A+ A-

A toledoi kocsma titka

Történetem két nő különös, furcsa, extrém ismeretségéről szól. 1564-ben Toledoban esett meg, akkor, amikor Toledo már kezdte elveszíteni vezető szerepét a Kasztiliai Királyság fővárosaként.
Arancha testes, de jó alakú, sötét bőrű kasztiliai nő volt. Vékony dereka és kerek nagy segge izgatta a férfinépet. Jó húsú, saját dús kebleit, amik inkább csöcsök voltak már, sokan ismerték a kétes hírű kocsmában, amit kényszerűségből a megélhetéséért nyitott és maga vezetett Toledo egyik kis utcájában. Aranchának volt egy apró testi hibája, nevezetesen, hogy a lába között nem puncija volt, hanem kukija, valójában nem is kuki volt az, hanem egy rövid, de igen jól fejlett, vastag fasz. És, mivel jól működött neki, használta is, amikor csak tudta.
Állítólag valamelyik férfi felmenője mór volt, talán tőle örökölte ezt a kis szexepilt, ki tudja. Juanita fiatal lány volt, talán 20 éves lehetett. Sötétbarna fényes haja, sűrűn omlott bájos arcába. Tejeskávé színű, teljesen sima bőre és arcának csodálatos hamvassága vonzóvá tette. Szemei ártatlanul tekintettek a világra és testének természetes illata elvarázsolt mindenkit, aki a közelébe került, legyen az nő, vagy férfi, fiatal, vagy idősebb emberi lény. Mellei hetykén csúcsosodtak felfelé, és már a legkisebb mozdulatára megremegtek.
A két nő, úgy került össze, hogy Aracha a kocsmáját vezette, sok volt a munka egyedül csinált mindent, nem győzte a serénykedést, Juanita pedig elveszítette anyját, apját talán senki sem ismerte és nagybátyja beajánlotta a kocsmába amolyan mindenes kézilánynak segíteni a konyhára és a házkörül, hogy Aranchának kicsit könnyebb legyen. Csendben teltek a szorgos, munkás hónapok. Nem történt semmi. Ment az üzlet, mindenki tudta mi a feladata, a két szorgalmas nő jól összedolgozott. Arancha kedvelte a fiatal lányt, tetszett neki és védte is az éhes falánk férfi szemektől, amelyekből akadt rendesen errefelé.
Szép eladósorban volt már a lány és Arancha féltette mindenkitől. Keményen odacsapott, ha valaki kóstolgatta, vagy fogdosni próbálta védencét. Szerette a kis csinos dögöt, ahogy ő szólította. Régóta incselkedett vele, amit a lány nem igazán értett, de nem is bánt.
Történt egyszer, hogy Juanita lehajolt a kemencéhez a frissen sütött kenyérért és Arancha épp belátott a blúzába, megpillantva kemény, hegyes kis cicijét. Elfogta a vágy, zsiborgott, kívánta a kis csajszit, majd elepedt érte. Maga akarta először ízlelni a friss gyümölcsöt, nem engedte volna át senkinek. Határozottan benyúlt a blúzába, megmarkolta a lány friss kemény cicijeit és magához szorítva megpuszilta a nyakát. Juanita nem szólt semmit, kissé elhúzódott és tette a dolgát tovább. Hallott már mindenféle mendemondát, hogy a főnökasszony mi mindent tud csinálni szex közben, meg, hogy felejthetetlen kaland vele lenni, de nem nagyon foglalkozott vele.
Pár hét múlva nagy vendégsereg érkezett, volt nagy evés-ivás, minden rendben ment. A nap végén Juanita fürödni készült, kigombolta a szoknyáját, elengedte és amint leomlott róla az anyag kilépett belőle. Épp lehajolt érte, hogy felvegye, amikor Arancha meglátta ívelt fiatal testét, kívánatos kemény, hegyes cicijét, kerek fenekét, és formás seggén kis fehér bugyiját, abban pedig puncijának domborulatait. Arancha begerjedt, megint nem bírt magával, most eljött az idő gondolta és szinte hisztisen húzta fel a lányt. Erővel rálökte a nagy fogadóasztalra hassal előre, hogy egyből hozzáférhessen zsenge puncijához. Reccsent a bugyija, egy mozdulattal letépte róla, belemart combjába és fiatal húsát markolta. A lánynak nem volt még kalandja senkivel, maszturbálni szokott, de azt nagyon szerette csinálni. Gyakran ingerelte finom, szűz punciját, különböző módokon és boldogan elégítette ki önmagát, de már régóta kíváncsi volt, hogy milyen is az, ha valakit jól megcsinálnak, ezért tűrte a támadást és nem ellenkezett.
Arancha már a lába közé fúrta arcát és szagolta selymes puncijának bőrét, annak bódító illatát. Hátulról belenyalt a lány hamvas rózsaszínű pinájába. Juanita felszisszent. Kedvelte az érett határozott nőt, ő volt számára a biztonság és a női minta. Talán titokban kívánta is őt. Érezte érett testét, érintését és meleg nyelvét, ahogyan beléje nyal, majd a csiklóját dörzsöli vele.
Arancha felállt elővette a csöcseit és a lányhoz nyomta. A súlyos, sűrű mellek elnyomták a kis hegyes ciciket, amint pofozgatta vele. Majd az arcát csapkodta, végül beletömte nagy mellbimbóit szájába. Amikor érezte, hogy a lánynak nincs ellenére tolakodása, lenyúlt lábai közé és puncijába ujjazott. Forró volt a punci és ujjairól kézfejére folyt a síkos szaft. Maszatos kezével összekente a lány arcát, aztán lenyalta róla.
Leguggoltatta Juanitát és elé állt. A lány izgatottan figyelt, ám a legnagyobb döbbenetére arca előtt Arancha pici selyem bugyijából egy vastag, rövid és eres fasz fordult ki, mereven ágaskodva. Juanita döbbenten bámulta. Elakadt a lélegzete, ilyen fajta borzalmas szörnyet még soha nem látott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Loene 2014. 02. 20. csütörtök 23:17
Egyedi téma, de helyenként zavaros, és lapos. Azért 6 pontot megért.
#7 Ickx 2014. 02. 11. kedd 20:13
smile Archaikus... smile
#6 rockycellar 2014. 02. 11. kedd 18:49
Elmegy
#5 mif23 2014. 02. 11. kedd 07:22
Èrdekesnek mondanám. Semmikèpp sem a megszokott séma.
#4 Rinaldo 2014. 02. 11. kedd 07:21
Jó.
#3 A57L 2014. 02. 11. kedd 06:12
Nagyon jó.
#2 papi 2014. 02. 11. kedd 05:05
Nem roaaz
#1 Törté-Net 2014. 02. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?