A+ A-

Csak egy harapás

Egyáltalán nem tűnt számomra vámpírbárnak. Nem láttam agyarakat, sem vérontást, és a fekete bársony sem volt túl hangsúlyos. Minden igazán hétköznapi benyomást keltett.
Szereztem magamnak egy pohár vörösbort, és figyeltem. Igazából nem is nagyon tudtam, mit keresek itt, leszámítva, hogy már hónapok óta sétálgattam a The Point előtt, és azon tűnődtem, milyen lehet belül. Hallottam a pletykákat - mindenki hallotta őket - a vámpírokról, a szexről és bujálkodásról, majd pénteken este, két pohár vörösbor után úgy döntöttem, megnézem magamnak. Szóval felvettem a legmélyebb dekoltázsú, pasi-vonzó mini ruhámat, és útnak indultam.
Úgy éreztem magam, mint egy kisgyerek a felnőttek beszélgetésében, mintha minden magasan a fejem felett történt volna és én nem vettem részt benne. Miközben kortyoltam egyet a vörösborból, a gyümölcs mámorító íze elöntötte a nyelvem, és az alkohol lecsillapította a gondolataim. Megiszom az italom, aztán távozok, döntöttem el, elvégre megtettem, amiért indultam. Oké, mint kiderült, nem az az izgalmas, erotikus kaland volt, amiről álmodtam, egy vámpír se vágyott rá, hogy a nyakamba harapjon, de hát mindenki tudja, hogy vámpírok nem léteznek.
Ahogy befejeztem az utolsó néhány kortyot is, észrevettem két nagyon sötét, nagyon jóképű alakot mellettem. Egyikük vörös inget
viselt, a másik feketét, és úgy festettek, mintha most léptek volna elő egy aftershave-reklámból, még az illatuk is olyan volt. Úgy éreztem, részeg vagyok, és tudtam, hogy ennek semmi köze a borhoz.
Letettem az üres poharat a pultra, és éppen azon voltam, hogy felálljak, mikor meghallottam, hogy a dögös vörös odaszól a csaposnak.
- ... és egy újabb pohárral a mellettem ülő, elragadó hölgynek, kérem.
Felnéztem, a férfi pedig rám mosolygott. Lesütöttem a szemem, és beletúrtam a hajamba.
- Köszönöm - feleltem, amint sikerült végre visszaemlékeznem, hogyan kell szavakat formálni a számmal. - De éppen indulni készültem.
- Akkor legyen ez az útra - felelte a feketébe öltözött férfi rekedtes, francia akcentussal, majd áthajolt a barátja mellett.
- Jean vagyok, ő meg a barátom, Sebastian.
Kezet fogtam vele. Hűvös, de erős szorítása volt, érintése minden gondolatot kiűzött a fejemből, kivéve egy igen huncut gondolatot.
- Szia - feleltem, miközben elengedte a kezem, és ujjaival a bőröm kezdte cirógatni. - Én Carrie vagyok.
- Szervusz, Carrie. - Sebastian összefűzte ujjaimat az övével, remegés futott végig a gerincemen. - Még nem láttalak itt azelőtt.
- Nem, most vagyok itt először - feleltem, kezével még mindig az enyém fogta, én meg nem akartam megkísérelni elhúzni, hátha sértésnek venné, de kezdett kissé kényelmetlenné válni a túlzott barátságosság. Nem mintha kellemetlen lett volna az érintése, csakhogy túlságosan is élveztem.
- Ó, egy szűz - mosolyodott el Jean. - Szeretjük a Point-szüzeket.
- Miért, mit csináltok velük? - kérdeztem, észre sem vettem, mennyire flörtölőn hangzott, míg a szavak el nem hagyták a szám.
- Hadd mutassuk meg! - Sebastian meghúzta a kezem, amit még mindig fogott, és a táncparkett felé vezetett. Felnevettem, és hátranéztem Jean megnyerő szemébe, ő csak vállat vont, és követett minket a parkettre.
Nem tudtam, milyen dalt játszottak, ahogy utat törtünk magunknak a táncolók vonagló tömegébe, de lassú volt. Erre akkor jöttem rá, mikor Sebastian a körém fonta a karját és magához húzott, abban a pillanatban, hogy helyet csinált nekünk a parkett közepén.
- Váó, te aztán nem fecséreled az időt - akadt el a lélegzetem, ahogy a karjával megszorította a derekam, nekem pedig a vállába kellett kapaszkodnom, hogy el ne vágódjak.
- Türelmetlen lettem az évek alatt. A hízelgés időpazarlás, különösen, ha egy dögös nő is érintett.
- Ó - feleltem. Az elmémben összekeveredett a félelem és a vágy. Kétségtelenül a karjában akartam lenni, de kissé meglepődtem közvetlen stílusán. Talán így is volt jó, nem volt időm gondolkodni, ezáltal arra sem volt időm, hogy kimagyarázzam magam a helyzetből.
Elkezdtem ringatózni Sebastian előtt, mikor megéreztem egy kezet a csípőm egyik, majd a másik oldalán. Nem kiáltottam fel, de kissé megdermedtem, mikor az ismerős, egzotikus akcentus simogatóan a fülembe nem mormogott.
- Hé, nélkülem kezdtétek, ez nem fair!
Aztán hirtelen két dögös férfi között találtam magam, egy egzotikus klub parkettjének közepén. Én, a megbízhatóság és józanság mintaszobra. Carrie.
Mind egy igen csak élvezetes álomnak tűnt, de tudtam, hogy ha felébredek, szertefoszlik, mert ilyesmi velem nem történik.
Megpróbáltam félretolni a kétségeim, miközben belecsöppentem minden lány legvadabb álmába. Nem fogom hagyni, hogy szokásos óvatos természetem visszatartson.
- Finom illatod van. - Jean hangja a fülem mellől érkezett, lágy volt és doromboló, a francia akcentus még inkább megfűszerezte az amúgy is forró helyzetet. - Legszívesebben itt és most beléd mélyeszteném a fogam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2013. 10. 7. hétfő 04:17
Nem rossz.
#9 papi 2013. 06. 22. szombat 13:18
Nem tudom értékelni.
#8 Rinaldo 2013. 06. 22. szombat 07:35
Jobbra számitotam.
#7 v-ir-a 2013. 06. 21. péntek 23:18
én szeretem a twilight-t...ez van

de ez nem az...
#6 Ickx 2013. 06. 21. péntek 20:17
Hibás a kategória! Helyesen: Nekrofília. Zero Point.
#5 magus022 2013. 06. 21. péntek 12:51
4 pontot adtam. A történet nem lenne rossz, sőt! Csak agyoncsapja az egészet ez a barom, gyerekes tvájjlájt mánia, ami sugárzik belőle. Sajnálom, pedig a hejjesírás jó, a cselekmény ugyan átlagos, de jól ki van dolgozva, és a karakterek is érdekesek. Csak ne lett volna tvájjlást szex :-/
#4 veteran 2013. 06. 21. péntek 10:03
Álomnak jó,1p
#3 genius33 2013. 06. 21. péntek 05:05
Nemrossz smile
#2 gaborthefirst 2013. 06. 21. péntek 04:39
Egy álomvilágban élő mérhetetlenül buta liba faszravágyását disztingváltan prezentáló írás. Ragozhatod ám Beth ahogy csak akarod, ettől a néni továbbra is csak egy faszravágyó buta liba, kiakadna tőle a 'sötétségméter'. Faszegyenes 1 pont. Üdv!
#1 Törté-Net 2013. 06. 21. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?