A+ A-

Gazdám és én 1-2 rész

1. rész
Együtt töltöttünk egy szép napot végig öleltél beszélgettünk elmentünk vásárolni, és estére mondtad hogy készüljek fel, sejtettem hogy most megjárom amiért nem tartottam be az ígéretemet.
Elküldesz tusolni én hívlak de Te csak rázod a fejed, nem jössz velem érzem hogy baj lesz. Gyorsan tusolok közben legyantázom magam és sietek hozzád. És legszebb pizsimben állok előtted, de csak Te mérgesen nézem rám, és egy mozdulattal leveszed rólam. Látod bugyi is van, letéped és meztelen állok előtted. Körbe jársz, nézel engem, de én mozdulni sem merek. Csak állok és várok, elmész a táskádhoz kiveszel belőle egy kendőt, bekötöd a szemet és mondod most megtanulod többet nem ígérsz ha nem tartod be.
Kicsit simogatsz és hirtelen a térdedre fektetsz és érzem a hideg bilincset és nem tudom már mozdítani a kezemet. A lábam következik ugyan ez, és védtelen vagyok egyszer csak hírtelen lecsap a kezed, újra és újra... 6nál már nyöszörgök nem merek megszólalni mert büntetés közben nem szabad, de aztán érzem a kezed és elkezdesz simogatni. A popsimat simogatod és belül egyre haladsz lefele és folytatod közben a fenekelést már nagyon nedvesedek de te nem hagyod abba de elélvezni sem engedsz.
Már hangosan nyöszörgök, és dobálom magam de te leszorítasz, és folytatod. Nem bírom tovább, de még mindig csinálod, és mikor már elélveznék, egyik ujjad a popsimban nyomod szokatlan érzés ott még nem volt semmi sem, meg sem merek mozdulni, de Te mozgatod az ujjad és hozzá szokok és a másik kezeddel megkeresed a csiklómat, a két helyről érkező ingerlés hatására elélvezek. Szinte robban az érzés dobálom magam sikítok de te nem hagyod abba folytatod de közben lefektetsz és nézel, nézed a kipirosított arcomat imádlak, szinte elolvadsz ahogy a szemembe nézel.
Lehajolsz hozzám, és hosszant gyengén érzékien csókolsz, és a farkadat hozzám nyomod simogatom kicsit és beilleszted és gyengéden benyomod, csak pár napja vesztettem el a szüzességemet, de már élvezem, hogy bent vagy és mozogsz. Nem sokáig bírod az előzőleg történt dolgok nagyon felhúztak és elélvezel. Hörögve dőlsz rám mikor én is élvezek együtt, nagy az összhang kettőnk között.
Csak öleljük egymást, de Te erőt veszel magadon, kézbe veszel kiviszel a tusolni, imádom ahogy mosdatsz, hálából letérdelek eléd és nézem ahogy éledezel, kézbe veszlek simogatlak és szép lassan bekaplak és nyalogatlak körbe simogatom a golyóidat, és Te csak nézel engem és a fejemet megfogod és lenyomod a torkomon a kemény farkadat, öklendezek kicsit de Te tartasz. Elkezdelek kicsit foggal is izgatni tudom szereted ha keményebben játszok veled, már nagyon nehezen bírod vissza tartani és az egészet a számba lövöd, és én mint hálás szub lenyelem és picit könnyes szemmel mondom szeretlek Gazdám, felemelsz megcsókolsz, és befejezzük a tusolást.
A szobába lefekszünk betakarsz és hozzád bújok, a fülembe súgod csodás voltál,és ígérd meg többet nem felejted el amit ígértél.
Nem felejtem el többet Gazdám, és érzem, nem bírom tovább nyitva tartani a szememet álomba merülök...
Másnap reggelt arra ébredek fel, hogy Te már csináltál reggelit és nézel engem. Imádom azokat a szemeket, ahogy nézel. Fel ülök az ágyban és már bújok is hozzád várom a reggeli puszikat és ölelést. Haladsz az ajkamról a nyakamról egyre lentebb és lentebb közben néha egy-egy falat kakaós csigát nyomsz a számba, és a melleimet nagyon sokáig kényezteted, már nagyon keményen állnak, harapdálod őket, közben a kezed elkalandozik és a lábam között simogatsz.
Érzed, hogy nedvesek és kívánlak nagyon, meg is kapom az egyik ujjadat jó mélyen közben a száddal kényezteted a melleidet... hmm imádom a reggeleket és tudom ma nagyon jó napom lesz..
De hírtelen megszűnik minden inger és határozottan rám szólsz fejezzem be a reggelit és menjek tusolni.. és még megszólasz ne merd magad simogatni mert tudni fogom és akkor jajj.. Neked.
Durcásan eszek pár falatot, de a csiga közepét meghagyom Neked, mert így is mutatom mennyire szeretlek. Sietek tusolni, rendbe teszem magam és felöltözök. Kíváncsi vagyok, mit csinálunk ma, remélem egész nap játszani fogunk.
Elmondod, hogy ma dolgoznod kell és, hogy addig tanulnom kell, és nem megint elfelejteni nem elmenni külön órára. Ha már a szüleid mindent megtesznek, azért hogy kitűnő eredménnyel végezd el a gimnáziumot és felvegyenek egyetemre.
Összeszedem magam és indulok haza, már nagyon várom a következő alkalmat a Gazdámmal
Út közben még kapok egy smst tőled, Szeretlek Kis Subom :)
2 hét múlva újra találkozunk. De ez idő alatt minden nap állandóan beszéltünk, skype-on és telón minden este a hangodra aludtam el nem is tudnék már meglenni nélküle...
2. rész:
Találkozunk egy délután a megbeszélt időpontban, a házadnál. Mindig egy kis idegesség és izgalom fog el amikor itt álok, vajon mi lesz, és mi fog történni velem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 drjazzbolond
2019. 02. 27. szerda 17:11
Egyet értek genius 33-mal. Válaszolok rá!
#8 Andreas6
2013. 05. 31. péntek 14:03
Elég szokatlan, hogy krokodilt tart otthon, pláne, hogy a párna alól kerül elő. Tényleg, mekkora? És melyikőtöket ette meg először? Válaszolok rá!
#7 genius33
2013. 05. 25. szombat 05:23
Szar... Válaszolok rá!
#6 rockycellar
2013. 05. 24. péntek 19:24
Nem is jó! Válaszolok rá!
#5 Bikmakkocska
2013. 05. 24. péntek 11:13
Gyenge. Válaszolok rá!
#4 Rinaldo
2013. 05. 24. péntek 09:12
Nem túl jó. Válaszolok rá!
#3 veteran
2013. 05. 24. péntek 07:26
Nagyon gyenge 1p Válaszolok rá!
#2 papi
2013. 05. 24. péntek 04:57
KICSIT SZÉTSZORT VAGYOK, MIRE A VÉGÉRE ÉRTEM ELFELEJTETTEM AZ ELEJÉT Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2013. 05. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!