A+ A-

Éjszakai élet

...ostorcsapásként pattognak a szenvedély szikrái rajtam, mint megannyi ördögi bűbájtüzijáték...
Hűvös éjjelen az ágyban langyos fuvallattal simogat a szellő, az ablak nyitva, meztelen várom hogy megérkezzen ő. Felettem a csillagos ég úszik el, puha paplant borít rám, a függöny gyenge lebegése, ütemes ringatózása elbágyaszt, a kellemes semmi földjére csalogat magával. Félig alszom már, szemem lecsukódik minduntalan. Éber akarok lenni, várom, nagyon várom őt. Egy levél sem rezdül idebenn, csak a csend zenél, itt andalog valami a testemben, végigvonul rajtam, valahonnan a gyomromból indul és terjed, mint egy fékezhetetlen lávafolyam, sem csont, sem hús nem állja útját. Minden sejtet magába fogad, felfal, átveszi az irányítást és elhatalmasodik rajtam...
Nem mozdulok, élvezem ahogy ringat, élvezem ahogy nyaldossa testem a várakozás, már az Ő illata száll felém, tudom hogy jön és én várok rá hűségesen.
Egy újabb szellő sodorja le rólam az ébrenlét valóságát, elmerülök álmodozásomban, agyamban felragyog egy kép, amint ő belép az ajtón. Nem szól, csak rám néz és a szeme mennyei örömet ígér. Kék szemeiben a ridegség gyémánt ékszerré szelídül. Csak miattam, csak értem ragyog, most és mindörökké. Én csendesen nézem ahogy mozog, ledobja a ruháját, a halvány fényben a sziluett annyira megható, izgalmas és felfedezésre vár. Nem mozdulok, valahogy nem tudok... csak őt nézem, vonz, mennék, a testem megfeszül, mégsem vagyok képes mozogni. Emelném a kezem, a fejem, a lábam, de nem megy. Valami visszatart, szorosan az ágyhoz köt, ő pedig csak vetkőzik, közben végig néz rajtam. A szeme éhesen falja a látványt, a száját megnyalja picit. A nyelve látványa, az izmai játéka és a felesleges ruhák elképesztő feszültséggel töltenek el. Kinyitom a számat, hívnám őt, de hang sem jön ki rajta, küzdök a szorítás ellen, odaszökkennék hozzá, rácsavarodnék a testére mint egy varázsköd, beszivárognék a bőre alá, és vad orkánként ostoroznám minden kis porcikáját, hogy érezze amit én, de ő csak vetkőzik és közben figyeli a testemet.
Már meztelen és én is végignézek rajta. Szemem férfias testét ízlelgeti, pillantásommal hívogatom, simogatom és ő felsóhajt. Lassan elindul felém, merev férfiassággal, igen, tőlem, miattam izgatott! Lüktetni kezdek a vágyától, de csak a lábaimhoz telepedik, a tenyerét a térdemre teszi és végighúzza rajta egészen a lábfejemig. A meleg érintés nagyon jól esik, finom, gyengéd és én nézem, ahogy dédelgeti a lábfejemet, az ujjaival az én ujjaimat érinti, aztán felemeli a lábam és a vádlimat simítja végig, a hajlatra különösen ügyel. Megborzongok, hiszen annyira jó, már nem alszom, éber vagyok, nagyon is. Pattanásig feszült idegekkel egyre csak várom, hogy még közelebb jöjjön, hogy hozzám érjen a teste minden részével, keménységével idebújjon mellém, hogy csókoljon, hogy öleljen, magamon, magamban érezzem a húsát, míg világ a világ! De ő várat engem, nem szól egy szót sem, csak a pillantása mesél. Égő szeme tükrében látom magam, huncut szikrák táncolnak ott és én elveszek benne. Üvöltenék a vágytól, meg akarom érinteni, a karjaiban akarok lenni, de ő méltóságteljes lassúsággal közelít, mint egy görög isten, kicsi mosoly ül szája sarkában, úgy simítja meg a combom, majd lehajol és csókjaival tüzeli felhevült testem. Annyira feszít már a kéj, hogy kezeim ökölbe szorulnak, vágyom, nagyon vágyom rá, kétségbeesetten kinyitom a szám, szólnék, de most sem tudok és ő mosolyog csak. Tekintetében látom, tudja mennyire akarom őt, boldoggá teszi és engem is, hogy itt van velem.
Míg egymás szemében elveszünk feltérdel és kezével a combomat érinti, a testem neki engedelmeskedik, játszik rajta, akár egy angyal a mennyei hárfán, lágyan pengeti testem húrjait. Megnyílok előtte, rejtekem lüktet, de ő még várat, tovább indul, testem megfeszül, dombra fel, völgybe le, csókja éget, hasam összerándul, melleim megtelnek és csak rá várnak. Végre itt van! A közelembe, de mégis vigyáz rá, hogy csak a kezével és ajkaival érjen hozzám és én őrjítő kétségek között, fékezhetetlen vággyal törekszem belesimulni érintésébe, mint egy macska, aki simogatásra vágyik, hajlok, sóhajtok és lihegek, a testem csak az övé, azt tesz velem,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.31 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2016. 01. 2. szombat 17:23
Nem nagy szám
#4 zsuzsika 2014. 09. 24. szerda 08:02
Nem tetszett.
#3 Rinaldo 2014. 09. 24. szerda 07:00
Elmegy.
#2 listike 2014. 09. 24. szerda 04:45
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2014. 09. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?