A+ A-

Katonaságban

Olyan sztorit írok most le, ami nem sok fiúval esik meg életében, az tuti. A katonaságnál esett meg velem a dolog, hogy életemben először fiúval voltam.
Amikor bevonultam, egy olyan körletbe kerültem, ahol összesen tizen voltunk (hogy mikor és hol volt ez, az inkább maradjon titok). Nem is gondoltam semmire, hiszen akkor még heteroszexuális voltam, sose gondoltam arra hogy másik fiú is okozhat ilyen élvezeteket. Hát tévedtem!
Az egyik sráccal jól összehaverkodtunk, bár a kiképzés nem volt ínyemre, azért jól elbaromkodtuk az időt. Csak az zavart, hogy nem nagyon lehetett vele csajokról meg ilyenekről beszélni. Szokták mondani hogy ha egy fiú társaságban 5 perc után nem a csajokról beszélnek, ott már baj van. Hát ez igaz lehet most már így visszagondolva.
Egyik éjjel, már jóval lámpaoltás után rendesen aludtam, amikor arra ébredtem, mintha valaki lenne az ágyamban. Egyszemélyes ágyak voltak, szóval az durva lett volna. Kinyitottam a szemem, és akkor láttam hogy az én kedves haverom térdel az ágy mellett, ráadásul meztelenül! És mindemellett a kezével a takaróm alatt, sőt az alsónadrágomban matatott! Normális esetben visszakézből vágom pofán az ilyet, de most alig voltam magamnál, mert baromi álmos voltam, épp ezért fel sem hergelt nagyon a dolog, ő csendben odasúgta hogy maradjak veszteg. Furcsa volt a dolog, de mivel nagyon álmos voltam, olyasmire gondoltam hogy majd másnap lerendezzük a dolgot, így hagytam, hadd élvezkedjen. Persze engem is kezdett felizgatni, mert nagyon ügyesen dolgozott ám a kiskrapek, csodálkozásomra éreztem hogy szép határozottan feláll a rudam. Ekkor megint ránéztem a barátomra, akinek már szinte csorgott a nyála, láttam rajta hogy többet akar. A srác egyébként nálam fiatalabb, olyan 20 év körüli lehetett, nem túl kisportolt, de vékony szép teste volt, és elég lányos abban az értelemben hogy nem nőtt sok szőr a különböző testtájain. Szóval lehúzta rólam a gatyát, rendesen marokra fogta az örömbotomat, és lágyan verni kezdte. Minél gátlástalanabbul csinálta, én annál inkább leállítottam volna, hogy mégis mit képzel, de annál jobb volt a dolog, és bizony percek alatt elborította az agyamat a vágy. Annyira jól verte a farkamat, hogy azzal sem törődve hogy még nyolcan hallhatják, elkezdtem felnyögdösni, lihegni, rángatóztam az ágyon, az meg recsegett rendesen. Egyszer csak abbahagyta a kézimunkát a fiúcska, és akkor valami még őrjítőbb következett, a puha szájával fonta körbe a duzzadó makkomat. A takaró akkor már rég nem volt rajtam. Felnéztem, és a félhomályban láttam ahogy az a helyes fiú (akkor már kifejezetten szépnek találtam) lehunyt szemmel szívja, szopja a péniszemet, és majdnem felrobbantam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 12. 14. vasárnap 07:25
Gyenge.
#6 alvin 2009. 05. 10. vasárnap 21:20
megtörtént eset e,ez valójában? igazság vagy csupán csak fikció?
#5 Blazselyovics Béla 2008. 08. 24. vasárnap 19:44
Rövid történet.Lehetett volna a történetet bővebben,érdekesebben,érzelmileg fütve leirni.
#4 Zoli 2002. 07. 25. csütörtök 11:34
Klasz lehetett, de leirhattad volna kicsit szaftosabban is. Az olvasó is néha "elmehet" nem?
#3 gayboy 2002. 06. 26. szerda 17:03
Heteró! Te Buzi vagy. Minek olvasgatsz ilyeneket, ha heteronak nevezed magad!
Várjuk a folytatást!!!!
#2 hetero 2002. 02. 6. szerda 14:00
azt a másik történetet inkább tartsd meg magadnak
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?