A+ A-

Judit a szomszédból 2. rész

...leültem a kanapéra és kifújtam magamat, de a csobogó víz hangjára felálltam és elindultam a fürdőszoba felé, hogy megnézzem, Juditot miként mossa habtestét.
A fürdőszoba előtt megálltam, tanácstalanul, nem tudtam, hogy bemenjek-e, vagy ne. Mit fog gondolni vajon? De, végül csak kinyitottam az ajtót és belestem.
Judit a kádban ült, lábát felhúzva épp combjait dörzsölte a szivaccsal. Rám pillantott, majd könnyed mosoly ült ki az arcán és beinvitált a fürdőszobába. Nekitámaszkodtam az ajtófélfának és úgy néztem őt, miként tisztogatja teste minden porcikáját. Nem siette el, szépen lassan, finoman masszírozta testét, közben mind rám pillantott és férfiasságomat vizslatta, hogy kezd-e ismét meredezni. Nem telt bele sok, ismét állt a férfiasságom. Magamhoz nyúltam, mire szólt, hogy:
- Inkább szállj be mellém és megfürdetlek.
Beültem a kádba én is, vele szembe, terpeszben, hogy kényelmesen elférjünk, de révén, hogy ez egy panellakás fürdőszobájában lévő kád volt, így nem erre volt kitalálva és nem volt túl tágas kettőnknek. Gyorsan ki is szálltam hát és felajánlottam, hogy inkább én fürdetném meg, ha nem bánná. Judit nem ellenkezett, rám bízta magát, így letérdeltem a kád mellé és a szivaccsal elkezdtem először a hátát mosni. Majd a combjait, de azokat már puszta kezemmel, felfele haladtam mellei felé. A kis melleit szépen körkörösen, lágyan simogattam, majd azon kaptam magamat, hogy ismét számban érzem egyik hegyes bimbóját. Közben Judit saját magát izgatta, legalábbis úgy véltem keze mozgásából, mert a habtól nem láttam tisztán. Hosszasan időztem melleinél révén, hogy már tudtam, hogy nem kevés erogén zónája közé tartoznak a feszes idomok. Kezemet közben végighúztam karján és kihúztam ujjait a puncijából és inkább én kezdtem ujjazni azt. Teste remegni, feszülni kezdett és halkan kezdett nyögdécselni. Gyorsabb tempóba kapcsoltam és erősebben szívtam mellbimbóját, miközben nyelvem hegyével játszadoztam vele. Csípője egyre ütemesebben csusszant rá ujjaimra, míg nem bírta tovább visszatartani orgazmusát és engedett annak. Hátrébb ült, ujjaim lábai közül, számból pedig a bimbója szabadult ki, felegyenesedtem és végig néztem Juditon. Hátradőlt a kádban, csukott szemmel, mosollyal az arcán fejét ide-oda forgatva feküdt, kezeivel melleit szorította össze, lábait ismét felhúzta és terpeszen pihentette őket. Csodás látvány volt, péniszem egyre jobban feszült, hátrébb kellet állnom, mert a kád széle nyomta azt.
Judit kinyitotta a szemét, csak annyit mondott, hogy isteni volt, majd felállt és kiszállt a kádból. Fenek, combjai még habosak voltak, de nem a törölköző után nyúlt, hanem leült a kád szélére, lábait szétnyitotta és két ujjával szeméremajkait széthúzta. Csöpögött még belőle a habos víz és édes nedveinek keveréke, mikor betérdeltem lábai közé. Egy nagy csókot nyomtam kis puncijára, majd elkezdtem kényeztetni azt nyelvemmel. Vadul csináltam, mert már megint érezni akartam farkammal hüvelye melegét. Kezemmel hátát simogattam, míg ő fejemen és lábán pihentette azokat. 5-6 percig nyalhattam, mikor felemelte fejemet, hogy tekintetünk találkozzon és mondta, hogy dugjam meg megint, míg lehet, mert lassan jön haza a lánya az iskolából. Felegyenesedtem, kiszaladtam gyorsan az előszobába ismét gumiért, majd szaladtam vissza. Megkértem Juditot, hogy kicsit "nedvesítsen" be, gyorsan bekapta ágaskodó farkamat és bő nyállal 2-3-t szopott rajta, majd hagyta, hogy felhúzzam a kondomot. Gyorsan szopott 2őt azon is, majd megtámaszkodott, hogy kényelmesen tudjon ülni a kád szélén. Közelebb léptem, férfiasságomat szépen hozzá dörzsöltem, majd benyomtam neki és Judit vállára tettem a kezeimet. Fergeteges tempóban kezdtem el dugni, tudván, hogy jobb, ha sietünk, ha nem akarjuk, hogy rajtakapjanak minket. A gyönyör minél hamarabbi elérése volt célunk, révén, hogy már az előbb elidőztünk úgy, hogy minél tovább csináltuk. Szóval gyorsan ki-be járattam szerszámomat, ami csodálatosan csúszott hála a fürdésnek és az iménti orgazmusának. A Finom meleg érzés ismét hatalmába kerített, egyre mélyebbre hatoltam és egyre nagyobbakat toltam rajta. Judit csúszkálni kezdett a kád szélén, így inkább pozitúrát váltottunk gyorsan.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (69 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 06. 30. vasárnap 06:43
A folytatás is jó.
#8 listike 2013. 05. 20. hétfő 11:20
Ez rendes. 10pont.
#7 genius33 2013. 05. 11. szombat 19:29
Nagyon édes smile
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 6. hétfő 12:23
És a lánya? Egyébként közepes.
#5 Rinaldo 2013. 05. 6. hétfő 07:31
Végre nem csak a száját és punciját de a seggét is jól megbaszta.
#4 hairy_pussy 2013. 05. 6. hétfő 05:59
jó lett
#3 papi 2013. 05. 6. hétfő 05:14
A következő biztos mégjobb lesz
#2 gaborthefirst 2013. 05. 6. hétfő 00:45
Jobb, mint az első rész, de még nem az igazi. Kultúráltan, ízlésesen fogalmazol, kedvelem a stílusodat superman1990, de ez így csak egy mezei kupakolás rejszolásra ösztönző leírása volt, nem több. Túlságosan dinamikusan mesélted el, és jó lett volna érzelmi szál is a történetbe, így nagyon egysíkú volt. Az anális része nem tetszett, nem volt életszerű, sem gusztusos. 7 pont smile
#1 Törté-Net 2013. 05. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?