A+ A-

A Simeule Beach Resort szobalánya

Thaiföldi szállodai szobámban hűsöltem, amikor hirtelen nyílt az ajtó és egy serény mozgású igen csinos, ázsiai fiatal lány tört be, hevesen és azonnal elkezdte a magával hozott ágyneműket válogatni. Épp fordult hevesen, hogy az ágyhoz lépjen ágyhúzás céljából, amikor összetalálkozott a szemünk. Rettenetes zavarban volt, hogy csak betört ide és nem vette észre, hogy vendég van a szobában. Hevesen sajnálkozott, hogy ez megtörténhetett. Rögtön bemutatkozott, Ngeingha Phia Phuni Tulutuara, mondta és meghajolt. Klassz név, gondoltam, de ezzel bajlódjál te én meg inkább Ingának hívlak és kész. Judit vagyok, mondtam én is kedvesen, mert azért láttam, hogy kurva jó kis ázsiai buksza volt a lány. Lehajtott fejét lassan felemelte, szép melegbarna szemében látszott a jó szándék, és ahogy helyesen mosolygott, húsos rózsaszínű szájából kivillantak fehér szabályos gyöngy fogai, miközben csinos kis meggypiros ruhácskáját húzogatta zavarában. Ahogy lehúzta lent, fent a mellénél megfeszült és a felső már nyitva lévő gomb után kigombolódott az alatta lévő is. Dús mellei a kiszabadulás pillanatában megrándultak és a szűk fehér melltartójából erősen kitüremkedtek a formás cicik. Ettől megint zavarba jött. Éreztem, hogy tetszem neki és ő sem volt közömbös számomra. Mondtam, hogy semmi gond Inga, csak nyugodtan végezd a dolgod, engem egyáltalán nem zavar, ha takarítasz, addig én pihenek az ágyon. Az Inga név hallatán, butácskán nézett rám, mosolygott és értetlenül rebezgette a szemét. Mindezt olyan bájosan tette, hogy ennél szexibb már nem is lehetett volna. Tetszett, úgy ahogy van. Megkönnyebbülve besietett a fürdőszobába és gyors neszezésbe kezdett. Én az ágyon feküdtem, szinte semmiben, mert a hajszál vékony teljesen átlátszó hálóingem nem takart belőlem semmit. Éreztem, hogy a pakolászáson kívül akár mást is elviselnék tőle. Jó csaj volt, ismét megállapítottam, ahogy megnéztem hátulról, miközben bement a fürdőszobába. Formás alakja, vékony dereka és kerek segge felkeltette bennem a női test iránti vágyódásomat.
A nyitva maradt ajtórésen többször is találkozott tekintetünk a tükörben és éreztem, hogy bátortalan, ám ő is kedvel engem. Leselkedésünk izgalmassá tette a légkört és a meleg helyi klímán erotikus fülledtség lett úrrá a szobában.
Épp szólni akartam hozzá, amikor láttam, hogy teljesen kigombolkozik meggypiros rövid vállú ruhájából. Kifordította dús melleit a melltartójából, és egy száll fehér bugyiban, felém fordulva kijött a fürdőszobából. Óh, Inga... csak ennyi jött ki belőlem, mert a csodálatos cicik nem engedték a folytatást, a látványtól bekukultam és csak bámultam. Az ágyhoz lépett és hosszú fekete haját kibontva, rám lógatta. Az arcomtól, a melleimen át, végig a hasamon, egészen a puncim alá a combom közepéig végigsimított vele. Hajának könnyű súlyától megborzongtam. Aztán kezével megsimította a hasamat a köldökömnél, majd felfelé haladt, a melleimhez érve határozottan megszorította csöcseimet. Megbénultam. Utána a combjaim felöl indult újra. A puncimnál megállt. Rajtatartotta meleg kezét. A szeméremdombomon éreztem kezének súlyát és forróság öntött el. Elkezdett duzzadni a puncim és bizsergett a csiklóm.
Itt kell megjegyeznem, hogy van egy apró testi hibám. Nevezetesen az, hogy a csiklóm nagyobb az átlagos női méretnél. A puncim szép szabályos, de a csiklóm alaphelyzetben is nagy, amikor felizgulók és megduzzad 2 centire is kilóg a fedőbőre alól.
Szóval zavarban voltam, hiszen nem biztos, hogy ez a furcsaság mindenkinek tetszik.
Nem volt időm sokat rejtegetni magamat, mert Inga felhúzta a hálóingemet és határozottan a még szorosan egymás mellett lévő combjaim közé fúrta kis finom kezét, helyet keresve az izgalmas területen. Ügyesen kotorászott, mert amikor a puncimhoz ért éreztem, beindulok és elkezdtem nedvesedni. Na, most mi lesz... Kissé széjjelebb feszítette a lábam, engedtem látni mindenemet. A csiklóm elkezdett merevedni, már félig kibújt a fedőbőre alól és a puncim mellett nedves volt a combom belseje. Éreztem a szemét a csiklómon, ahogy nézi. Visszaszívta a nyálát nyelt egy nagyot, miközben a középső ujját a csiklómra helyezte, és masszírozni kezdte.
A lány derekát simogattam és óvatosan a cicijei felé haladtam. Ahogy belemarkoltam a dús anyagba, nyelt egyet és felsóhajtott. Ekkor történt, hogy a szemem sarkából a puncijánál kis mozgást érzékeltem. Lenéztem és a látvány megdöbbentett, bugyijából vékony kis felső szélénél épp kifordult valami. Nem akartam hinni a szememnek, egy fasz volt. Ennek a lánynak fasza van? Ennek a lánynak fasza van! Uram, Atyám! Elkezdett neki is megmerevedni. Teljesen megdöbbentem, de ugyanakkor kurva izgató is volt, ahogy ott az arcom előtt egy csinos shemales lánynak a kukija felizgult rám. Jó fasza volt, formás, szép színű, és nem túl nagy. Soha nem volt még shemales lánnyal dolgom. A te különlegességed sem hétköznapi. Most már egálban vagyunk, gondoltam és teljesen ellazultam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2014. 02. 16. vasárnap 06:27
Egész jó.
#8 pocsilaci 2013. 12. 6. péntek 07:23
Nagyon oké !!!
#7 papi 2013. 11. 6. szerda 15:19
Nagyon jó
#6 veteran 2013. 11. 6. szerda 05:05
REMEK
#5 x124 2013. 11. 5. kedd 22:04
Jó!
#4 zsuzsika 2013. 11. 5. kedd 08:54
Nem sablonos történet.
#3 Rinaldo 2013. 11. 5. kedd 08:26
Nagyon jó.
#2 genius33 2013. 11. 5. kedd 04:52
Nekem bejött smile 10 es.
#1 Törté-Net 2013. 11. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?