A+ A-

Leonie és a kukkoló

Fordítás
Eredeti történet
Sehol egy pasi, aki partnerként szóba jöhetett volna, aki tudomást vett volna Leonie Engelről.
A vékony nő jó egy éve élt szingliként. Az önsajnálat és a kétségbeesés ugyan nem a legjobb barátok, de kéretlenül mellé szegődtek. Leonie kimondhatatlan tehernek érezte kicsi melleit.
Az, hogy a vőlegénye Martin a lány huszonnegyedik születésnapján szakított vele, hihetetlenül megtépázta az önbizalmát.
Még rosszabbnak érezte az árulást, amit Martin elkövetett. Pont a legjobb barátnőjével Marennel, azzal a kövér kurvával feküdt le. Martin több alkalommal is megcsalta Leoniet, ahogy őszintén beismerte.
A pozitív élmények és emlékek hirtelen elhalványultak, a közösen megélt szép évekkel együtt. Feledésbe merültek Maren jó tulajdonságai: érzékeny, empatikus természete, ragadós humora, a számtalan éjszakai buli. Ezzel az agyatlan csöcsszörnnyel kefél a vőlegényem. Ez a gondolat kitörölhetetlenül beleégett Leoni fejébe.
Amikor Martin hosszú viták és átsírt éjszakák után bejelentette, hogy fel akarja bontani az eljegyzést és a nagy szerelméhez Marenhez költözik, Leonie bezárkózott a csigaházába.
Felmondta a közös lakásukat és a jólfizetett munkáját egy hamburgi ügyvédi irodánál. Leoni mielőbb el akart távolodni Hamburgtól. Távol Martintól és attól az alattomos ribanctól.
Nyilvánvalóan a kezdetektől hazudott neki az a gazember. Martin bizonygatása, hogy a kicsi mellek mennyire felizgatják, mind hazugság! Az a kurafi Maren dagadt tőgyei miatt hagyta el őt, legalábbis ezt magyarázta be magának.
Leonie átkozódott és sírt. A saját hiányosságait okolta a szakításért és az árulásért. Nem érezte magát nőiesnek, főleg nem szexuálisan vonzó nőnek. Önbizalma elpárolgott Martin kinyilatkoztatásával, vagy legalábbis mély álomba szenderült.
Egy újabb átzokogott éjszaka után a nemrég felmondott lakásában döntésre jutott. Nem fog elmenekülni szeretett városából a két áruló miatt.
Leonienak volt megtakarított pénze. Elvétve a tőzsdén is üzletelt. Nem keresett vele milliókat. Amolyan biztonsági tartalék volt, a Martinnal tervezett álomesküvőre, egy elegáns nászútra és a közös életkezdésük megkönnyítésére szánta. Egy túlméretezett buborék, ami most kipukkant.
Ez a korai szakítás azonban valami jót is tartogatott, ez a vagyon érintetlen maradt. Pénz, ami segítségül szolgál a teljes újrakezdéshez. Egy barátságos ingatlanügynök közvetítésével Leonie egy héten belül megtalálta az álomházát. Egy idilli családi házat húszpercnyi autózásra a belvárostól. Az új lakhelyéről könnyen elérhető volt a hanzaváros. A csinos ház, a természet közelsége ellenére, egy szép lakónegyedben állt. Egy kőhajításnyira onnan, ahol a szülei laktak. Gyalog öt perc alatt elérhette a szülői házat.
Jürgen, a bátyja is itt élt a feleségével és két fiával a közeli kerületben. Gond nélkül meg tudott feledkezni egykori legjobb barátnőjéről és Martinról, arról a seggfejről. Leonie hazaköltözött családja jótékony kebelére.
Amikor a költöztető autó megállt, Leonie zsebében már ott lapult az új munkaszerződés. Az új irodában lényegesen kevesebbet fog keresni, ezzel tisztában volt Leonie! Viszont az életét egyenesbe hozni többet ér, mint a piszkos anyagiak.
Egy új életszakasz kezdődött...
Egy teljes év telt el Martinnal való szakítása óta. A szeretője és a legjobb barátnője elvesztése miatti fájdalom lassan alábbhagyott. Leoni visszagondolt a szeretkezésekre, amiben Martinnal volt része.
Most egy húzós év után, mialatt Leonie a munkába és a kis ház felújításába temetkezett, felébredt a libidója.
A fiatal nő tisztába jött azzal, hogy az exbarátja többé nem játszik szerepet az életében. Leonie vágyott a testi szerelemre. A szexualitás egy hosszú évig elkerülte. Sem egy farok, sem a saját ujjai nem tomboltak puncijában. Tizenkét hosszú hónapig Leonie az önsajnálatba fürdőzött és apácai életre ítélte magát.
A napok mentek. A nyár kiterjesztette szárnyait. A Nap kíméletlenül sütött. Egy kiadós napozás kimerítően hatott a testre.
Leonie két hét szabadságot vett ki. Pihenésre, elkerülni a várost és nyugodtan kószálni, a ház mögött a kertben napozni és egy bizsergető, romantikus regényt olvasni, ennél többet nem tervezett. Egy nyaralás, hogy megtalálja önmagát. Nincsenek kötelezettségek, nincs idegesítő utazás, egyszerűen csak lazítani és hagyni a lelkét lebegni.
Leoni kényelembe helyezte magát a ház mögött a kertjében, amit egy közeli erdő határolt. Egy jéghideg Tequila Sunrise állt a napozóágya melletti asztalon. Mesés időjárás. Felhőtlen égbolt. Egy lágy szellő csókja körbesimogatta napbarnított bőrét
Az utca felől nem lehetett belátni a hátsó kertbe. Leonie nem számított kocogókra vagy az erdőben sétálókra sem. Túl meleg volt, az emberek inkább a medencéjükbe merültek, vagy a strandra mentek. A nő belekortyolt hideg italába.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 x124 2013. 11. 27. szerda 22:18
Jó!
#6 veteran 2013. 11. 27. szerda 10:45
Jó.
#5 papi 2013. 11. 27. szerda 07:27
Tetszik.
#4 hairy_pussy 2013. 11. 27. szerda 06:31
nagyon jó
#3 A57L 2013. 11. 27. szerda 05:47
Jó írás.
#2 Rinaldo 2013. 11. 26. kedd 10:04
Jó.
#1 Törté-Net 2013. 11. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?