A+ A-

A leleplezés

A pisiszexet kedvelőknek.
A férfi egy nappal korábban szabadult el a vidéki konferenciáról. Úgy gondolta, meglepi a feleségét, akivel az utóbbi estéken már szinte csak arról lehetett beszélni a chaten, hogy ha hazaér, milyen pózokban fognak szeretkezni, vagy hogy miközben gépel, másik kezének hány ujja merül el éppen a nedvességtől tocsogó puncijában. Alig várta, hogy a meglepetés erejétől még vadabban essenek otthon egymásnak.
Amikor hazaért, látta, hogy a felesége otthon van, mert égett a villany a szobákban, de a köszönésére senki nem válaszolt. A fürdőszobában égett a lámpa, és résnyire az ajtó is nyitva volt. A férfi nem akart leskelődni, de a látványtól mégis mosolyogva torpant meg a küszöb előtt, és gyorsan visszahúzódott az ajtófélfa mögé - igaz, felesége lehunyt szemmel ült a kád peremén, így máskülönben sem vette volna észre. Épp mással volt elfoglalva: hátrahajtott fejjel, összeszorított lábakkal ült, és mindkét kezével csiklóját és punciját masszírozta. Nem volt teljesen meztelen: egy vékony, nyári felső és egy apró, fehér tanga volt rajta. A férfi meglepve, de megbabonázva nézte, amint felesége hangtalan nyögésekkel simogatja magát, és a látványtól meg a szokatlan helyzettől ő is hamar megmerevedő farkához nyúlt.
A felesége ekkor szétnyitotta a lábait, és egyik kezével tovább masszírozta a csiklóját a tangán át. A férfi örült, hogy még többet lát, mint eddig. Amikor a fehér bugyin megjelent egy kis, nedves folt, azt hitte, a nő elélvezett, de tévedett: a folt egyre terebélyesebb lett, míg a pisi át nem tört az anyagon, hogy a tangán át a kádba csurogjon. Ahogy a kezdeti apró folt az egyre erősebb sugárban a bugyin keresztül a nő combjára és a kádba folyó pisi nyomán lassan eláztatta az egész tangát, az anyag egyre inkább rásimult a nő puncijára, kirajzolva a nagy- és a kisajkak vonalát, és sejtetve a duzzadt csiklót. A férfi részben a meglepetéstől, részben pedig azért, mert - és ez még jobban meglepte őt magát is - nagyon izgatónak találta, amit lát, önkéntelenül felnyögött.
A nő ezt már meghallotta, és aprót sikoltva kinyitotta a szemét. Ahogy meglátta a férjét, kiült az arcára a meglepődés, ami a másodperc tört része alatt szégyenkezéssé változott át.
- Hát te meg mit... - dadogta, gyorsan összezárva a lábát. - Ezt nem kellett volna látnod! Sajnálom! - A szája lefelé kezdett görbülni a kétségbeeséstől. - Most undorítónak tartasz?
- Viccelsz? - felelt a férfi mosolyogva. - Ez volt a legszexibb dolog, amit valaha láttam!
Odalépett a feleségéhez, szorosan átölelte, és csókolgatni kezdte a nő maszturbálástól és szégyenkezéstől piros arcát.
- Hihetetlenül izgató vagy - suttogta a fülébe.
- Komolyan mondod? - kérdezte a nő megenyhülve, de egy kicsit hitetlenül.
- Nem is tudod, mennyire.
A férfi már a nő melleit csókolgatta, majd egyre lejjebb haladva a szájával, végigcsókolta a hasát, egészen a bugyi vonaláig. Kezeivel szétnyitotta a nő lábát, és elkezdte lehúzni róla az elázott bugyit, majd megcsókolta a még mindig duzzadt csiklót.
- Ne! Mit csinálsz? - A nő erőtlenül megpróbálta eltolni a lábai közt térdelő férfi fejét. - Nem vagyok tiszta...
De a férfi meg sem hallotta, amit mond, és egyre jobban elmerült a punciban. Végignyalta mind a két kisajkat, lenyalta a punciról az utolsó pisicseppeket, és élvezte a maszturbálástól édes és a pisiléstől enyhén sós ízek keveredését. Szájába vette a nő csiklóját, és miközben ajkai közt tartotta, a nyelvével izgatta azt. Újra meg újra végignyalta a puncit, nyelvét a hüvelybe dugta, majd újra a csiklónál kötött ki. Amikor először egy, majd a sok nedvtől könnyedén már két ujjával dugta a nőt, felesége minden, kezdetben sem túl magabiztos tiltakozása elhalt, és kezeivel már inkább lábai közé húzta, mintsem eltolta a férje fejét. A különös, bűnösnek és tiltottnak érzett helyzettől, meg a félbemaradt önkielégítéstől hamar remegni kezdett, ahogy férje a csiklóját szopogatta és belülről egyre hevesebben masszírozta punciját, majd még erősebben szorítva magához a férfi fejét, nyögdécselve elélvezett.
A férfi felemelkedett a lábai közül, kihúzta a punciból az ujjait, lenyalta őket, majd szenvedélyesen megcsókolta a feleségét.
- Fürödjünk le - mondta a nő, amikor szóhoz jutott. - Te is olyan lettél... És közben elmondod, hogyhogy már ma hazajöttél.
- Rendben. De hozok egy üveg bort - felelte a férfi.
*
- Szóval... Tényleg komolyan mondott, hogy tetszett neked... az, amit láttál? - kérdezte a nő, amikor a harmadik pohár után elég bátornak érezte magát, hogy a témára terelje a szót.
- Komolyan. Nem tudtam, hogy ilyesmiket csinálsz, amikor nem vagyok itthon - mondta kajánul mosolyogva -, de örülök, hogy megtudtam. Mindig így elégíted ki magadat?
- Dehogy! Eddig csak egyszer-kétszer fordult elő. Csak néha... felizgat, hogy mennyire nem lenne szabad ezt csinálnom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.61 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 teacherdog 2016. 01. 13. szerda 21:29
Nagyon tetszik!
#10 listike 2014. 10. 6. hétfő 14:00
Elmegy.
#9 x124 2013. 11. 27. szerda 22:03
Jó!
#8 papi 2013. 11. 27. szerda 15:58
Annak biztos bejön aki szereti az ilyet.
#7 Ickx 2013. 11. 27. szerda 12:38
Tényleg bizarr...
#6 veteran 2013. 11. 27. szerda 10:42
Nem az én világom.
#5 hairy_pussy 2013. 11. 27. szerda 06:24
tetszik
#4 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:48
Nem rossz.
#3 apeti50 2013. 11. 26. kedd 12:34
Nekem se, de azért 5 pontot megérdemel. smile
#2 zsuzsika 2013. 11. 26. kedd 09:13
Nekem nem jött be.
#1 Törté-Net 2013. 11. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?