A+ A-

Szende lány

Eszes lány volt és 18 éves koráig mindössze egy barátja volt. Persze a barátja elhagyta egy másik lányért. Barátnői kaptak az alkalmon és rábeszélték, hogy éljen egy kicsit, legyen egy kicsit bevállalósabb lány. Szoli, ruha vásárlás, kihívó sminkek és minden ami kell.
Az iskolában rögtön megnőtt az érdeklődés iránta. Élvezte, ahogy mindenki az ő seggét nézi vagy éppen azt várja mikor hajol le valamelyik feszes kis mini szoknyájában. Eljött a gólyabál napja, Veronika ekkor már otthonosan élte új világát és tudta nagy sikere lesz az egész iskola előtt. A disco elkezdődött és a rejtett italozások szépen lassan segítettek abban, hogy mindenki levetkőzze gátlásait, Veronika csak táncolt és élvezte ahogy a pasik zsonganak körülötte. Érezte ahogy a kezek megfogják a seggét és az utolsó hülye gyerek is kéjesen mosolyog rá, erre ő csak egy szép mosollyal reagált és úgy érezte ő itt a legszexibb lány! Kicsípte magát a suli bulira, hiszen ennyire kihívóan talán sosem öltözött fel eddig, magas sarkú szandálját direkt erre az alkalomra vette és nagyon eltalálta mi ál jól a kecses lábfején, fehér mini szoknyája kiemelte gyönyörű szoláriumbarna bőrét és merészen kivágott fekete toppjában nagyon jól mutattak a formás mellei, kész is volt a szép fekete hajú szex istennő! Kis fekete tanga bugyija egyre több simítást engedett át ám ez őt az egyre több itallal valahogy nem zavarta.
Veronika elemében volt mikor egy barátnője átinvitálta egy házibuliba. Nem túl bizalom gerjesztő srác ült az autóban amely értük jött. Veronika hátra ült barátnője Rita előre és csókkal köszönt a bizalom gerjesztő egyénnek. Ő Tomi, jött Ritától a bemutatás. Rita és Veronika nem voltak a legjobb barátnők, inkább mondjuk úgy, hogy jóban voltak ám egy általános ki nem mondott ellentét azért volt közöttük, főleg Rita beszélt Veruskáról a háta mögött. Hívd fel a Csabit, szólt a sofőr Ritának, aki tárcsázott ” Na hello, gyere, kimegyünk érted. Igen hoztam neked csajt, meglátod tetszeni fog.” Be voltam jelentve? Gondolta magában Veronika, kicsit izgult de úgy gondolta mi rossz történhet. Pár perc autózás után megérkeztek egy házhoz, ahonnan kijött Csabi, mintha egy klón lett volna, sötét kék melegítő, egy svájci sapkával megtoldva. Csabi beült Veronika mellé és elindultak. Kihajtanak a fő útra és Tomi mosolyogva néz a visszapillantóba, “Na hogy tetszik Csabi? - Nagyon tuti a kiscsaj te!” Válaszolt nevetve Csabi majd beszédbe elgyedett Veruskával.
- Szia, Rita mondta, hogy nincsen pasid és szívesen jönnél bulizni palikkal.
- Ezt mondta? De ha már itt vagyok miért ne.
- Meglátod kiscsaj nagyon be fog jönni.
Egy bő 10 perces beszélgetés után megérkeztek az újpesti kőházhoz ahol Tomi lakott.
- A lámpa kiégett a lépcsőházban.
- Nem baj mi úgyis a lifttel megyünk. És ezzel a lendülettel Csabi nyitotta is az ajtót. Bent a liftben Veronika jobban végig szemlélhette a srácot és tudatosult benne egy igazi lakó telepi suttyóval akadt össze, akinek ráadásul a fogai sem a legjobb állapotban vannak. Mikor a lift elindult Csabi a falhoz nyomta Veruskát és lesmárolta őt. A cselekedet lehőkölte Veruskát, hiszen eddig csak egy pasival csinálta ezt, akinek nem sörszagú volt a szája. Ennek ellenére Veronika hagyta magát és úgy gondolta lesz, ami lesz.
Csabi kezei markolászták Veronika seggét és mikor felértek a fiú nevetve szált ki a liftből, “Nekem már kezd felállni a faszom.” A lassú lift nem volt sokkal gyorsabb mint a másik pár ezért nem kellett túl sokat várni arra belépjenek a lakásba. Büdös van itt, ez volt az első gondolata Veruskának mikor belépett a lakásba és a látványba sem kellett csalódnia hiszen valódi disznóól fogadta. Pizzás és sörös dobozok mindenhol valamint eldobált zoknik és alsónadrágok. Üljetek le lányok, mondta Tomi és elment a konyhába majd visszatért egy üveg vodkával.
- Remélem, te is szereted Era. - Mondta Tomi.
- Hát nem nagyon ittam még vodkát, de ma már annyi mindent ittam hogy ezt is kipróbálom. Nevetett fel Veronika
Teltek a percek és egyre tüntek ez az italok mikor Csabi megjegyezte.
- Te Rita, ennek nagyon jó csöcsei vannak!
Veronika nevetett és elpirult, kicsit váratlanul érte a megjegyzés. Megyek pisilek, mondta és kiment a WC-be. Mikor visszajött látta hogy már csak Csabi van a szobába és éppen oltja le a lámpát.
- Na, menjünk mi is.
- Jól van. Nevetett fel Veronika becsípve.
Bementek a szobába és az állapot talán még kaotikusabb volt, mint ami kint fogadta. Iszonyatos rendetlenség, sex újság poszterek a falon, igazi csajozós szoba. Csabi ismét lesmárolta Veruskát és segge valamint mellei fogdosásba kezdett. Veronika csak ölelte ám Csabi egész egyszerűen a farkára húzta a lány kezét.
- Na, vetkőzzél le!
Veronika szépen lassan kibújt a top-jából és a zavarral együtt egy érdekes forróság is elöntötte a testét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 11. 22. szombat 07:07
Nem tetszett.
#7 veteran 2014. 11. 21. péntek 08:44
Max. 2p.
#6 Rinaldo 2014. 11. 21. péntek 07:42
Megkapta.
#5 zsuzsika 2014. 11. 21. péntek 06:55
2 pont.
#4 Andreas6 2014. 11. 21. péntek 06:38
Lehangoló, egyáltalán nem tetszett. 2 pont, mert azért ennél rosszabbal is találkoztam már...
#3 A57L 2014. 11. 21. péntek 06:06
Nekem tetszett.
#2 feherfabia 2014. 11. 21. péntek 05:42
Nagyon régi !!3P
#1 Törté-Net 2014. 11. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?