A+ A-

Análisan egymáséi...

Néhány hónappal ezelőtt Adelaide, aki három hónapja volt a feleségem, és én az ágyban pihentünk szeretkezés után. Adelaide odabújt hozzám, és azt suttogta. - Drágán, megdugnád a seggemet ma este?
Ránéztem, szemem a meglepetéstől kitágult, és motyogva igent mondtam. Szeretett feleségem fölém helyezkedett és ördögi mosollyal szopni kezdett.
Néhány örült percet töltöttünk el az előjátékkal, feleséggel a hasamon fekve, én pedig szépséges farpofáit csókolgattam. Adelaide aztán az ágy közepére ment és lassan feltérdelt, fejét egy párnán hagyva és gyönyörű fenekét az égnek emelve. Én az ágy végén ültem és farkamat síkosítóval kentem be, majd hallottam, hogy feleségem szólít a nevemen.
Odapillantottam és láttam Adelaidet, hogy lassan hátranyúl és kezeit lassan a combjain keresztül a fenekére vezeti. Perzselő hangon suttogta nekem: - Wes, nyomd bele nagy farkadat a seggembe. Annyira kívánom.
Ezzel széthúzta farpofáit, kitárva segglyukát elém.
Kétségtelenül ez volt a legerotikusabb látvány, aminek valaha is tanúja voltam. Erőt vett rajtam a szexuális izgalom, annyira, mint még azt sohasem tapasztaltam, és azonnal elvesztettem kontrollomat, a sperma elkezdett spriccelni faszomból, anélkül, hogy hozzáértem volna.
Miután kitisztítottuk a hálószoba szőnyeget, mondtam feleségemnek, hogy még sohasem izgultam fel ennyire életemben. Balszerencsémre több erekciót nem tudtam produkálni, mivel már kétszer is leélveztem aznap este, így a seggbebeszásból nem lett semmi. De azért megkérdeztem hogy jutott ez az eszébe.
Adelaide odanyúlt az éjjeliszekrényére és elővett egy pár hónapos magazint. Mutatott egy levelet egy nőtől, aki az anális szexxel és csúnya beszéddel izgatta fel mindig a férjét. Az levél elárulta, hogyan tudja egy nő elcsábítani férjét, azzal hogy szétnyitja félgömbjeit és könyörög neki, hogy dugja meg.
Elárulhatom, hogy ezt a levelet olvasva és arra gondolva, hogy feleségem hogyan nézett, mikor kitárta nekem fenekét, úgy döntöttem, hogy kipróbálom az anális szexet még aznap éjjel. Feleségem mosolygott és azt mondta: - Már alig várom.
Azt hiszem, a legtöbb férfi olyan, mint én, mikor egy jó kinézésű nőt megnéz. Megnézzük az arcát, a lábát, a mellét, de alig várjuk, hogy elmenjen mellettünk, és vállunk felett megnézhessük a fenekét. Feleségemnek volt, legalábbis azt hiszem, a legszebb fenek, amit a természet létrehozhatott. Mikor randiztunk, nem is titkoltam elismerésemet feneke iránt, habár sohasem mondtam, hogy szeretném ott megdugni. Elfogadta bókomat, hiszen heti négy napot tornázott egy helyi klubban, hogy testét formában tartsa.
Nos, a következő éjszakai előjátékunk még izgalmasabb, még szenvedélyesebb volt, mint szokott, mivel mindketten tudtuk, hogy mi lesz a vége. Adelaide most is feltérdelt az ágyon, feje lefelé, gyönyörű feneke fölfelé. A halvány fényben, feneke titokzatosan csábító volt, az árnyékok még vonzóbbá tették vonalait. Ismét síkosítót kentem a faszomra, egy kicsit feleségem segglyukára is kentem, előkészítve a behatolásra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2017. 09. 26. kedd 10:24
Egy Nő ilyen irányú kérése, parancs.
#6 feherkalman1 2017. 06. 5. hétfő 08:13
Ha egyszer a nő kéri hogy seggbedugják nem szabad ellent mondani.
#5 A57L 2017. 03. 18. szombat 05:12
Szerintem nem.
#4 feherfabia 2015. 09. 24. csütörtök 06:17
Elég jó!
#3 genius33 2013. 01. 22. kedd 09:00
Fincsi smile
#2 jozsi 2007. 09. 22. szombat 15:46
jo volt
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?