A+ A-

Hárem

A strandon ismertem meg. Helga gyönyörű, 30 - as bombázó, a napozó ágyon feküdt. Én akkor 24 voltam és épp a büféből tértem vissza egy hideg kólával a kezemben. Mikor mellé értem, annyira belefejtkeztem a formás combjainak látványába, hogy nem figyeltem a lábam elé, megbotlottam, és a jéghideg italból a hátára föccsent egy kevés. Méltatlankodva ugrott fel.
- Nem tudsz vigyázni? - kérdezte.
Elnézést kértem tőle. Miközben a kólát törölte magáról a törölközőjével, leplezetlenül végigmért.
- Kinek viszed az üdítőt? - kérdezte.
- Csak magamnak vettem, egyedül jöttem ki fürödni.
Kezébe fogta a törölközőt, és felém mutatta:
- Csupa ragacs lett. Te fogod kimosni? - kérdezte - Te bizony! Itt lakom pár utcányira, gyere velem!
Annyira átlátszó volt az ürügy, amivel magához rendelt, hogy a formás alakját nézve a fürdőnadrágom kezdett szűk lenni. Biztosan észrevette, de nem mondott semmit. Elmentem a cuccaimért, és a bejárat előtt találkoztunk. Tényleg pár sarokra lakott, hamar odaértünk. Egész nagy lakása volt, szépen berendezve.
- Ott a fürdőszoba, mosd ki a törölközőt! Szólj, ha kész.
Nem gondoltam, hogy tényleg kimosatja velem, de nekiálltam kiöblíteni. Mikor kész voltam, kiterítetem a szárítóra, és kimentem szólni neki.
- Hol van? - kérdezte - Én fogok érte menni talán?
Visszamentem a fürdőszobába, és kihoztam.
- Ez mi? Ez ki van mosva szerinted? - kérdezte.
Kezdtem megelégelni a dolgot, és ez látszódhatott is rajtam, mert így folytatta:
- Ha ügyes vagy, akkor talán lesz más program is ma délután. Vedd le az inged.
Ez már jobban tetszett, félmeztelenre vetkőztem.
- Tovább! A nadrágot is.
Alakul a dolog, gondoltam, és folytattam a vetkőzést. Az alsónadrághoz érve bizonytalanul megálltam, de a szemével intett, hogy azt is vegyem le. Ott áltam előtte ágaskodó farokkal. Közelebb léptem hozzá, át akartam ölelni.
- Hohó fiatalúr! - kiáltotta, és hátrébb lépett - Még mit nem. A törölköző mosásáról volt szó! Na indulás!
Mit volt mit tenni, visszamentem a fürdőszobába, és újra mosni kezdtem. Helga mögöttem állt. A vállam fölött hátranéztem, de rám szólt, hogy a dolgommal törődjek. Mikor kész lettem, megnézte a munkámat, és jóváhagyólag bólintott. Ismét végignézett rajtam, szeme megállapodott a farkamon.
- Nem szoktad borotválni? - kérdezte.
Meglepődtem a kérdésen
- Nem, még soha nem borotváltam magam itt - mondtam.
- Na akkor itt az alkalom - mondta, és borotvát meg borotvahabot adott.
Ha ez kell neki, akkor megteszem - gondoltam - mert már majd fel robbantam a vágytól. Beálltam a fürdőkádba, a zuhannyal bevizeztem magam, és borotválni keztem. Helga ott állt mellettem, és a hajamat simogatta közben. Őrülten kívánatos combjai pár centire voltak tőlem, de mégsem mertem megérinteni. A határozott fellépése egyértelművé tette, hogy itt ő az főnök.
- Na így már mindjárt más - mondta miközben megtörölköztem. Egy határozott mozdulattal megmarkolta a farkamat, és mintha kézen fogna, bevezetett a szobába.
- Vetkőzetss le! - parancsolt rám. Nem kellett kétszer mondania. Levettem a blúzát. Melltartót nem viselt, formás melleit kihívóan fordította felém, de nem engedte, hogy megérintsem. A szoknyát is levettem róla, majd fehét csipke bugyiját keztem lehúzni. Mivel mindketten álltunk, le kellett hajolnom, majd térdelnem a bokájához. Kilépet a bugyijából. Puncija fazonra volt borotválva, pici selymes pamacsot hagyott csak meg. Leült az ágy szélére. Én oda akrtam menni hozzá, de egyik lábát a vállamra téve visszanyomott a térdelő helyzetbe. A vállamról az arcom elé billentette formás lábfejét, és a számat kezdte cirógatni a lábujjaival. Picit megnyalintottam az egyik ujját, mire ő szelíd erőszakkal bedugta a számba. Úgy szoptam, mint egy kisgyerek. Lágyan, hogy meg ne sértsem a fogaimmal. Aztán a bokája felé keztem puszilni és nyalogatni. Ő felhúzta a lábfejét, a talpát mutatta. Természetesen tudtam, miért. A sarkától a lábujjakig nyaltam lassan, hosszan. Úgy látszik nem volt csiklandós, mert meg se rezzent. Hűséges kutyaként térdeltem előtte, és éreztem, mindent megtennék a kedvéért.
- Gyere - mondta egyszerűen, és végre mellé térdelhettem az ágyra. A nyakát kezdtem csókolgatni, mire rám paranycsolt, hogy nyalogassam. Így hát nyalogatni kezdtem lefelé, a vállát, a melleit. Nem hagyta, hogy a mellbimbóit a számba vegyem, csak nyalnom volt szabad. Majd a hasa, a köldöke következett. Aztán elértem a puncijához, de megállított.
- Előbb itt is! - mondta, és hasra fordult. Lábait széttárta, és kicsit lejjebb csúszott az ágyon. Kezét végighúzta a posija két félgömbje között. Az ágy mellé térdeltem, és odahajoltam. Abban az állapotban már bármire képes lettem volna. A puncijának illata a posijáéhoz keveredett, én pedig szép lassan nyalni kezdtem. Megemelte a posiját, hogy jobban hozzá férjek, és elégedett hangokat hallatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 11. 24. csütörtök 08:10
imádom a grupiszexet... felizgató ment a 8p
#8 vakon53 2016. 05. 16. hétfő 17:01
Én nemmennékijencsajjal sehova nemhogy a lakására.
#7 feherfabia 2015. 09. 9. szerda 06:27
Gyenge!
#6 zsuzsika 2015. 02. 1. vasárnap 08:31
Nevetséges. Ez csak 5 pont.
#5 listike 2014. 04. 16. szerda 06:44
Kis hülye.
#4 papi 2014. 03. 29. szombat 07:47
Egy kicsit nagyon hülye vagy.
#3 A57L 2013. 11. 20. szerda 05:57
Nagyon jó.
#2 Jenő 2002. 02. 1. péntek 15:39
A szerencsetlen kis barom...aki ilyen sorsot akar maganak ,az meg erdemli !
En nem mennek ilyenbe bele
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?