A+ A-

Puding és nyalakodás

Egyik nap nagyon borús hangulatban mentem haza. Összerúgtam a port a főnökömmel, és ráadásul be kellett látnom, hogy annak a baromnak majdnem igaza is volt. Szóval félig, meddig én szúrtam el. Ennél nem tudok rosszabbat elképzelni sem.
Kedvemet az sem virította fel, hogy otthon, az egy szobás kérómban éppen leendő anyósjelöltem vendégeskedett. Még ez is! 54 éves, de 84-nek néz ki, és állandóan karattyol valamit. Ha éppen nincs senki mellette, akkor megemeli a hangját, hogy a többi helységben is lehessen hallani. Szóval el lehet képzelni...
Ahogy hazaértem, nem is várt más, mint amire számítottam.
- Szerbusz, képzeld főztem paradicsomlevest, mert gondoltam éhes leszel mikor hazajössz, mert ha jól emlékszem szereted (- soha nem mondtam ilyet -) és ezért ma kimentem a boltba, és megvettem a hozzávalókat, de hogy nálatok itt Pesten milyen drágaság van, mert otthon a tojás két forinttal olcsóbb, meg a tej is csak 84.-Ft, és itt meg száz forint, hát nem élnék itt Pesten, mert....
Gondolom elég volt. Nekem is. Leültem a TV elé, és megpróbáltam kikapcsolni az agyamból a mai napot és a nyanyát is. Csak később jutott el az agyamig a monoton dumcsiból egy mondat:
- ... és csináltam vanília pudingot is, a kedvencedet, itt van a hűtőben...
Végre valami pozitívum ma. Azért van néha valami haszna is az öreglánynak.
Ekkor ért haza a barátnőm. Szerettem ilyenkor elnézni, ahogy belép az ajtón. Mindig mosolyog. Legalábbis amíg belép. Utána már nem mindig.
- Sziasztok! Anyu, szólt a szomszéd Margit néni, hogy menj át hozzá beszélgetni.
- ... mert a novérem is mindig csak a pénzt nézi, de én sosem voltam ilyen, mit érdekel engem a pénz, ha már ilyen beteg vagyok, ugye, mert semmi értelme a pénznek ha az ember nem tudja elkölteni és élvezni, legfeljebb a gyerekeinek adhatja, de azok meg úgyis öröklik, ha meghal...
- Persze anyu. Nem mész át?
- ... merthát elobb utóbb úgyis meghalok, de ... na jó átmegyek, de mi a csudának, úgyis csak karattyol az az öreglány is, de azért átmegyek, ne sértodjön meg nekem itten, meghát...
Szóval átment.
Na ez volt az a pillanat, amikor kivettem a pudingot a hűtőből, és miközben ettem, szépen adtam egy-egy kanállal Timinek is. Mosolygott rám, és élvezettel befalta a falatokat.
- Milyen napod volt?
- Szar. Le lettem szexuálva. És ráadásul a főnöknek szinte mindenben igaza is volt.
- Na az baj. Gyere ide, megvigasztallak.
- És ha bejön anyukád?
- Legalább egy órát el fognak pletyózni, ne izgulj! - kacsintott rám Timi.
- Én nem izgulok! Legfeljebb hamarabb megy haza, ha megsértodik. - végre elvigyorogtam magam. Ma először.
- Te kis gonosz - paskolt a fenekemre Timi.
- Na ezen vitatkozhatnánk... - mondtam jelentőségteljesen. - De nem most.
Átöleltem és a szobai franciaágy felé tereltem. Nem kellett erőlködnöm, jött magától is. Aztán egy hirtelen fordulattal fölébem kerekedett, és lassan kigombolta az ingemet, aztán a farmerom gombjai kerültek sorra. Én is nyúlkáltam ám lelkesen, el is értem, hogy a blúza lekerült róla, de a nadrággal nem tudtam mit kezdeni.
Ilyenkor még szebbek a mellei, mert ahogy tűzbe jön a drágám, valahogy kikerekednek, és a bimbók is izgatóan haragos-sötét színre váltanak. Imádom még nézni is.
Lehajolt, és a mellkasomat kezdte csókolgatni. Finoman érintette hozzám a száját, és aprókat cuppantott mindenhova, ahová kedve volt. Sok kis helyhez volt... Isteni volt!
Simogattam a hátát, a néha finoman hozzám érő melleit, ahol értem, és lassan igazán fel lettem hangolva. Timi már a hasamnál tartott. Lejjebb csúszott, és néha rám mosolyogva puszilgatta köldököm környékét. Két oldalon van egy-egy érzékeny pont, ettől mindig összerándulok, ha ilyen ügyesen izgat. Mint most is. Ismét rám mosolygott, és ...
- Na vajon mi duzzadozik itt?... - felkiáltással lehúzta az alsómat valóban kikívánkozó szerszámomról. Ekkorra már abszolút akcióhős voltam. Ready-for-action!
Megfogtam a vállát, és visszahúztam az arcomhoz. Forró csók közben megfordítottam. Játékosan ellenállt, de végül győztem. Vadul kezdtem csókolni a melleit. Iszonyatosan ki voltam éhezve rá. Munkám nem maradt viszonzatlan, kéjeseket nyögött és sóhajtozott. Neki a melle az egyik legjobban izgatható erogén zónája, és ezt galádul ki is használtam mindig. Nagyon szeretem hallgatni, ahogy sóhajtozva élvezi az én munkám gyümölcsét. Ekkor támadt egy ötletem. Ott volt az ágy mellett a kis asztalkán a puding maradéka.
Rákentem egy picit a mellbimbóira és így kezdtem el nyalakodni. Imádom a pudingot, a melleket meg még annál is jobban. Timi még inkább mélyeket sóhajtott, és tágra nyílt szemmel nézte az akciót. Alsó ajkát beharapva morgott mélyeket és élvezkedve vonaglott alattam.
Nem mintha meguntam volna a dolgot, de továbbálltam. Újabb adagot nyalakodtam ki a köldökéből. Haladjunk emberek, mindjárt megjön anyóspajtás...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.28 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 03. 15. szombat 13:08
Szuper volt. 10pont.
#10 Pavlov 2014. 03. 15. szombat 05:44
Romantikus, kellemes. Írj még!
#9 A57L 2014. 03. 14. péntek 07:02
Nem tetszett.
#8 genius33 2014. 03. 13. csütörtök 14:47
Nemrossz ez.
#7 sztbali 2014. 03. 13. csütörtök 14:38
Egész jó!
#6 zsuzsika 2014. 03. 13. csütörtök 08:53
Közepes.
#5 Rinaldo 2014. 03. 13. csütörtök 08:00
Jó.
#4 feherfabia 2014. 03. 13. csütörtök 05:55
7P
#3 papi 2014. 03. 13. csütörtök 05:05
Nem rossz
#2 veteran 2014. 03. 13. csütörtök 04:42
Közepes
#1 Törté-Net 2014. 03. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?