A+ A-

Büntetés

Az egész 16 éves koromban történt amikor is az iskolában felfüggesztést kaptam verekedés miatt. Otthon rendesen megszidtak, de annyit mondtak hogy nem mozdulhatok ki a házból.
Ennek érdekében anyám áthívta a család egyik barátját Ildi-t aki két gyerek mellett volt ideje hogy csodálatos alakját kordában is tartsa. Mit ne mondjak az meg is látszott rajta hogy 31 éves létére 10 évet simán letagadhatott volna.
Kedd reggel pontosan 8 órakor csöngetett a bejárati ajtón én mentem ajtót nyitni egy szál pólóban meg melegítő nadrágban. Amint az ajtót kinyitottam meglepődve és egyben kissé zavarba jőve végig figyeltem a testét, ruházata szolid és egyben csábító volt. Fehér póló volt rajta ami kiemelte melleinek gyönyörű szimmetrikusságát, és egy feszülő nadrág ami szépen hozzá tapadt fenekéhez. Arcán csak mosoly volt ami nagyon csábító volt, legszívesebben ott helyben megcsókoltam volna de türtőztetnem kellett magam.
Anyám éppen akkor jött ki a konyhából egyenesen mellém állt az ajtóban.
- Örülök hogy ráértél Ildi. sajnálom hogy ilyet kérek tőled.
Ildi mosolyogva legyintett.
- Ugyan, semmi probléma és lehet hogy beszélni is tudok a fejével.
Anyám nevetni kezdett, én inkább visszamentem a szobámba míg ezek ott az ajtóban beszélgettek. Én pedig odaültem a géphez és felnéztem az oldalaimra de minden percben kicsit vörösödve a fejemben megjelentek Ildi mellei amint ringatózva szememet kábítják el. Megrázva a fejemet elhessegettem a gondolatokat, egyre perverzebb képek jelentek meg előttem hogy mit is tennék velük. Éppen MSN-en voltam fent hála istennek ismerősöm fent is volt és jót beszélgettünk, elmondtam neki mindent ami történt.
Ő csodálkozva írt tudtam hogy ezen teljesen meglepődött, amíg el nem mondtam neki kit is hívott ide anyám. Erre már csak smile-t tudott küldeni de csodálkozót. Jó egy óra beszélgetés után viszont leléptem és kimentem a konyhába inni valamit, ekkor Ildi a fotelban ülve felém tekintett. Éreztem hogy bájosan kék szemeivel felém tekint.
- Mi jót csinálsz?
Feléje fordultam, akkor olyan dolgot láttam amit soha életemben. Ott ült a fotelben felső teste teljesen meztelenül mellei ringatózva és egyben hívogatóan ringatózót. A szavam elállt szinte megmerevedtem hogy egy ilyen csinos és egyben kívánatos nő ott ül és semmi zavar érzet nélkül adta szemeimnek bájait.
- Csak.. inni... jöttem.
Remegő hangon már- már teljesen kizártam magamban a külvilágot, akkor értem el arra a fokra amikor legszívesebben oda mentem volna és letámadom. Arcán még mindig kedves mosolya ült amikor is felállt és elindult szépen lassan lépkedve felém nekem a szívem majd nem kiugrott a helyéről.
- Ahogy elnézem... kezelni kéne ezt a problémát. - Ekkor bal kezét becsúsztatta nadrágomban és bokszeren keresztül megmarkolta merev szerszámomat.
- Anyádnak megígértem hogy beszélek a fejeddel, és ezt is fogom tenni.
A hallottak teljesen átsuhantak a fejemen, csak is arra tudtam gondolni hogy akarom vele... Hirtelen a testem gyorsabb volt mint az agyam és szájon csókoltam. Ahogy nyelvemmel simogattam szájpadlását, akkora már vártam hogy leoszt egy pofontót. Helyette viszont jobb kezével beletúrt a hajamba, nadrágomban lévő kezével lassan verni kzdte szerszámomat.
Amint ajkunk elvált mélyen egymás szemeibe néztünk, és ennyit mondott:
- Nem szabadna ugye tudod?
Itt tudtam hogy az-az isten nem lesz hogy itt véget érjen.
- Nem érdekel.
Arcára elsőnek meglepődöttség majd ismét mosoly váltotta föl. Kezét kivette nadrágomból amit őszintén bántam, de ekkor olyat tett amit eddig csak pornó filmekben láttam. Ringatni kezdte a csípőjét közben kezeivel lehúzta nadrágját és bugyiját is, én meg végig néztem az egészet tátott szájjal. Amint a földre hullott a nadrágja arca kicsit kipirult de a mosolya nem változott meg.
- Akkor gyere.
Felé kezdtem el sétálni és magamban mondogattam, hogy ez csak egy álom ilyen a valóságban nem történhet meg. Amint elé értem, én is letoltam a nadrágomat bokszeremmel együtt előugrott merev szerszámom. Kezeimmel átöltem és ismét csókolózni kezdtünk közben egymás testét fedeztük fel. Mélyen és érzékien simogattam fenekének minden egyes pontját, amikor előre tévedve megéreztem puncijának édes nedvét az ujjaim közt. Simogatásom közben megtaláltam a nők legérzékenyebb pontját a csiklót amit véletlenül erősen megdörzsöltem Ildi teste remegni kezdett halk sóhaj hagyta el száját.
- Ne...
Nyöszörögve kimondva éreztem jól esik neki csak kicsit erősen csináltam elsőre. Rámosolyogva megfogtam kezemmel állát és felemeltem.
- Szeretlek.
- Én is... szeretlek.
Odavezettem az asztalhoz ami szépen meg volt terítve fehér abrosz volt rajta közepén egy vázával miben egy tulipán volt. Odavezetve elemeltem az asztalra, hátára fektetve szemeimmel alaposan végig néztem testén. Kezemet melleire tettem, majd közelebb hajolva bimbóit kezdtem el nyelvemmel nyalogatni szépen lassan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 vakon54
2017. 09. 25. hétfő 23:58
Én is úgyélvesztemel mint zsuzsika. Válaszolok rá!
#12 listike
2015. 07. 3. péntek 12:58
Gyenge álmodozás. Válaszolok rá!
#11 genius33
2014. 03. 12. szerda 19:21
Hehe nyes jóóóó. Válaszolok rá!
#10 sztbali
2014. 02. 27. csütörtök 16:15
Még álomnak elmegy. Válaszolok rá!
#9 veteran
2014. 02. 27. csütörtök 13:32
Álmodni lehet,7p. Válaszolok rá!
#8 Bob__
2014. 02. 27. csütörtök 10:06
Zsuzsika kivette a számból a szót smile Válaszolok rá!
#7 gyuri0926
2014. 02. 27. csütörtök 09:56
Úgy látszik mára csak kurvák jutottak . Azért egy 31 éves nő , ne nézzen ki 21-nek , nem biztos , hogy az jó bárkinek is . Válaszolok rá!
#6 zsuzsika
2014. 02. 27. csütörtök 07:14
AAAAAAHHHHHH!!!! Válaszolok rá!
#5 maradona666
2014. 02. 27. csütörtök 07:13
Jo lett Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2014. 02. 27. csütörtök 06:26
9P Válaszolok rá!
#3 A57L
2014. 02. 27. csütörtök 05:14
Egész jó. Válaszolok rá!
#2 papi
2014. 02. 27. csütörtök 04:47
Nem rossz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 02. 27. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!