A+ A-

A kápolna titka

Nagyókám és hitközössége minden évben meglátogat egy-egy szent helyet. Sajnos Őt már nem lehet egyedül elengedni ezért az egyik ilyen utazás során vele tartottam. A buszon nemcsak a nyári kánikulától volt fullasztó a levegő. Az atya ( kísérőnk ) egyszerűen szédítő volt még a reverendában is. Egész úton másra sem gondoltam vajon milyen lehet vele az ágyban. Álmodozásomból csak megérkezésünk zökkentett ki.
Nagyim már első este bizonyosságot adott, hogy nélkülem elveszett lenne ugyanis elhagyta az olvasóját és arra kért menjek le a kápolnába és keressem meg. Belül morcogtam egy kicsit de elindultam.
Kerestem, kutattam a padsorok között mikor neszt hallottam. Hirtelen megfordultam és ott állt előttem az én lelkipásztorom kezében a rózsafüzérrel.
- Ezt keresi?- kérdezte
- Igen, köszönöm! - Nyúltam az olvasó után.
Mintha áramütés ért volna amikor kezünk összeért és tekintetünk találkozott. Hirtelen megfordult és gyors léptekkel a kijárat felé indult. Tudtam most vagy soha.
- Várj! - hallottam saját hangomat. Szinte rohantam utána. Lassan megfordult, vágy csillogott a szemében enyhe bűntudattal.
Gyorsan kell cselekednem futott át az agyamon. Lábujjhegyre álltam és ajkam ajkára tapasztottam. Ellenkezés helyett ajka lassan szétnyílt és mohón csókolni kezdett. Apró kényeztetésekkel borította állam haladva végig nyakam ívén. Nyári ruhám vállpántja egyre lentebb csúszott fedetlenül hagyva keblemet. Amint megpillantotta vágytól duzzadó mellbimbómat lágyan szopogatni kezdte egyiket a másik után. Nem sietett mégis éreztem teste türelmetlenségét, mellyel még inkább korbácsolta bennem a vágy hullámait.
Hangos nyögés hagyta el torkom mikor nedves nyelvével elindult köldököm felé kezét végighúzva derekam ívén. A lenge anyag ami takarta még testem halk susogással hullott a földre. Ott álltam előtte szinte anyaszült meztelenül. Eltolt magától, végigmért. Szemében ott égett a szenvedély és az elégedettséget ahogy magába szívta testem látványát. Arcát pici tangával fedett punciba fúrta, mélyet szippantva illatából. Nem bírtam tovább letéptem magamról a fehérneműt, lábam a pad karfájára tettem felkínálva nedves pillangómat.
- Kérlek! - suttogtam Rám pillantott, pici mosoly jelent meg szája szegletében majd éppen csak a nyelve hegyével megérintette csiklómat. Egészen apró finom érintések voltak szinte bevezetés mielőtt nekiesik a vágytól duzzadó ajkaknak. Végre nyelve teljes felületével nyalogatta fel-le, jobbra-balra majd körkörösen lucskos puncim miközben időről időre be behatolt nyelvével hüvelyembe. Lassan kézimunkára váltott, két ujjával mélyen belém hatolt közben klitoriszom szívogatta. Arcom kipirult, zilálva kapkodtam a levegőt, szorosan kapaszkodtam az imapad támlájába és éreztem ereimben tombol a vér.
- Ne, ne, ne hagyd abba kérlek! - kiáltottam önkéntelenül. Éreztem ölem izomjátékát amint átjárta testem az orgazmus. Teljes kielégülés, nyugtáztam pihegve...
Nyugodtan gondolhatnád, hogy ennyi volt, hiszen abban a pillanatban én is így gondoltam de mindketten tévedtünk kedves barátom. Az én kis papocskám nem hagyott szusszanásnyi időt sem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 02. 16. vasárnap 10:26
Elmegy
#7 listike 2014. 02. 15. szombat 07:34
Ezt elkapkodtad.
#6 sztbali 2014. 02. 14. péntek 19:37
Nem tartozik a jók közé.
#5 rockycellar 2014. 02. 14. péntek 13:50
Nem olyan jó
#4 veteran 2014. 02. 14. péntek 08:07
#3 Rinaldo 2014. 02. 14. péntek 06:46
Az5t hittem seggbe is dugja.
#2 A57L 2014. 02. 14. péntek 05:22
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2014. 02. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?