A+ A-

Egy valódi történet

Mint amikor egy kavicsot bedobnak a tóba, még napokig gyűrűztek a nőben az első együttlét hatásai.
Nem győzött elbújni a családja elől, hogy észre ne vegyék rajta, amikor elgondolkodik valamin, vagy konkrétan eszébe jut valami.
Nem, ezt nem a tavasz teszi, bár annak is szerepe van benne, senki nem tudja kivonni magát a természet buja újraéledéséből, ami az élet továbbadására ösztökél minden élőlényt.
Eszébe jutott, ahogy sietett a találkozóra, bár fújt a szél és még hűvös volt, de már lehetett érezni a tavasz szagát a levegőben. Átsietett az úton a ház felé, közben figyelte a házszámokat, nehogy túlszaladjon rajta. Utólag tudta meg, hogy a Férfi figyelte az ablakból, ahogy megérkezik.
Aztán ahogy a kaput kinyitotta a Férfi, megállt az ütő is benne: Egy finom, öltönyös úriember állt előtte mosolyogva, de közben tudta, hogy minden porcikáját és mozdulatát figyeli. Iszonyatosan zavarban volt, de igyekezett természetesen viselkedni és mosolyogni, bár ez nem esett nehezére.
"Vajon tetszem neki, vagy fel sem hív, hanem mehetek haza? Nem ezt a cuccot kellett volna felvennem, az orrom is folyik, mert még nincs rendben az arcom... " és hasonló hülyeségek jártak az eszében.
Beszálltak a liftbe, és megint egy kis zavarodottságot érzett, nem mert odabújni vagy más bizalmasabb gesztust tenni, nehogy túl közvetlen legyen. Bár legszívesebben azonnal a Férfi nyakába ugrott volna, olyan régen készült már vele találkozni, annyira tetszett neki, a kék szeme, az őszülő haja, a mosolya... az egész pasi, úgy ahogy volt.
Aztán beléptek a lakásba, levette a kabátját, váltottak néhány jelentéktelen szót, és a Férfi leült az ágyra és elkezdte kifűzni a cipőjét. Na akkor elszakadt a cérna benne, és odatérdelt elé, szorosan odabújt, átölelte a Férfit, igyekezett minden kis szagot, mozdulatot, simogatást, melegséget átélni, beszívni magába a Férfi energiáit, melegségét, hogy megérezze, egyáltalán összepasszolnak-e.
Forgott vele minden, elkezdett remegni, mert a Férfi olyan gyengéden és megnyugtatóan simogatta, semmi kapkodás, semmi férfinyomulás, csak az összesimulás. Soha életében ezt még nem érezte, tudta, hogy innentől kezdve maximálisan megbízhat a Férfiban, nem lehet semmi baj, csak az ösztönök finom áramlása és a gyönyör...
És a csókja... eleinte félénk, felfedezős, aztán hevesebb, szívogatós-harapdálós... megint az az édes szédülés...
Aztán felálltak, nehogy összegyűrjék a zakót, vigyázni kell, otthon nehogy észrevegyék. Megint odabújt, csókolóztak, most már annyira szédült, hogyha a Férfi nem tartja meg, kimegy alóla a lába. Közben simogatta az ingen keresztül a finom izmokat, puszilgatta a nyakát, már amennyire a nyakkendőtől hozzáfért. Többet akart érezni, beleszagolni a mellkasába, érezni a férfiszagot, melegséget... szerencsére a Férfi nem használt semmi illatszert, és amikor levette a nyakkendőjét, és a nő kigombolta végre az első gombokat, szinte beleszédült a testillatába...
Mennyivel, de mennyivel jobb ez a lassú felfedezése a másiknak... az átlagemberek ennyi idő alatt már rég az ágyon dugnak. De ők mások voltak, a nő hosszú évek óta, a Férfi mióta megnősült, nem volt mással. A nő tempósabban haladt volna, de érezte, hogy idő kell a férfinak, hogy feloldódjon, és ő is élvezte ezt a lassú tempót.
Közben ő is elkezdett vetkőzni, le a pulcsival, kibújni a sortból... kigombolta egyenként a Férfi inggombjait, a mandzsettánál is... nem baj, így még tovább lehet fokozni a vágyat.
De amikor felhúzta a Férfi derekán az atlétát, az pedig levette, és bele tudott végre csókolni a mellkasán a finom szőrszálakba, akkor már nem tudta magát visszafogni. Gyorsan kicsatolta a Férfi derekán az övet, gyorsan kigombolta volna a nadrágot- de egy dupla csat meggátolta, de mindegy, le a zippzár, le a nadrág, addigra a férfi is lesimogatta róla a melltartóját, és háttal hozzásimult.
Finoman simogató kezek értek a melleihez, közben érezte a Férfi merevedő férfiasságát, az alsónadrágján keresztül odanyomódott a csípőjéhez. Visszafordult, le a harisnyával és bugyival, de a férfi alsójával is, odahátrált az ágyig, leült rá, odahúzta a Férfit maga elé, és végre... odasimult az arcával a merev férfiassághoz. Megint szédült, csukott szemmel szagolgatta, puszilgatta, ahol érte, nyalogatta. Közben nem mert felnézni a Férfira, csak hallotta a halk élvezkedős nyögéseket, és minden idegszálával azon volt, hogy minél több gyönyört adjon a Férfinak. Érezte, ahogy az ölében finom rángások húzódnak végig, teljesen be volt már nedvesedve és duzzadva, de ez most nem számított. Csak a Férfiből kiszakadó kis nyögések...
Állt az otthoni ablak előtt, amit éppen készült megpucolni, és egyszerűen nem tudott a dolgára koncentrálni attól, ahogy visszagondolt a történtekre.
Mert miután abbahagyta a Férfi kényeztetését, jött csak az igazi őrület. A Férfi végigfektette az ágyon, csókolózás, kis puszik a mellére, és lecsúszott az öléhez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 PPBS88 2013. 12. 13. péntek 18:55
A történet nem tetszik, de ahogy fogalmazol az igen és az is hogy kis versrészlet szerűen írod le az eseményeket, és minden kis "versben" történik valami.
#5 papi 2013. 11. 6. szerda 15:16
Tetszik
#4 Rinaldo 2013. 11. 6. szerda 07:27
Jó.
#3 veteran 2013. 11. 6. szerda 05:11
Elgondolt szeretkezés.
#2 A57L 2013. 11. 6. szerda 04:45
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2013. 11. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?