Titkos vágyaim valóra váltak egy 30 éves pasival

Szavazás átlaga: 7.8 pont (81 szavazat)
Megjelenés: 2013. augusztus 6.
Hossz: 11 251 karakter
Elolvasva: 1 401 alkalommal
Sziasztok! Eddig még nem írtam ilyen történetet, de szeretném megosztani veletek az egyik élményemet. Remélem élvezni fogjátok. Röviden magamról, most 20 éves vagyok, magas, sötétbarna hajú és szemű egyetemista srác.

Pár hete barátaimmal elmentünk este biliárdozni és rendesen fogyott a . Ahogy csúsztak le a úgy nőtt a libidóm. Nem bírtam magammal, így felkerestem telefonomról az egyik társkeresőt. Találtam is egy 32 éves jóképű csávót, aki éppen szexet keresett, ahogyan én is. Írtam neki üzenetet, és szerencsémre azonnal válaszolt, és a képeim alapján tetszettem is neki. Pár levélváltás után telefonszámot cseréltünk, majd küldött a szórakozóhely elé egy taxit. Elköszöntem barátimtól, majd kimentem és várt rám az autó. Előtte soha sem csináltam ilyet, azonban a farkam diktált abban a pillanatban. Párperces autózás után megérkeztem. Gyorsan felhívtam telefonon, hogy itt vagyok a ház előtt és rendezze a taximat. 1-2 perc után meg is jelent. Lélegzetem is elállt amikor megpillantottam. Egy magas, barnahajú és barnaszemű sportos úr jött ki az ajtón. Boxer volt rajta meg egy pulóver... Átnyújtotta a taxisnak a pénzt és szerintem a sofőr rögtön vágta a szituációt, hogy mit keres egy fiatal srác az éjszaka közepén egy 30 évei körül járó férfival.
Bemutatkoztunk egymásnak, majd felindultunk a lakásába. Igazán udvarias és előzékeny férfi, sok nő szívét is megdobogtatná. Nagyon szép agglegény lakásba léptem, látszott, hogy van ízlése és stílusa.
Elindultunk egy tágas szoba felé, ahol volt egy bárpult és egy nagy francia ágy. Leültünk az ágyára és szóba elegyedtünk. Kiderült, hogy régóta él egyedül, s bejön neki a fiatalabb korosztály. Kitalálta, hogy folytassuk együtt az italozást, mert ő még nem ivott semmit és eléggé szomjas. Hozott , gyümölcslevet és . Nekiálltunk inni, s ő is elkezdett oldódni végre. Viszont még mindig nem érte el a hatását az , így felbontottuk a . Kiderült, hogy 52 fokos házi töltöttünk ki magunknak, majd lehúztuk. Hát szerintem, ha még egyet megittunk volna, akkor az egyéjszakázásnak annyi lett volna. Mindketten már nagyon jól éreztük magunkat a sok , főleg én, hogy előtte a barátaimmal igen masszívan ittam.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.8 pont (81 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2014. november 17. 06:31
#6
Közepes történet.
1
R
Rinaldo
2013. augusztus 6. 12:47
#3
Elmegy.
1
s
sipospista
2013. augusztus 6. 08:42
#2
nem rossz megy a pont
1
T
Törté-Net
2013. augusztus 6. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1