A+ A-

Fatális kitérő

- Drágám, elvétetted az utat! - szólalt meg mellette Nancy az anyósülésen, mikor Edward jobbra kezdett besorolni a sztrádán
- Nem drágám, én választottam az utat! - felelte büszkén mosolyogva Edward - Ez a mi napunk, ma elhagyjuk a megszokott csapát!
- Hmmm..! Valami készül itt? - nevetett fel Nancy
- Ma egy kicsit rosszalkodunk, drágám... - nézett rá hamiskás mosollyal Edward
A második kereszteződésben jobbra fordult Edward, majd az 5. házat elhagyva lassítani kezdett, egy távirányító tűnt fel a kezében, és a következő ház kapujára irányította. A kétszárnyú kapu készségesen nyílt befelé, Edward besurrant a nyíló szárnyak között, majd a fotocella érzékelve a jármű áthaladását, automatikusan zárta a kaput.
- Megjöttünk, drágám, itt lesz a buli! - közölte Nancyvel, mikor leállította a motort.
- Elég kihalt a ház, a többiek..? - kérdezte meglepetten Nancy.
Edward a fülébe súgta:
- Drágám, ma csak mi ketten leszünk itt... ott benn... egy elvarázsolt teremben...
- Hát, nem is tudom, jó ötlet ez..? - idegenkedett Nancy
- Bízz bennem. Mindent előkészítettem, hogy jól érezzük magunkat! - nyugtatgatta Nancyt Edward.
- Meg aztán jobb, mint szállodába menni változatosabb helyszín gyanánt, nem..?
A ház bejárati ajtaja elé érve Edward hanyag mozdulattal vette elő a ház bejáratának kulcsát. A feleségére pillantott, aki keskeny mosollyal az arcán nézett vissza rá. Kinyitotta az ajtót, majd az előszobafalon lévő riasztót "Itthon vagyok" állapotba helyezte a megfelelő kódokkal.
Lassan, sétálva haladtak a lakrészben, Nancy fürkésző pillantással szemlélte az ötletes lakberendezést. Egy faragott tölgyfaajtó elé értek. Az ajtót Gótikus domborvéset díszítette.
- Nos, mikor itt jártam, elakadt a lélegzetem. Ezt a helyet egy ember álma ihlette. Rögtön arra gondoltam, hogy ezt neked is látnod kell, velem kettesben. - nézett Edward Nancyre, jelentőségteljesen
- Jó, nézzük meg... - mondta Nancy, kíváncsivá váltan Edward szavaitól.
Edward az ajtóhoz állt, annak hátast, majd Nancy felé nyújtotta a jobb kezét. Mikor Nancyvel kéz a kézben voltak, a bal kezével lenyomta a kilincset, és úgy léptek be a helységbe. Nancyt teljesen lenyűgözte a látvány, a helység atmoszférája. Mintha egy fantasy regénybe csöppentek volna. A falakon vízköpők csobogtatták a vizet, vadszőlővel befuttatott voltak a falak, úgy 3 méter magasságban lebegő led gömbök ontották fényüket sejtelmesen romantikussá varázsolva a teret, a magas, üvegborításban végződő kupolán a telihold fénye szűrődött át. A padló élőzöldjén terpeszkedő fekvőalkalmatosságokat bőrök borították. Nancyt szinte elvarázsolta a finom levendula illat, ami betöltötte a teret. Edward érezte, hogy a kedvesében megint életre kel az a valami, ami annyira vonzóvá tette ezelőtt 17 évvel.
- Ez tényleg gyönyörű... - hajolt hozzá Nancy
- Te vagy itt a leggyönyörűbb nekem, kedvesem - mondta Edward csillogó szemekkel.
Miközben csókolóztak, Nancy érezte, hogy Edward erekciója beindult. Tenyerét a dudorodó nadrágra tette, és masszírozni kezdte a péniszt a nadrágon keresztül. Tudta, ma este nem az a szokványos apu-anyu szex lesz. Csókolózás közben Nancy kinyitotta a szemét, úgy figyelte az őt csókoló férjét. Testében vibráló feszültséget érzett, és tudta, a rosszkislány énje elemi erővel fog feltörni belőle. Az ösztönös késztetés, mely csak meg akart nyilvánulni, anélkül, hogy érdekelné, ki is az a Nancy Miller. Sőt, Nancyt meg akarta alázni, kurvaként irányítani, megmutatva neki, milyen is az, amikor "Nancyt" kiüti a testéből.
Határozott mozdulatokkal szabadította meg férjét a nadrágjától Nancy, és mohón esett a szájával a férje péniszének. A pénisz percek alatt úszott Nancy nyálában, miután Nancy a kiforrott technikáját vad vehemenciával spékelte. Nancy két kezével kapaszkodott Edward fenekébe, hogy egyensúlyát megtartsa, miközben teljes testével adta a lendületet a szájának. Edward lepillantva látta az előtte guggoló felesége előre hátra mozgó hajzuhatagát. Nancy, mintha csak megérezte volna Edward figyelő tekintetét, az arcát felfelé irányítva a nyelve hegyével izgatta a makk csúcsát, folyamatosan Edwardra nézve, kéjes örömittassággal. Edward nem bírta tovább:
- Nancy... Kérlek, lassíts... mindjárt elélvezek - hallotta Edward saját, kéjtől erőtlenül ziháló hangját
- Dugj szájba..! - kérlelte Nancy
Edward Nancy fejére tette a kezét, mikor Nancy a száját mosolyogva a pénisze elé tette, és a nyelve hegyével játszott Edward makkjának csúcsán. Edward finom mozdulatokkal kezdett. Érezte, ahogy Nancy csukott ajkai mögött a fogaiba ütközik a pénisze. Nancy mosolyogva figyelte a reakcióját, miközben érezte a fogainak nyomuló pénisz rugalmas anyagának a nyomását. Nancy játékosan, fokozatosan nyitotta a száját, és élvezte, ahogy Edward minden egyes behatoló mozdulatánál egy apró nyomással követelte a pénisze számára a szabad mozgásteret az oly vágyott helyen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Ulysses 2017. 03. 10. péntek 18:49
Sejtem miért gondolja Pavlov sablonosnak. Emiatt ne ess kétségbe, jó kis történet ez! Nekem inkább a párbeszédek szúrtak szemet helyenként. Olyan erőltetett vagy inkább mesterkélt mondatokat adtál a szereplők szájába. A hibákról meg annyit: Bár az összes ide felkerülő történetbe csak ennyi hiba lenne!
#16 sipospista 2017. 03. 10. péntek 18:28
Egesz szuper
#15 A57L 2016. 09. 20. kedd 07:49
Nem lett rossz.
#14 papi 2014. 04. 24. csütörtök 05:29
Egész jó
#13 genius33 2013. 11. 10. vasárnap 08:30
Nem is rossz.
#12 Peter Hun 2013. 11. 8. péntek 14:32
Pavlov, melyik az a történet ami ennek a sablonja?
#11 Pavlov 2013. 11. 7. csütörtök 22:08
Hát... van benne pár helyesírási hiba... Meg nem tudott a sablon történeten kívül semmi újat adni...
#10 Padawan001 2013. 11. 7. csütörtök 21:40
Ha élvezték is, a csaj egy nagy ribanc...
#9 v-ir-a 2013. 11. 7. csütörtök 19:56
egész jó...
#8 sztbali 2013. 11. 7. csütörtök 16:56
Nagyon jó.
#7 Andreas6 2013. 11. 7. csütörtök 14:54
Jobban sikerült az ajándék, mint várták... Elég jó.
#6 veteran 2013. 11. 7. csütörtök 14:08
Nem rossz.
#5 papi 2013. 11. 7. csütörtök 07:15
Szép kis ajándék.
#4 Rinaldo 2013. 11. 7. csütörtök 06:57
Jól meg kurták.
#3 zsuzsika 2013. 11. 7. csütörtök 06:57
Érdekes.
#2 feherfabia 2013. 11. 7. csütörtök 06:19
egész jó
#1 Törté-Net 2013. 11. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?