A+ A-

300 km

Egy olyan történetet szeternék elmesélni, amely tavaj nyáron esett meg velem. Teljesen véletlen ismerkedtem meg egy 40 - es hölggyel. Akkor még a legmerészebb álmaimban se gondoltam mi lesz abból, hiszen én majd tíz évvel fiatalabb vagyok. Elég messze, vagy 300 km - re lakunk egymástól ezért eleinte csak mail, majd telefonon is napi kapcsolatban kerültünk. Megtudtam róla sok mindent és o is rólam. Mindketten magányosan éltünk és hasonló elképzeléseink voltak az életrol, a szexrol.. Neki két gyermeke volt és így a találkozásunkat semleges helyre kellett terveznünk. Én vállaltam a dolgot magamra. Végül Vác mellett döntöttünk. Meg is beszéltük a találkozót, és végre elérkezett a "nagy" nap.
Remego gyomorral utaztam végig az országon, ráadásul aug. 20 - a lévén egy csomó vonat nem is úgy közlekedett, ahogy én kíírtam a menetrendbol. Késtem is több mint egy órát. De aggodalmam, hogy nem vár majd az állomáson senki, alaptalannak bizonyult. Szakadt az eso, ezért füstbe ment az a tervem, hogy szépen sétálunk, belemelegedünk a dolgokba. Nem tudom ki mennyire ismeri azt a város, de elég nehezen találtunk szállást. Végül egy taxit fogtunk és az vitt el egy panzióba. Ez olyan ketto körül lehetett..
Kicsit megszárítkoztunk, beszélgettünk mindenféle semleges dolgokról, kortyolgatva egy pohár pezsgot. Aztán eléggé ki lévén "éhezve" mindketten, hamar a szex mezejére léptünk. Soha nem tapasztalt hevességgel hámozott ki a ruháimból, markolta meg szerszámomat. És kért, hogy mindent csináljak vele, amikrol beszéltünk. Elso meglepetésembol felocsudva én is elkezdtem vetkoztetni, de az elore kitalált menetet nem tudtam véghezvinni, mivel a holgy olyan hevesen kívánta, hogy belé hatoljak, és szinte húzta a puncija felé a szerszámomat, hogy késobbre halasztottam a nyalakodás minden fajtáját. Megvallom, nagyon jó volt benne.
Követelodzo, ugyanakkor odaadó volt a pinnusa. Hamar el is jutottunk a csúcsra. Elso aktusunk révén egyikünk se várta, hogy pont egyszerre, de elég jól sikerült az idozítés. Eloször o élvezett el, de mondta, hogy ki ne húzzam, addig, amíg nem érzi magában a nedvemet. Kicsit rásegítettem kézzel is, hogy érezhesse. Ez után egy jól megérdemelt zuhanyozás, majd egy vacsora várt bennünket. Egy kiadósabb séta után újra az ágy felé vettük az utunkat. Ekkor már nem engedtem magam leteperni és mondtam, hogy most pedig csak nyugi, aztán majd jöhet o is. Eloször hasra fektettem és simogatttam és csókolgattam a hátátt, a nyakát, majd a popóját. Kézzel masszirozgattam a combjait, majd egyre beljebb hatoltam a kezeimmel és elértem az érzékenyebb pontjait. Addigra már nagyon nedves volt megint és amikor megforditottam, láttam a szemein hogy mindjárt kész megint az élvezetre. De nem akartam kapkodni ugyanis beszélgetéseinkbol tudtam, hogy minden nap megkapta a férjét, de a hagyományos szexen kívül nem volt más élménye. A mellei szopogatásától szinte elalélt és hát nekem se volt rossz. Sot! Nagyon is kívánatos ciciket símogathattam, puszilgathattam, kaphattam a számba, hogy szopogassam. De nem tudtam megállni, hogy megint meg ne gyozodjek arról, hogy kíván és odanyúltam finoman a puncijához, ami olyan nedves volt, hogy kénytelen voltam a melleit kicsit békén hagyni és lefele venni az irányt.
Amikor belenyomtam az egyik ujjamat, szinte felsikoltott a gyönyörtol. Hát amikor elkeztem körbecsókolni, kicsit a nyelvem hegyével izgatni a csiklóját, majd egyre vadabbul és melyebben nyomtam bele a nyelvemet és nyaltam és nyeltem azt a finom nedut. Nagyon nehezen tudtam megállni, hogy a szerszámomat ne dobjam be, de ugyanakkor magyon élveztem is, hogy valakinek olyant adhatok, amit még nem kapott.
Egész addig csináltam szájjal, amíg ki nem elégült egy kis sikoly és egy nagy sóhaj kíséretében. Eddigre már én is nagyon fel voltam keményedve és gondoltam egy merészet. Tudtam, hogy szájjal még sosem csinálta, de megpróbáltam úgy ülni az arca közelében, hogy jól lássa a szerszámomat, ahogy lüktet. Megmarkoltam és önkielégitésbe kezdtem. Ilyent még nem látott és nagyon lázba jött. Kérdezte, hogy o is csinálhatja - e. Mondtam igen, de mutattam neki, hogy nedvesítse meg a makkomat és úgy sokkal élvezetesebb a játék.
Csinálta is becsülettel, de mielott elélveztem volna, mindig szóltam neki, hogy most várjon még egy kicsit. Kérdeztem tole, hogy szerinte nem lenne valami egyszerubb modja annak, hogy állandóan megnyalja az ujjait és úgy keni a nyálát a szerszámomra? Kicsit bele is pirult, ezért nem eröltettem. De egyszercsak azt láttam, hogy lassan, de biztosan közelít az arcával az ágyékomhoz. Nem is tudom mit éreztem akkor, amikor eloször megnyalta a hegyét, csak azt, hogy muszáj megkérdeznem, hogy biztos, hogy akarja - e. De már addigra bekapta mohón és csak a fejével bólogatott. Eleinte még csak finoman a kitátott szájába bevette és rázárta az ajkait és lassan kihúzta teljesen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2018. 01. 14. vasárnap 10:00
Zsuzsika mien tanárvagy megkérdeszhetem?
#7 feherkalman1 2017. 05. 23. kedd 18:38
Egynek el megy.
#6 feherfabia 2016. 01. 22. péntek 03:21
Tetszett!
#5 zsuzsika 2015. 01. 12. hétfő 10:10
Közepes,a helyesírásról nem is beszélve.
#4 A57L 2014. 05. 2. péntek 06:11
Egész jó.
#3 v-ir-a 2013. 01. 20. vasárnap 09:33
nem rossz...
#2 fekszipapa 2008. 08. 21. csütörtök 12:02
kzepes
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?