sokat gondolkodott az elozo éjszakán. Meghozta a döntést, mély levegot vett, és visszatette a kulcsot az ajtó fölé. Remélte, várta, hogy a Férfi ismét meglátogatja, tudta, hogy mit akar, hiszen már a gondolattól is duzzadni kezdett a csiklója. A lakásban elokészült a férfi fogadására, a szoba sarkában egy kis állványon álló sólámpát felkapcsolta és egy kendovel leárnyékolta, amitol sejtelmes, bordélyba illo alig derengo piros fény világította meg a szobát. Kis dohányzóasztalára sorban kipakolta az összes szexjátékát, vibrátorokat, bilincset, és várt, de a Férfi nem jött el aznap éjszaka, aztán másnap sem. A No kezdett elkeseredni, ismét kételyek gyötörték. A találkozásuk óta szánt szándékkal nem maszturbált, gerjedelme napról napra erosebb lett, de a férfi hús-vér faszán akart végre élvezni. Harmadik nap éjjelén kisminkelve, anyaszült meztelenül feküdt a borkanapén, és ujjaival finoman izgatta a csiklóját. Már nem hitt az újbóli találkozásban, de a teste kívánta a kielégülést. Gépiesen nyúlt az asztalon lévo dildók közé, és egy görbített, vastag mufaszt vezetett be a pinájába, mikor a zár fémes kattanása hasított a nappali csendjébe. Szíve hevesen verni kezdett, összerándult..”Itt van! Eljött végre!!”-gondolta, és csendben várt. A maszkos Férfi belépett, keresztülvágott a nappalin, és megállt a No elott. Egymásra néztek. A derengo fény láttatni engedte a betöro izmos alakját, a maszk nyílásán át értelmes, tuzben égo szemeit. A no eddig is sejtette, de most már biztosan tudta, hogy támadója nálánál jóval fiatalabb, a húszas évei közepe-vége felé járhat. Sokat fantáziált már eroszakról, alávetettségrol, de álmaiban valahogy mindig velekorú, vagy idosebb partnerrel képzelte el magát, sosem gondolt arra, hogy egy sokkal fiatalabb pasi hajtsa uralma alá. A Férfi keze lassan a nadrágja elején növekvo dudor felé mozdult, és csak nézte a hanyatt fekvo Not, a pinájában elmerült mufasszal. A No a Férfi szemébe nézett, tekintetében már nyoma sem volt a pár nappal ezelotti rettegésnek. Ijedten zárta össze a combjait, és a kezével esetlenül takarta el két súlyos mellét, de a szemében csillogás... aztán halványan mintha elmosolyodott volna és... talán... igen! A Férfi úgy látta, finoman bólintott! Az o szíve is kalapált, lehúzta a sliccét, és közelebb lépett, elougró kemény fasza láttán a No felsóhajtott. A No szájához közelített a fasszal, de az elhúzódott tole. A Férfi kezdte ismét elveszíteni a fejét, nem értette, mi történik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 01. 20. szerda 17:56
Nagyonjooó írás!

10 Pont!
#6 papi 2014. 12. 9. kedd 06:18
Nem túl jó.
#5 zsuzsika 2014. 12. 5. péntek 07:44
Nem tetszett.
#4 Rinaldo 2014. 12. 5. péntek 07:18
Szuper.
#3 A57L 2014. 12. 5. péntek 06:22
Nem lett rossz.
#2 feherfabia 2014. 12. 5. péntek 06:03
6P
#1 Törté-Net 2014. 12. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?