A+ A-

A Leányszövetség

Aztán a három lány elkapott. Megpróbálod lerázni őket, de ezek a lányok erősebbek nálad, és letepernek a padlóra. Két lány a kezeid és lábaid szorítja erősen, míg a harmadik elkezdi kigombolni a blúzodat. Azt mondod, hogy sikítani fogsz, ha nem hagynak békén. Erre abbahagyja a vetkőztetést, és egy meleg, nedves ruhadarabot dug a szádba. Miután betömte a szádat, elmagyarázza, felkészültek a sikoltozásra. Elmondja, hogy ma reggel mind a hárman begyömöszölték a bugyijukat a pinájukba, és addig maszturbáltak, amíg legalább hatszor elmentek. Elmondja, hogy most az ő nedves bugyija van a szádban, és később a többiekét is meg fogod kóstolni. Megfogja a blúzodat elöl és letépi rólad.
A lányok, akik a kezedet fogják, leszedik rólad a blúzt, míg a harmadik kigombolja a farmerod, és lehúzza a bokádig. Felemeli a lábad, hogy lehúzza a farmert teljesen, de erre elkezdesz rugdosódni. A lányok lefogják a lábaid a térdeidnél és szétfeszítik őket, így a harmadik lány le tudja venni rólad a farmert. Amíg így szétfeszítve tartanak, a lány egy ollót vesz a kezébe, és elvágja a melltartód pántját, aztán a melleid között is elvágja, és már semmi nem takarja kerek, kemény melleid. A hüvely - és mutatóujjai közé fogja mindkét mellbimbódat, és megszorítja őket. Csavargatja és húzza őket mindaddig, amíg meg nem keményednek. Aztán megcsókolja és elkezdi szopni őket. Minden tiltakozásod ellenére felizgat az, amit csinál a melleiddel, sőt még jobban is érzed magad, mint a múlt éjjel a barátoddal. Abbahagyja a szopást, de azért tovább játszik a mellbimbóiddal.
Elmondja, hogy ők az iskolai leányszövetség tagjai szeretnének lenni, de ahhoz, hogy felvegyék őket, meg kell erőszakolniuk egy ilyen szexis kis kurvát, mint te. Megfogja a bugyidat a derekadnál és elvágja mindkét oldalon, így aztán könnyen ki tudja a feneked alól húzni. Az egyik lány erre azt mondja: "Most, hogy levetkőztettük ezt a kis szemetet, kóstoljuk meg, milyen fincsi". A harmadik lány a lábaid közé teszi a kezét, és szétnyitja a szeméremajkaidat.
Lehajtja a fejét a puncidhoz és lassan elkezdi nyalni, a segglukadtól kezdve, végig a nedves kisajkaidon egészen a csiklódig. Egy kicsit tekeregsz, megpróbálsz valahogy kiszabadulni alóla, de ő nekinyomja a nyelvét a csiklódnak és érzed, ahogy a kellemes bizsergés végigfut testedben. Visszacsúsztatja a nyelvét a lukadhoz és belenyomja. Megadod magad ennek az erőszakos leszbikus játéknak és nekinyomod a puncidat a ficánkoló nyelvének. Ki - be járatja a nyelvét a pinádban és érzed, ahogy elkezdenek folyni szerelmi nedveid. Megint elkezdesz tekeregni, de ezúttal a gyönyörtől. El akarsz élvezni, és a lány nyelve egyre csak táncol benned. A csiklódra csúsztatja a nyelvét, és elkezdi nagyon gyorsan nyalni. Az izgalom, nyelve minden egyes érintésére nő benned. A csiklód köré zárja az ajkait és beszívja a szájába. Ez már több, mint amit el tudsz viselni. Izmaid megfeszülnek, nedveid egyre folynak, és olyat élvezel, mint még soha. Szétnyitott puncidból felnyalja a nedveidet. Amikor magadhoz térsz az orgazmusból, a lány, aki éppen kinyalt, helyet cserél az egyikkel, aki a kezedet fogta. Az új lány kiveszi a bugyit a szádból, és a sajátját nyomja bele, ezzel egy új ízt is adva szádnak.
Letérdel, és megcsókolja ragadós puncidat. Aztán lassan elkezd mozogni a fejed felé, szelíden csókolva a hasad, a melleid. Nekipréseli nagy, csupasz melleit a tiednek. Ekkor valami keményet érzel nekinyomódni szeméremajkaidnak. Közli veled a lány, hogy most úgy fog megerőszakolni, ahogy egy fiú tenné. Elmondja, hogy magára csatolt egy 20 centis műfaszt, és be fogja dugni a pinádba, és gyorsan és keményen fog baszni. Nekinyomja a műfarok fejét a puncidnak. Tiltakozol, rángatózol, de a mozgolódásod közben egyre inkább beljebb csúszik a műfasz vége, ahogy a kisajkaid megnedvesítik. Végül érzed, hogy teljesen benn van. Mind a húsz centit benyomta a forró, nedves lukadba. A barátod már megkefélt néhányszor, de az ő farka sosem töltött ki ennyire, mint ahogy ez a műfasz kitölt. Majdnem teljesen kihúzza és aztán újra teljesen benyomja. A puncid egész hosszában bizsereg. Egyre keményebben és gyorsabban keféli a pinádat, közben érzed, ahogy nedveid elkezdenek folyni. Megint el fogsz élvezni. Ez a lány, aki egy műpénisszel kefél, sokkal nagyobb gyönyört kelt benned, mint a barátod valaha.
Teljesen elborul az agyad; szinte ráhúzod magad erre a hatalmas farokra, melled nekinyomod az övének, miközben végig a lucskos bugyijából szívod a nedveit. Szinte robbanásszerű az orgazmusod, fejed ide - oda rángatózik. A lányok nevetnek a műfasz keltette gyönyörödön. A lány kihúzza majd újra tövig beteszi a szerszámát, majd újra és újra, amíg teljesen ki nem készülsz. Szinte öntudatlan állapotban múlik el az orgazmusod. Semmid sem mozdul, csak a nedveid folynak a lukadból a fenekedbe. A lány, aki kefélt, most kihúzza a műfaszt, és a másik kettő elenged. Már nem kell, hogy lefogjanak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (305 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#36 feherkalman1 2017. 05. 31. szerda 07:43
Hibátlan!!!!
#35 RAVETRAIN 2015. 08. 27. csütörtök 22:37
Ez mi? Ez valami ritka rossz. Ugyanakkor, ha nem lenne, ki kéne találni smile
Ezért tényleg megérdemelné még a 11 pontot is.
#34 Csepregianna 2014. 06. 6. péntek 19:07
nyes wink smile :( :'(
#33 Csepregianna 2014. 06. 6. péntek 19:06
Nagyon jó, egyszerűen észbontó!! A legklasszabb töri amit eddig olvastam !! gratula az írónak wink wink
O smile
#32 A57L 2014. 04. 9. szerda 07:03
Jó történet.
#31 marie. 2008. 07. 9. szerda 15:09
ez a legjobb sztori amit valaha olvastam.
eszméletlenül izgató.
énis ki akarom próbálni.
#30 Ati 2006. 01. 13. péntek 10:41
Már évek óta ez a legjobb történet amit olvastam és mindig el kell olvasnom, mert annyira jó!!! (Ezt a kishölgy is tanúsíthatja:))
#29 Pavlov 2005. 12. 15. csütörtök 20:35
Ha már egy kislány is elélvez rajta, az már nagy szó! De nem is csoda, mert jó történte télleg.
#28 katka 2005. 06. 1. szerda 12:06
elélveztem rajta.. ez mindent elmond:)
#27 bela 2003. 06. 7. szombat 23:28
ez a kedvenc sztorim:) gratulálok az írónak:)
#26 cic 2003. 05. 8. csütörtök 02:16
A legeslegjobb történet, amivel találkoztam, pedig számtalanszorr olvastam már. Mindig bejön;-)
#25 wero 2003. 04. 18. péntek 09:18
Az erőszak az erőszak. Fujj. Egyébként jó story.
#24 morlox 2003. 04. 16. szerda 02:19
BEST STORY ON NET! really! Ez maga a csúcs, már évek óta!
#23 kac 2003. 03. 21. péntek 20:01
oké :-)
#22 voodoogirl 2003. 03. 10. hétfő 05:10
gyertek lanyok nyaljatok ki!
#21 kac 2003. 03. 5. szerda 19:31
Csatlakozom Angie-hoz, ezt én is szivesen kipróbálnám!
#20 alabamababy 2003. 02. 14. péntek 13:45
jéézusom, teljesen felizgultam:)) Az egyik legjobb amit olvastam itt:)
#19 Angie 2003. 02. 13. csütörtök 14:15
Valakinek lehetek a baratnoje? DE csak lanyoknak...:) Akik beavatnak.
#18 tomisy 2003. 02. 7. péntek 21:30
Gratula az írónak.Én ezt a történetet már nagyon régen ismerem, de ez a kedvencem.Ez a Legjobb!!!!!
#17 gehevnyeknyác 2003. 01. 8. szerda 18:19
oh my god!Háát ez naggyon komoly!10!