A+ A-

Kimberly bevállalja 1. rész

Fordítás
Írta: palles
Eredeti történet
Az egész egy ártatlan kis dologgal kezdődött. Előfizettünk a Playboy csatornára, hátha a szoft pornótól kicsit mozgalmasabb lesz a szexuális életünk. Az egyik kedvenc műsorunk az „Electric Blue” volt. Az erotikus sorozatok mindig azzal kezdődtek, hogy egy kesztyűs kéz gyengéden simogatott egy hetyke kis cicit. Habár soha nem vallotta be, de ezek a könnyed női érintések megmozgattak valamit mélyen a feleségemben.
Ahogy múltak az évek, és a kapcsolatunk elmélyült megosztottuk egymással a fantáziáinkat. Az enyém szerint megnézhettem, ahogy egy nagyfaszú fickó megdugja előttem Kim-et, ő pedig lány-lány akciókról mesélt. A fantáziák fantáziák maradtak, a valóságban viszont a szexuális életünk többé-kevésbé monoton volt. Ez addig tartott, amíg az én szexuális vágyam kezdett alábbhagyni, az ő szexuális vágya viszont szárnyalni kezdett.
- Drágám, nem hiszed el, hogy mit találtam a neten - Kimberly hangja izgatottan csengett.
- Mit drágám - kérdeztem érdeklődve.
- Van egy klub, ahol nők nőkkel játszanak, és a férjek nézhetik, ha akarják, ha nem, nem - dobálta Kim barna tincseit.
- És - faggattam tovább.
- Hát, talán eljött az idő - válaszolt Kim kényszeredett mosollyal.
- Minek jött el az ideje - játszottam a hülyét.
- Hát tudod, úgy gondolom, hogy készen állok rá, hogy megtegyem egy másik lánnyal - mosolygott büszkén.
- Hogy megtedd - kérdeztem azt várva, hogy pontosan mondja ki a szavakat, amelyekről tudtam, hogy nagyon felizgatnak.
- Szóval, meg akarsz nézni engem egy másik lánnyal, vagy játszod tovább a faszkalapot - megvolt a módja, hogyan irányítson engem a legkisebb hangsúlyváltással, én pedig megtanultam, hogy mikor kell visszavonulót fújni.
Egy örökkévalóságnak tűnt, de néhány héttel később egy öreg repülőn találtam magam, a 42 éves, 167 cm magas bi-dolgok iránt érdeklődő feleségem mellett, úton Las Vegas-ba. Már 20 éve voltunk házasok, és habár szinte az egész házasságunk alatt arról beszéltem, hogy szívesen megnézném egy másik férfival, vagy nővel, a szívem kalapált, amíg semmiségekről csevegtünk a rövid út során. Hamarosan leszálltunk, bejelentkeztünk a szállodába, és rögtön a fogadó rendezvényen találtuk magunkat.
A sors akarhatta így, de Kim volt az egyetlen nő, aki még sohasem vett részt szexjátékokban lányokkal. Amikor ez kiderült, érezhető változás ment végbe a teremben, felvillanyozta őket a lehetőség, hogy elvegyék a feleségem szüzességét. Ahogy a szemem végigpásztázta a nők arcát a teremben és a feleségem szemébe néztem, észrevettem, hogy a többi férj bökdösi egymást, és mosolyogva néznek a feleségükre. A szabály a következő volt: „Semmi kényszer, semmi ígérgetés”, de mivel szép summát fizettünk be, senki nem akart távozni anélkül, hogy legalább megpróbálta volta kiélni a fantáziáját.
Mialatt pár ital lecsúszott néhány hölgy megkörnyékezte Kim-et, röviden csevegtek. Mindenkinek volt lehetősége idejönni, köszönni és minden jót kívánni neki. Mintha csak előre kitalálták volta a koreográfiát egy hölgy visszatért a feleségemhez, és két másik is követte. Az első nő, egy szöszi, sokkal kisebb mellekkel, mint Kim dupla D-s ikrei, megcsókolta az arcát és suttogott valamit a fülébe. Kim beleegyezően bólintott, a második rövid barna hajú hölgy megfogta Kim kezét és az ágyhoz vezette.
Annyira arra koncentráltam, hogy mi történik Kim-mel, hogy észre sem vettem, hogy mindenki elhagyta a szobát, kivéve a már az ágyon lévő négy nőt, a házigazdát egy hostess-t és engem. A házigazda óvatosan a szoba egy előnyös pontjára irányított engem, ahonnan majdnem mindent láthatok, de eléggé kieső pont bolt, nehogy a feleségem miattam zaklatott legyen és elveszítse a kedvét az egészhez.
Meredten néztem, ahogy a három idegen nő közül kettő gyorsan levetkőzött, a feleségem és a szöszit az ágy szélén hagyták, háttal a már meztelen duónak. A szöszke gyengéden megsimogatta a feleségem arcát és meghúzta kicsit a haját, amíg a feleségem odafordította az arcát, és az ajkaik először összeértek. Néhány másodperccel később az egyik meztelen csajszi felmászott az ágyra és a szőke nő felállt a feleségem előtt, és lehúzta az ingét felfedve a B kosaras melleit, egyelőre még a csipkés melltartó mögé rejtve. Ezután az egyik csupasz lány lehúzta a szöszi szoknyáját is, így már csak bugyi és melltartó volt rajta. Láttam, hogy a feleségem szeme végigméri a nő testét. A nő megfordult és annyira közelített a feleségemhez, hogy Kim elérhette a melltartója pántját, aki egy szó nélkül tudta, hogy neki kell kiakasztani a pántot, és kiszabadítani a kis halmokat. A szőke becsúsztatta nagyujjait a csipkés bugyi pántjába, lecsúsztatta a csípőjére, majd kibújt belőle. Ezután újra megfordult, így a feleségem is láthatta, amit én már megcsodáltam, a nagyon szexi, fazonigazított szőke pamacsot.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 12. 6. péntek 06:08
Elmegy.
#8 papi 2013. 05. 20. hétfő 06:22
nem rossz
#7 gaborthefirst 2013. 05. 20. hétfő 00:53
Húspiac hangulata van, amikor a főszereplő-nénit méregetik a tüzes kancák, mindez ráadásul a nyomi férjeik jelenlétében történik. Fogadó rendezvény ... az ilyen emberektől nekem az életkedvem is elmegy. Miután megfizette a szolgáltatás díját, érkezéskor kitűzőt is kapott gondolom. Szia Margit vagyok smile felirattal. Meg velkámdrinket, hogy feloldódjon. Mert az jó. Hihetetlen. És tényleg vannak ilyenek. Addig olvastam amíg Margitka közepesen szánalmas férjeura helyet foglalt, hogy megtekintse az előadást. Így már nem fogom megtudni, távozás előtt kaptak-e ajándék kulcstartót, vagy kedvezményekre jogosító pontgyűjtő füzetet. Remélem legalább az adójukból leírhatták.
Üdv
#6 genius33 2013. 04. 9. kedd 15:49
Ez királyi smile
#5 sztbali 2013. 04. 2. kedd 16:33
Elég jó.
#4 Haj Hab 2013. 04. 2. kedd 10:44
Köszönöm szépen! A folytatás fordítás alatt van, az egy kicsit ütősebb lesz!
#3 Pavlov 2013. 04. 2. kedd 07:09
Nekem tetszett! Várom a folytatást!
#2 Rinaldo 2013. 04. 2. kedd 07:04
Jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2013. 04. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?