A+ A-

A főnököm hívat

A fenébe, késésben vagyok... pedig fontos értekezleten kell részt vennem ma. Egy gyors zuhany és némi sminkelés után rohanok dolgozni. A forgalom kegyes volt csak egy kicsit késtem el. Remélem, senki nem vette észre.
Robi a főnököm hívat. Iszonyat jó pasi, magas, sportos, barna hajú, zöld szemű, megnyerő és udvarias. A legtöbb nő oda van az ilyen pasikért. Bemegyek hozzá és átbeszéljük a tárgyalás anyagát. Nagyon fontos lenne megnyerni ezt. Sok munkám van benne, sok minden forog kockán....
Sötét színű öltöny van rajta, világoskék inggel és sötétkék nyakkendővel. Eszméletlen dögös. Igazi nagymenő vállalkozó.
Annyira lehengerlő volt a tárgyaláson is, hogy esélye sem maradt a partnerünknek. Sikerült. Megnyertük. Meghívott vacsorázni, hogy megünnepeljük a győzelmünket. Egy menő helyre vitt, ahol még sose voltam. Kicsit feszélyezett ez a helyzet, hiszen még sose voltunk együtt sehol a munkahelyen kívül. Sokat beszélgettünk és boroztunk. Az egyik kedvenc ruhámat vettem fel. Egy fekete miniszoknyát és egy királykék mélyen dekoltált blúzt, persze egy fekete tűsarkúval. Az este során többször észrevettem, hogy elkalandozik a tekintete, de figyelmen kívül hagytam a dolgot. Persze tetszett a gondolat, hogy vonzónak lát. Meglepődtem, de elkezdtem vágyni erre a férfira. A pillantása időnként teljesen felperzselt. Egyre többször jutott eszembe a vacsora alatt, hogy milyen szerető lehet. A bor megtette hatását, ellazultam... és kívánom őt. Indulás előtt még elmentem a mosdóba, ahol megszabadultam a bugyimtól. Nem tudom honnan jött az ötlet, de megszabadultam a gátlásaimtól. Mire számítottam? Ki tudja.... A vacsora végeztével indulni készültünk. Tökéletes úriember volt végig. Mentünk a lifthez, ahol találkozott néhány ismerősével, de csak köszöntek egymásnak. Kezét a derekamra téve vezetett be a lift belső sarkába. Jól esett ahogy hozzámért. Teljesen behúzódtunk, mert többen is beszálltak és a kezéhez simult a fenekem. A szikra végigjárta a testem, ahogy összeértünk. Vágyom rá. Nagyon. Magához húzott és a fülembe súgta, hogy maradjak csendbe. Teljesen meglepődtem és bólintottam. A keze elkezdett ingerelni. Simogatta a fenekemet, a combomat és végül megérintett, ott. Hirtelen szétnéztem a liftben, de senki nem figyelt minket. Kedélyesen társalogtak egymással. Szerencsére sokan voltak bent és nem láthatták mit művel velem, és akkor megéreztem, ahogy a puncim izgatja. Egy pillanattal később már belém is dugta az ujját és úgy mozgatta hogy még a lélegzetem is elállt. A bortól mámorosan és egy hihetetlen ötlettől vezérelve bugyi nélkül állok egy tömött liftben, ahol egy álompasi ujjaz. Próbáltam visszafolytani a nyögésemet, de nagyon jól csinálta. Finoman megcsókolta a nyakamat és még egy ujját belém csúsztatta. Tetszik, hogy ilyen nedves vagy, lehelte szinte hang nélkül a fülembe. Kívánlak.
A lift csilingelve megállt és ő visszahúzódott. Kinyíltak az ajtók és kiszállt mindenki. Csalódott voltam, ahogy kihúzta az ujjait. Remegő testem a folytatást várta. Ránéztem és az izzó tekintete nem engedte el az enyémet. Kívántam és ő is engem. Elvitt magához és én szó nélkül követtem. Férfiassága előtüremkedett. Alig vártam, hogy mi fog történni.
Mihelyt beléptünk a házába és az ajtó becsukódott, váratlan hevességgel nyomott a falnak. Szája a számra tapadt hogy levegőt is alig kaptam. Nyelvünk összegabajodott. Ágyékát nekem nyomta, szinte nekiszögezett a falnak. Vadul, hevesen csókolt és a keze már gombolta is a blúzomat. Meg akarlak dugni - mondta - de előbb .... de már nem tudta befejezni a mondatát. Letérdeltem és szuper gyorsasággal szabadítottam ki a farkát a gatyájából. Olyan intenzíven kezdtem szopni, hogy még magamat is megleptem vele. Hallottam őt, a nyögései mindent elárultak. Ő is nagyon élvezi és ez még jobban beindított. Pörgött a nyelvem a farka körül és egyre mélyebben szoptam. Óvatosan, de azért erősen szorítottam a számmal és szoptam a kemény és nagy farkát. Végig nyaltam minden oldalról, eljátszottam a makkjával és újra szopni kezdtem. Még nedvesebb lettem és annyira jól esett, ahogy izgattam a puncim közben. Hallom hogy egyre gyorsabban szedi a levegőt és közeledik a csúcsra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 feherfabia 2015. 07. 8. szerda 06:26
Egész jó!
#11 Pavlov 2014. 03. 23. vasárnap 14:08
Vesszőhibák és képzavarok miatt nem élvezhető. Kár érte.
#10 listike 2014. 03. 21. péntek 07:08
Volt már jobb is.
#9 genius33 2014. 03. 19. szerda 19:27
Pfűűűű.
#8 rockycellar 2014. 03. 19. szerda 18:37
2 pontot ha ér
#7 papi 2014. 03. 19. szerda 06:38
Nem nagyon rossz
#6 Sierra 2014. 03. 18. kedd 13:09
Hát, egynek elmegy.
#5 Jedi 2014. 03. 18. kedd 11:06
Egy elég gyenge utánzata az Ötven árnyalat könyvek egyik jelenetének.
#4 veteran 2014. 03. 18. kedd 08:14
Elmegy
#3 zsuzsika 2014. 03. 18. kedd 07:54
Átlagos.
#2 Rinaldo 2014. 03. 18. kedd 06:58
Szuper.
#1 Törté-Net 2014. 03. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?