A+ A-

Újévi elhatározás

Fordítás
Jeges eső kopogott az ablakon, Alice visszafordult a férjéhez, aki éppen nyakkendőjét kötötte. Nagyon csinos és jóképű gondolta. Az ő szeretete és vonzalma nem múlt el az alatt a közel húsz év alatt mióta megházasodtak. Hirtelen eszébe jutott egy gondolat, azonban emlékeztette magát este nem erről lesz szó. Azonban nagyon ideges volt.
- Nagyon csúnya idő van kint, biztos elmegyünk? - kérdezte Alice, ujjaival megigazítva rövid szőke hajában lévő ezüstpántot.
- Kedvesem mi a hotelben maradhatunk, és nem kell hazajönnünk később - mondta Jack felségének, mikor átsétált a szobában hozzá. Köré fonta karjait és lágyan megcsókolta őt - Minden rendben lesz Alice. Mind a ketten ezt akarjuk. Azonban, ha meggondoltad magad, ne menjünk.
- Igazad van, csak ideges vagyok. Izgatott vagyok, igen nagyon izgatott vagyok.
Alice sexuálisan izgatott volt, idegessége ellenére. Hetek óta izgatott volt, mióta Ő és Jack megbeszélték, hogy elmennek erre a partira. Alice lelkileg felkorbácsolt állapotban volt folyamatosan. Úgy érezte, mintha most házasodtak volna meg újból. Lehetséges, hogy semmit nem fognak csinálni ezen a partin. Lehetséges, hogy elmennek oda és csak elképzelik mi történhetne meg. Alice remélte bármi történik ugyan úgy fogják szeretni egymást amennyire csak lehet, mint ez előtt.
+++
- Most gyerekek nélkül van egy estétek, meglepődtem, hogy velünk töltitek - mondta Cindy a vacsora utáni kávé közben. Cindy, Cole a férje mellett ült a képszemélyes kanapén, míg Alice és Jack a díványon ültek.
- Ugyan mire gondolsz? A barátaink vagytok - Alice tényleg nem értette.
- Nos, tudod, hogy rövid időnk van egyedül, ahogy nektek, nem tudunk kijönni a hálószobából nevetett Cole.
Alice elpirult és Jack mondta : - Rendben, nem úgytűnik, hogy egymásra kell ugranunk amint csak lehet, amikor van egy pillanatunk kettesben.
- Ugyan, nincs miért védekezned. Csak tudom mi történik, mikor gyerekek vannak. egyik oka, hogy nincs még gyerekünk. Cindy és én nagyon jól megvagyunk együtt. Ez az egész.
Cindy maga alá húzta lábát és oda fészkelte magát a férje mellkasához. - Nos, a mi kapcsolatunk kiterjedt pókhálószerüen és mi csak feleannyi ideje vagyunk házasok mint Ti. Hogy álltok ezzel?
- Nos, nem tudom. Mind amellett ez csak egy azok közül az buta öreg feleség mesék közül. Biztos vagyok benne, sokkal jobban szeretkeztünk az utóbbi 18 év alatt mióta házasok vagyunk mint először. Cindy és Cole régi barátok voltak és néha pajkosan beszélgettek, azonban Alice kis feszélyezve érzete magát.
Tudta, hogy a barátaik meglehetősen kicsapongóak és az Ő összehasonlítása, nem fogja kimutatni, hogy nem szeret erről beszélni.
- OK és mikor szeretkeztetek utoljára? - kérdezte Cindy felvont szemöldökkel?
- Mi, ah, csak csináltuk, édesem - Mondta Alice Jackra nézve, Válójában nem tudott vissza emlékezni.
- Jack elgondolkozott és válaszolt: - a múlthét elején, gondolom, igen vasárnap este.
- Nézd, a mi állás pontunk Ez az, amit nem szabad elfelejtened - mondta Cole.
- Azért ott több is van a házasságban, annál az időnél amit az ágyban töltesz - vágott vissza Jack a barátjának.
- Igen van, Nem mondtuk azt. Csak gondold el, az is fontos, hogy a házasság erotikus oldalát is aktívan tartsuk.
- Renden van ezzel egyetértek - mondta Alice - Hát légy szíves mondd el nekünk Ti hogy csináljátok.
- Nos, sok mindent csinálunk. Minden normális dolgot, mint egy kis fantázia, öltözet és játékok néha. Cole Cindy - re nézett valami kérdeztek egymástól. Cole visszanézett a barátjára.
- Valami más azért szintén van. Régóta ismerünk titeket, tudjuk megtartjátok ezt a titkot. Senki más az életünkből ezt nem tudja, és bízom benne nem fogsz elítélni minket, miután ezt elmondtuk nektek.
- Ember miről beszélsz? Az atom titkokat árulod? - viccelt Jack egy kicsit kényelmetlenül a barátja komolyságától.
- Ugyan gyerekek. Mindannyian ismerjük egymást régóta. Bármit elmondhatsz nekünk. Mit, házi videót magatokról vagy valami mást ? - viccelt Alice.
Cole nevetett. - megcsináltuk. Humoros volt. Azonban más is van amit Cindy és én csinálunk. Valami mást. Egy - két hónapban Cindy és én elmegyünk partikra. Úgy gondolom, igazából nem is lehet másképpen mondani ezek páros partik.
Alice szemei tágra nyíltak - Ti párcserélősek vagyok, Istenem! Ezt soha nem gondoltam volna.
Jack is meglepődött. - ez azt jelenti, hogy mással szeretkeztek?
- Néha - válaszolta Cindy - Néha megyünk és csak párban más emberekkel. Néha mi csak figyelünk. A kapcsolat valójában a Te igényedtől függ az este során. Három éve kezdtük, és úgy találtuk, hogy határozottan extra élményeket kaptunk a szeretkezéseinkben.
- Nincs sok kérdésem - mondta Alice.
- Kérdez nyugodtan - válaszolt Cole.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 10. 30. szerda 02:52
Jó írás.
#4 Törté-Net 2002. 06. 3. hétfő 13:10
Kritikus: Olvasd el a FAQ-ot, ott le van írva... Arról nem én tehetek, hogy nem tudsz olvasni...
#3 Kritikus 2002. 06. 3. hétfő 08:51
Ja, és hogy jön ki az átlag 4 pont, amikor két ember szavazott és 12 pontot kapott összesen???
#2 Kritikus 2002. 06. 3. hétfő 08:50
A sztori nem lenne rossz de a fordítás....!!! Hát az csapnivaló és ezzel a történetet teszi tönkre. Szinte látom magam előtt az eredeti angol szöveget.
Tessék átfogalmazni és akkor magasabb pontszámot kaphat!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?