A+ A-

Milf történetek 4. rész - Lélegzetelállító szex egy tanító nénivel

45 pluszos nők. Szürke egér kategória, átsiklik rajtuk a tekinteted, ha egy irodában, vagy buszon, esetleg utcán látod őket.
Sosem akartak vagy tudtak kitűnni a környezetükből, pedig a maguk módján csinosak, ha az ember meglátja a bennük rejlő lehetőséget, hát megmozdul a fantáziája.
Ilyen idősen azok a nők, akik felnőtt környezetben mozognak, azért valamelyest indíttatva érzik magukat, hogy tartsák a trendet öltözködésben, ápoltságban, amennyire lehet, illetve a férfi kollégáknak is igyekeznek tetszeni, amennyire tőlük telik.
Ott vannak a tanárnők is, főleg, akik általános iskolában, alsó tagozatban tanítanak.
Ők nem igazán tudnak kitűnni a sok másik tanárnő között, maximum a tesi tanárnak igyekezhetnek tetszeni, ha férfi, de inkább annak se.
Ahogy több tucatszor mentem szívességből az egyik kis rokon gyerekért a közeli általános iskolába, volt alkalmam megfigyelni a 45-50 pluszos alsós tanár néniket.
Legtöbbjük végletesen elhízott, elengedte magát fizikálisan. Sokuk az elhízás után már a ruhatárával sem vergődött túl sokat. Kinyúlt pólók alatt a megnyúlt hatalmas mellek...
6-11 éves gyerekekkel körülvéve nap, mint nap minek, kinek kiöltözni?
Persze volt, aki nem adta fel. Ők ápoltak voltak, vékonyak, még ha egy ici-pici hurka a has tájékon ott is volt, de szinte láthatatlanul, igazából csak ha olyan tapadósabb felső volt rajtuk.
Ezek közül is volt egy, aki arcra sem volt elsőre igazán megragadó, de ha többször nézte az ember, hát ott volt az arc, a kor mögött a nő, aki nem tudta kihasználni a nőiességét korábban sem, most meg már...
Elképzeltem, ahogy mindig ilyen esetekben, hogy az ilyen csendes szürke verebek tudnak hatalmasakat szeretkezni, sikítani a gyönyörtől, pedig ha ránézel, ez elsőre eszedbe sem jut. Persze ez csak fantáziálgatás volt, ahogy napról napra lekísérte a kicsiket a földszintre délután négykor, és elköszönt tőlük, a kicsik meg tőle: víííííszoooooont láááááátááááásra!
Utána ment fel a lépcsőn, vissza a tanáriba, majd haza, gondolom a családjához.
Én meg vittem a kis rokont "haza" a nagyszüleihez, akik eljönni nem tudtak érte, de vigyázni tudtak rá, míg a szülők megérkeztek a munkából.
Eljött a szüret, majd az iskolai bál ideje, ahova a szülőket invitálták jótékonysági célból, hiszen a belépőjegyek túlárazottak voltak, de legalább az iskola ilyenkor némi extra bevételhez jutott.
Gondoltam egyet, vettem én is belépőt, hogy a következő péntek este ott lehessek a bálon. Hátha szebben felöltöznek a csinosabb tanár nénik, esetleg még lehetne is némelyiküknek csapni a szelet.
Eljött az ominózus péntek este, ott volt a bálon ő is, ahogy akkor megtudtam Eszter, hiszen így szólították a kollégái. Sürgött forgott, de nem láttam, hogy férj vagy élettárs vagy bármi hasonló szerepet betöltő hímnemű ott lett volna vele, akihez odamegy, puszit ad vagy ilyesmi.
Névre szóló kártyákkal voltak megjelölve a befizetések alapján a helyek. Sokan persze nem is jöttek el, mert csak jótékonykodni akartak, de nem vágytak a bálozásra...
Láttam, hogy a mellette levő helyre sem ült le senki, pedig már benne jártunk az estében.
Na, gondoltam, most vagy soha.
Mivel alig ment addig a helyére, észrevétlenül kicseréltem a mellette levő valaki névtábláját az enyémmel és leültem. Sokat nem kellett várnom, mert úgy tűnt, az ő feladatai nagyjából véget is értek aznapra.
Végre leült mellém.
Megjegyeztem neki, hogy látom mennyit kellett lótifutiznia, és ezzel el is indult a beszélgetés.
Jól el is fáradt, így a szokásosnál könnyebben elfogadta, hogy töltsek neki a borból.
Mivel a vacsorát még nem szolgálták fel, így a fáradtsága mellé még az éhség is hozzácsapódott, a bor pedig ilyenkor tud nagyot ütni.
Láttam rajta, hallottam a hangján, a beszédén, a nevetésén.
Nem akartam leitatni, de határozottan megkönnyítette a helyzetemet.
Kérdeztem a családjáról, hogy miért nincsenek itt.
Az első 10 évben még jött vele a férje, de utána felhagyott ezzel, hiszen Eszter az idő nagy részét rohangálással töltötte ilyenkor.
Szó szót követett, a bor is dolgozott, hamar eljutottunk olyan témákhoz, amitől egyrészt szomorú lett, másrészt nem lett volna jó, ha más is hallja, így szépen felálltunk és kisétáltunk az iskola udvarára.
Nem volt túl hideg odakint, de azért szívesen fogadta a zakómat, amit a vállára terítettem.
A beszélgetés természetesen az életkorra, az elvesztegetett fiatalságra, majd a házasságra, végül a szexre terelődött.
Nem volt sok veszteni valóm, bevállalósan kérdezgettem, illetve igyekeztem adott irányba terelni a beszélgetést. Kifelé jövet a borosüveget és a poharakat felkaptam, így volt muníció még egy darabig.
A szokásos történet bontakozott ki rövid idő alatt.
Ő élne, bulizna, de a férje nem partner ebben, inkább otthon ülne amikor csak lehet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 A57L 2016. 07. 24. vasárnap 08:11
Ez nem tetszett.
#13 Rinaldo 2014. 07. 31. csütörtök 07:48
Szuper jó.
#12 genius33 2014. 07. 12. szombat 07:50
Nemrossz ez.
#11 papi 2014. 07. 11. péntek 12:15
Egész jó, elbírná a folytatást.
#10 listike 2014. 07. 11. péntek 07:12
Csak így tovább. 10pont.
#9 rockycellar 2014. 07. 10. csütörtök 20:56
folytatását kérem 10 pont
#8 veteran 2014. 07. 10. csütörtök 15:12
JÓ.
#7 deajk2008 2014. 07. 10. csütörtök 09:02
ezért ez nekem most e mű
7p lett
de azért folytasd!...
#6 deajk2008 2014. 07. 10. csütörtök 09:02
jónak jó volt
de kevés kb. még ugyanannyit hozzáolvastam volna
#5 zsuzsika 2014. 07. 10. csütörtök 06:55
Közepes.
#4 feherfabia 2014. 07. 10. csütörtök 06:30
7P
#3 hairy_pussy 2014. 07. 10. csütörtök 06:23
10P
#2 tiborg 2014. 07. 10. csütörtök 05:07
kituno......de kezdem az elejen.....
#1 Törté-Net 2014. 07. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?