A+ A-

A várrom

A Nap már lemenőben volt, mikor Lilla, a 18 éves, szőkés barna hajú leányzó sétára indult. Egy erdő melletti kis faluban lakott. Gyakran járt az erdőben, hiszen az erdő mélyén volt egy tisztás, amin egy elhagyatott várrom volt. Lilla már gyerek kora óta ide járt játszani, vagy éppen csak mikor egyedül akart lenni. A várrom minden egyes szögletét és kövét ismerte már, beleértve a vár alatt futó katakombákat és a várbörtönt is. Egy egész kis labirintust alkotott a várbörtön, de Lillának már térképre sem volt szüksége, hogy eligazodjon a labirintusban. Nyár közepe lévén Lilla egy fehér mini ruhát viselt, amit hatalmas piros virágok díszítettek. Lábán kényelmes sportcipő volt, szeretett kényelmesen öltözködni. Igazán csinos leányzó volt, sokan megfordultak utána, hiszen nőies alkata volt és ott domborodott, ahol kell. Lilla ma este is elhatározta, hogy kisétál a várromhoz. Egy másik városban volt gimnazista és csak hétvégenként járt haza. Ez a kis tisztás, a maga titkaival is a családjához tartozott, így minden hétvégén kijött ide meglátogatni a helyet. Ahogy a várrom felé haladt, halkan dúdolgatott magában. De ahogy közelebb ért, hirtelen megállt és kíváncsian figyelte az egyik várfal mögül kilógó feneket. Elnevette magát, majd a várfalhoz sietett és lenézett mögé. A várfal nem volt magasabb a mellénél, így tökéletesen át tudott nézni rajta. Egy férfit pillantott meg, aki vélhetőleg a fenék tulajdonosa volt.
- Hello! Te mit csinálsz itt? - kérdezte kíváncsian nevetve Lilla a fenék gazdáját. Még soha nem látott itt senkit ennél a romnál, biztos volt benne, hogy nem sokan ismerik, hogy ez itt van, így nagyon meglepődött azon, hogy itt talál valakit, de mégis mulatatta a dolog, hogy az első, amit meglátott a férfiból egy fenék volt - ami nem is olyan csúnya fenék.
- Hülye pókok... - hallatszott a kis lyukból egy férfihang. A férfi kutatgatott itt, hátha ismét rátalál egy doboz csontra. Nem rég költözött ide. Imádja a régi épületeket és szeret gyűjtögetni mindenféle történelmi ereklyéket. Nagyon belemerült a munkába, ezért váratlanul érte a köszöntés hátulról. Megijedt és beverte a fejét. Lilla is hallotta a koppanást, mire fintorgott egyet.
- Áú! - hallatszott ismét a férfi hangja, aki megtántorodott, és maga mögött egy fának támaszkodva talált biztos pontot. A nap a szemébe sütött, ezért elsőre nem látta az idegent. Miután stabilan érezte magát, meglátta a hölgyet. A férfinek rövid, barna haja volt, és zöld szeme. Markáns álla, szív alakú arca és körszakálla. Lilla egy pillanatig csak nézte a férfit, majd észrevette magát és elfordította a fejét. Benézett a lyukba, majd mosolyogva ismét a kb. 25 éves férfire nézett.
- Hello! Öhm... Kutatgatok... - jött a válasz a férfitól, mire Lilla felvonta az egyik szemöldökét. Lilla igen furcsának vélte, hogy bárki is itt az erdő közepén kutatgasson az Ő várromján. De persze egyik kődarabra sincs ráírva, hogy az ő tulajdona lenne, így nem tette szóvá. Kicsit közelebb sétált a férfihez, majd benézett a kis lyukba, ahol az előbb ücsörgött.
- És találtál már valamit? Ha bármi érdekel, csak szólj. Itt nőttem fel, körbevezetlek - jelentette ki nevetve a lány, majd még közelebb sétált.
- Kovács Lilla - nyújtott kezet a férfi felé mosolyogva a közvetlen lány. Lillát sokan ismerték emiatt, hiszen rettentő közvetlen volt, egy vadidegennel is jól elbeszélgetett az időjárásról. Vagy épp a várromról...
- Öhm... Ratzinger Miklós és hát igazából mindent, ami régi - mutatkozott be a férfi, majd egy mosoly kíséretében ismét megszólalt:
- Mesélj, kedves Lilla. Vannak itt még olyan dolgok, amiket nem rámoltak széjjel? -kérdezte érdeklődve a férfi. Látszott rajta, hogy valóban érdeklődik a várrom iránt és ez Lillának nagyon tetszett. Még soha senkinek nem beszélt a várromról, próbálta titokban tartani a kis helyét, de mivel a férfi már úgyis itt volt, most már teljesen mindegy volt, hogy megtudja-e vagy sem, hogy mit is rejt ez a kis tisztás.
- Nem rámoltak széjjel? 18 éve itt vagyok, és még nem láttam senkit a közelben. Legalábbis aki így kutatgatott volna - jegyezte meg a leányzó mosolyogva, majd körbepillantott. A Nap már kezdett lemenni, így Lilla kicsit félve, de megjegyezte:
- Van itt lent egy várbörtönszerű labirintus. Ha van kedved, megmutatom. De... - kezdte a lány, majd kicsit elbizonytalanodott.
- Kicsit félek a sötétben. Van zseblámpád? - kérdezte kissé félve a férfit. Bízott benne, hogy a férfinél van zseblámpa, hiszen valóban izgatott volt és szívesen megmutatta volna Miklósnak a várbörtönt. Miklós látta a lány izgatottságát és ez neki is meghozta a kedvét ahhoz, hogy közelebbről megvizsgálja azt a várbörtönt. Habár tartott tőle, hogy ilyen sötétben nem sok mindent fog látni és nem sok érdekes dolgot fog találni, azért nem akarta lelombozni a lányt. Szó nélkül az egyik övtáskájához nyúlt és előhúzott belőle egy méretes zseblámpát.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Ulysses 2014. 12. 26. péntek 20:55
Nem pornó, de nem rossz. Megint az a fránya pontozás. Akinek az ilyen stílusú történetek jönnek be, biztosan többre értékelné. Aki pedig a kemény, tömény szexért rajong, az még ennyit sem adna rá. Valahogy így kerekedett ki ez a pontszám. Ha igazságos szeretnék lenni, nem nagyon adnék 8-nál többet.
#10 listike 2014. 12. 26. péntek 09:48
Nagyon tetszett.
#9 Busmanus 2014. 12. 4. csütörtök 09:45
10 pont.
#8 veteran 2014. 12. 2. kedd 20:13
Remek.
#7 KelemenGy 2014. 12. 2. kedd 10:31
Igazi kellemes erotikus történet. Köszi!
#6 Rinaldo 2014. 12. 2. kedd 07:43
Jó.
#5 Andreas6 2014. 12. 2. kedd 07:24
Végre nem egy tucatpornó. Sőt, nem is pornó! Eléggé alápontoztátok.
#4 zsuzsika 2014. 12. 2. kedd 06:45
Nem rossz.
#3 A57L 2014. 12. 2. kedd 06:43
Nem rossz történet.
#2 feherfabia 2014. 12. 2. kedd 05:39
7P
#1 Törté-Net 2014. 12. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?