A+ A-

Az első meleg kaland - kétféle szemszögből

Sziasztok, egy megtörtént eseményt szeretnék elmesélni, kissé rendhagyó módon, minkét szereplő szemszögéből. (Az egyik főszereplő természetesen én vagyok, a történetet a másik szemszögből pedig kimerítő részletességű beszámolók alapján bátran megírhatom.) A történetek minden lényeges mozzanata valós eseményeken alapul.
Kezdjük az én saját történetemmel:
Az eset tavaly történt meg velem, akkor voltam 23 éves. Úgy gondoltam, keresni kellene egy barátot, akivel jól érezhetem magam a szó szoros, és átvitt értelmében is. Amolyan „barátság extrákkal” dolog érdekelt. Regisztráltam egy meleg társkereső oldalra, ahol sok emberrel megismerkedtem, de végül egy ismerkedés sem fordult komolyra. Aztán kaptam egy levelet egy 17 éves sráctól. Több levélváltás után végül is jobban megismerkedtünk, sokat beszélgettünk, sok dolgot megtudtunk egymásról. Mint az a történet elejéből következik, a beszélgetések hamar rátévedtek a szex témájára is. Az elején kissé szégyenlős volt, de nagyon jókat beszélgettünk a sikamlós dolgokról. (olyankor rendszerint igen hamar szűkös lett a hely odalent a nadrágomban) Ahogy egyre csak beszélgettünk esténként, felvetettem, mi lenne, ha kivennénk egy szobát egy éjszakára és jobban „megismerkednénk” egymással. (a fővárosban működnek ilyen szolgáltatások) Az elhatározást hamar tett követte, meg is beszéltünk egy hétvégét, amikor végre személyesen megismerhetjük, sőt, meg is kóstolhatjuk egymást. Miután találkoztunk, hamarosan át is vettük a szobát, ami meglehetősen kellemes volt, szép berendezés, ahogy kell. Miután elrendezkedtünk, beszélgettünk kicsit, láttam rajta, hogy feszélyezve érzi magát, ezért elkezdtem húzni az agyát, mondva, jobb lesz neki, ha legyőzi a zavarát, és ő teszi meg az első lépést. Átgondolta a hallottakat, majd felállt, odalépett hozzám, és elég durván megcsókolt. A helyzet kissé furcsa volt, de aztán hamar feloldódott a dolog, mikor rájött, hogy élvezi ezt az egészet.
Miután túl voltunk a „megismerkedésen” mindketten elmentünk lezuhanyozni. Én voltam az első, aztán egy boxeralsóban vártam, hogy ő is végezzen. Mondanom sem kell, nem nagyon fértem el a nadrágban, mikor megláttam, ahogy kijön a zuhanyzóból, olyan merevedésem volt, mint nem sokszor azelőtt. A kis technikai szünet után az este elég finoman telt mindkettőnk számára. Úgymond a tanítója voltam, irányítgattam az este folyamán, ő pedig nem ellenkezett semmiben. Ahogy kijött a zuhanyzóból, úgyszólván ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Odamentem hozzá, és egy elég finom csókpárbajba kezdtünk. Megfordítottam, mögé léptem és ágyékomat a fenekéhez nyomtam, miközben körbe csókoltam a nyakát és a füleit. Jóleső nyögés volt a válasz, ahogy a kezem őt átölelve elérte az akkor már igencsak meredező szerszámát és finoman gyúrni kezdte. Már mélyen a nadrágjában jártam, mikor hátranyúlva keresni kezdte lüktető férfiasságom. Nagyon jóleső érzés volt, ahogy ujjai szorosan rásimultak a farkamra, miközben az szinte felrobbant a kezében. Az első ügyetlen mozdulat után hamar ráérzett a dologra, finom ütemben kezdte verni, miközben én is a nadrágjában jártam, egyik kezemmel a golyóival játszadoztam, a másikkal formás fenekét simogattam.
Lefektettem a nagy franciaágyra, és csókolni, simogatni kezdtem a mellkasát. Egyenként kőkeményre szívogattam a mellbimbóit. A kezemmel éreztem, hogy zakatol a szíve, ezért finom csókokkal nyugtattam. Hamarosan lekerült rólunk az utolsó ruhadarab is, így teljes egészében szemügyre vehettem napbarnított testét, formás, pihés fenekét, és a farkát, ami az enyémnél valamivel kisebb volt. Öleltük, faltuk egymás testét, nyelveink kergetőztek egymás szájában Mindeközben a kezem sem volt tétlen, a farkával játszadozott és a golyóit masszírozta. Kis idő után láttam rajta, hogy légzése felgyorsul, ezért én is gyorsítottam, kezem már gyors ütemben verte lüktető farkát, miközben a szám az övére tapadt. Aztán elélvezett. Hallottam a halk nyögéseit, éreztem a kezemen a forró spermáját. Miután kissé lehiggadt, hálás csókkal köszönte meg a finom perceket, majd ő is akcióba lendült. Odahajolt a farkamhoz, szemügyre vette, majd lassan bekapta. Először csak a makkomat forgatta a szájában, nagyon finom érzés volt, ahogy a forró nyelve simogat odalenn. Közben a kezét a golyóimra tettem, értette a célzást, mert finoman masszírozni kezdte őket. Nem szopott túl vadul, ezért elég sokáig bírtam. Miközben élveztem a nyelvjátékát, a hátát, és a fenekét simogattam. Ujjaim a fenekén játszadoztak, finoman behatoltak a szűk nyílásba, amire jóleső nyögés volt a reakció. Jó negyed óra után éreztem, hogy közel a vég. Ő is észrevehette, mert mielőtt robbantam, kivette a szájából a farkamat, így a mellkasára és a kezére lőttem a nagy adagokban spriccelő spermám. Ujjaim még mindig a záróizmait masszírozták, miközben lenyalta a hasamról a kiadós szopás eredményét. A kielégülés után sokáig beszélgettünk egymást simogatva, közben csókolózva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.76 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 11. 26. szerda 06:15
Nem lett rossz.
#4 deajk2008 2014. 11. 10. hétfő 11:43
nekem nagyon tetszett, jó volt, imádom a homoszexet....
#3 zsuzsika 2014. 07. 29. kedd 08:23
Közepes.
#2 Rinaldo 2014. 07. 29. kedd 06:08
Elmegy.
#1 Törté-Net 2014. 07. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?