A+ A-

Egy magányos nő 1. rész

„Na mi lesz, aludj már el, dagadt tehén!” - sziszegte a Férfi a kocsiban egy kétszintes sorház elott. Órák óta várakozott már ott, közben egy elsötétített ablakot nézett, melynek függönyén a tévé váltakozó erosségu és színu fénye szüremlett át. Már a sokadik energiaitalt itta, nem hitte, hogy egy bo negyvenes asszony ilyen sokáig bámulja a tévét...talán elaludt elotte? Tudta, hogy az ablak a nappalié, és a No a hálószobában alszik. A szemben lévo ajtó egy csajáé (Kriszti? vagy Kati? Már nem emlékezett, ezekbol minden este volt egy, 12 egy tucat) így tudta, hogy melyik szoba merre van, és egyszer be is nézett az ajtón.. jól elraktározta a képet. Ügyet sem vetett volna soha a Nore, és a lakásra sem, de egyszer véletlenül meglátta, hogy a No egy kulcsot rejt az ajtó fölé a szegoléc mögé. Nyilván azért, mert ezek miatt a hülye gombos ajtózárak miatt idonként az o „csaja” is kizárta már magát. A Férfi magas volt, izmos, de nem kimondottan jóképu. A noknek tetszett, de nem olyan módon, mint a mai metroszexuális selyemfiúk, inkább a tetoválások, a markáns (durva?) vonások, és a fizikai felépítése, valamint a viselkedése vonzotta a nok állatiasabb énjét. A Férfi amolyan alfahím volt. Kinézete alapján kevesen nézték ki belole, hogy foiskolát végez, bár az esze megvolt hozzá, egyre csak halasztotta annak befejezését. Sosem élt normális életet, már a középiskolában rossz társaságba keveredett, csinált is pár törvénytelen dolgot. Mire megjött a magához való esze, már sodródott az árral, olyan körökben mozgott, ahonnan nehéz kiszakadni. Szeretett viszonylag nagy lábon élni, amihez pénz kellett, ezt többé - kevésbé illegális vagy nem teljesen legális forrásokból szerezte be. Na, igen, az o köreiben elengedhetetlen egy bizonyos életszínvonal, a csóróság, a gyengeség azonnal pozícióvesztést okoz. Az éjszakai élettel együtt jártak a pénzéhes ribancok, és a hivatásos kurvák, normális párkapcsolata szinte alig volt. A szexuális élete leginkább buta picsákból, és fizetos kurvákból állt, az elsok inkább a pénzre utaztak, de ha élvezték is a szexet, annyi fantázia szorult beléjük, hogy a terpesz helyett a jobbak néha négykézláb is álltak.
A luxuskurvák vevok voltak a fantáziáira, sot, bármire vevok voltak a bevétel reményében de a pénzen vett szex, a síkosítóval használhatóvá tett pina és a munyögések mindig kiábrándítóan hatottak rá. Egyszóval, bár mindig volt kivel szexelnie, valahogy mindig egy megfogalmazhatatlan urt érzett magában szexuális téren. A No óvatlansága most jól jött. A Férfi kifaggatta a volt csaját, és megtudta, hogy jók az anyagi körülményei, és egyedül él. Mivel az utóbbi idoben nagyon megszorult, elhatározta, hogy kirabolja. Nem, nem volt ez egyszeru döntés, ennyire mélyre még sosem süllyedt, és mélyen, belül sajnálta a Not. Nem akarta megtenni, de testalkatának fenntartásához, és tekintélyének megorzéséhez szteroidokat használt, ami sokba került, ezen kívül sokkal tartozott, és az o köreiben ez nem életbiztosítás. Soha nem tett még ilyet, és nagyon izgult. Aprólékosan felkészült, fekete nadrágba, pólóba öltözött, vékony kesztyut, símaszkot vett. Nadrágja zsebébe egy tekercs duct tape került, és egy kés, a biztonság kedvéért..
Beleborzongott a gondolatba, hogy besurranás közben a No esetleg rajtakapja, bele sem gondolt, mi történne, ha használnia kéne a kést. „majd csak lesz valahogy” - hessegette el magától a gondolatot, úgy vélte, majd beragasztja a száját, vagy valami.. Így mélyedt a gondolataiba, mikor észrevette, hogy az ablakban megszunt a villódzás. „Na végre!” - gondolta. Várt még fél órát, aztán elindult, úgy gondolta, a No már mélyen alszik a hálószobában, és a nappalit csendben átkutatva összeszed némi ékszert és készpénzt. A bejárati kapu kódját még régebben beírta a telefonjába, gond nélkül bejutott. Izgatottan, nyirkos tenyérrel tapogatta ki a No ajtaja fölött az elrejtett kulcsot, majd bedugta a zárba. „Remélem nem hagyja benne belülrol a sajátját, basszus!” - gondolta, és szemét lehunyva elfordította a zárban. Az ajtó halk kattanással nyílt ki. Belépett, és felkapcsolta a direkt erre az alkalomra beszerzett, piros fénnyel világító fejlámpát. Ezzel jól látott, de az éles fény nem hívta fel rá a figyelmet. Elindult a nappali felé, és a vitrin felé vette az irányt. Szíve dobogásától szinte alig hallotta meg az alvó No szuszogását. „Mi a f...?!” - villant át az agyán, mikor odakapta a fejét. Azonnal elovette a kést, de megnyugodva látta, hogy a No szeme csukva van.. majd észrevette, hogy teljesen meztelen. A szituációtól és a szteroidoktól a tesztoszteron és az adrenalin szintje az egekbe szökött, de ido kellett, mire felfogta, amit lát. Végiggusztálta a No hatalmas, súlyos melleit, melyeket a maszturbáláskor elovett a melltartóból, hogy a pornós csajhoz hasonlóan szabadon lengjenek a baszás ütemére, és most naturálisan terültek szét a No mellkasán. A nagy, kerek seggét, a puha hasát, és a nagy, vörös szeméremajkakat..(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.46 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 09. 6. vasárnap 06:32
Nem lett rossz!
#6 papi 2014. 12. 11. csütörtök 19:53
Egész jo
#5 veteran 2014. 11. 13. csütörtök 12:43
Elmegy.
#4 Rinaldo 2014. 11. 13. csütörtök 08:19
jó.
#3 zsuzsika 2014. 11. 13. csütörtök 07:01
Nem tetszett.
#2 A57L 2014. 11. 13. csütörtök 06:01
Nem lett rossz.
#1 Törté-Net 2014. 11. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?