A+ A-

Egy utazás vonaton

Indulok jól megérdemelt pihenésem eltöltésére. Már a vonaton ülök. A kabin teljesen üres, de nem sokáig. Nyílik az ajtó és belép egy ámulatba ejtő szépségű hölgy, Fiatalos energikus kisugárzásával levesz a lábamról. S mikor felcsendül a hangja, nagyon ismerős érzés járja át testemet.
- Elnézést kérek! Szabad ez a hely?
- Persze. Üljön le nyugodtan.
Rájöttem mi az az ismerős érzés. Vállára omló dús barna haja az én kismadaramra emlékeztet Lassan, ködbe burkolózik gyönyörű teste. Lehunyom szemeim, majd kinyitom, és nem hiszek az elém táruló látványnak: őt látom, az én kismadaramat. Combjait egymáshoz dörzsölve, lehajtott fejjel ül mellettem, mindkét kezével a pad szélét szorongatja.
Látom rajta, hogy borzasztóan feszélyezve érzi magát. Hirtelen rám tekint, s az arcát félig eltakaró hajzuhatag mögül kivillanó könyörgő szemmel, megszólít.
- Kérlek Mylord! Engedd meg, hogy eléd térdeljek!
Jóváhagyóan bólintok.
Lepattan az ülésről, földre veti magát. Elém térdel, és mély áhítattal figyeli, amint tekintetemmel követem a tova tűnő tájat.
Egy ideig csak néztem ki az ablakom, és a következő történeten jártak a gondolataim, na meg azon, hogy mi minden történhet még ez alatt a hét alatt. Ezer meg ezer gondolat kavargott a fejemben, mikor ráeszméltem, hogy hol vagyok, és mi történik körülöttem, hiszen kissé furcsa, hogy az ember, még álmaiban is álmodozik.
Azon kezdtem gondolkodni, hogy mi tartott vissza eddig attól, hogy a kismadaramat nyilvános helyen is szenvedésre bírjam. Rájöttem, hogy semmi, sőt felajzott a tudat, hogy bárki ránk nyithatja az ajtót, és megzavarhatja a mi kis játékunkat.
Ránéztem. Ő csak sejtette, hogy valamire készülök, én viszont már nagyon is jól tudtam, hogy mit fogok vele tenni.
Táskámból előkerült egy bilincs.
- Fordulj meg!
Ő engedelmesen megfordult, arca a padlón volt, kezeit, a háta mögött magasba emelte.
A bilincs kattant, s csuklói kegyetlen szorítástól szenvedtek. A kezeit meg sem mozdította, mert ismerte a rendőrbilincset, és tapasztalta, hogy minél jobban próbál enyhíteni a fájdalmon, annál szorosabb lesz a bilincs.
Karjánál fogva fölrántottam, az ölembe hasra fektettem. Feje és lábai a földet érik, testét megigazítom, hogy félgömbjei a lehető legfeszesebbek legyenek. Lenge nyári ruháját felemelem (természetesen, ahogy egy jó rabszolganőhöz illik, nem visel bugyit).
Elém tárul az izgatóan feszes segge, melyet úgy állítottam be, hogy annak, aki benyit a kabinajtón, felejthetetlen és fenséges látványban legyen része.
Formás, feszes popóján hatalmasat csattant a tenyerem, egész teste összerándult. Nem mert kiáltani, mert félt, hogy valaki meghallja, és egy hisztérikus prűd betolakodó megszakítja fura, és élvezetes játékunkat. Kezem újra felemelkedett, majd lesújtott, ismét hatalmas csattanással találkozott a én kismadaram popsijával. Most már mozdulatlan maradt. Egymás után több kegyetlen ütés is elcsattant. Most már egész teste vonaglott. A fájdalom és a kéj egybeforrt mozgásában. Az ütés után reflexszerűen összerántotta félgömbjeit, majd még feljebb dugta (szinte elébe ment az ütéseknek).
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.63 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 03. 19. szerda 05:51
Nem olyan rossz.
#3 genius33 2012. 11. 29. csütörtök 07:11
Szerintem is jó smile
#2 Squito 2003. 01. 10. péntek 17:20
Nem rossz, egész jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?