A+ A-

Judit a szomszédból 1. rész

Egy panellakásban lakom születésem óta és szerencsére igen jó kapcsolatot tartok a szomszédjaimmal. Igen sokat segítünk egymásnak, feltéve, ha tudunk és időnk engedi. 14 éves korom óta speciel engem hívott a fél ház segítségül, ha valami elektronikai eszközt kellet beüzemelni és épp nem értett hozzá senki. Azonban a történet főszereplője az alsószomszédunk lenne, akit Juditnak hívnak. A hölgy kb. 10 éve költözött a házba (akkor még 13 voltam), frissen vált el és kislányát egyedül nevelte. Korát pontosan nem tudom, de szüleimnél pár évvel fiatalabb lehet, révén, hogy lánya tőlem 5 évvel fiatalabb, (azaz most 17 éves). Alacsony termetű, rövid fekete hajó, mindig mosolygó hölgynek ismertem meg és gyorsan megismertük egymást révén, hogy közös tárolónk volt a lépcsőházban. Gyakran hívott át engem és öcsémet, hogy segítsünk pakolni, felvinni, levinni valamit a lakásból, illetve rendszeresen én tartottam karban a számítógépét, mivel ő nem igazán értett hozzá. Múlt héten együtt jöttünk fel a lifttel és a szokásos csevejt folytattuk...
- Hogy vagytok?
- Hogy van Lili? (a lánya).
- Hova megy továbbtanulni?
- Hogy megy a meló meg stb.
Mikor szólt, hogy, ha időm engedi, szaladjak már le hozzá és rakjam már újra a gépét, mert elég lassú. Mondtam, hogy persze, egy fél óra alatt úgyis végzek vele. Szóval kiszálltunk a liftből beinvitált a lakásba, lekaptam a cipőm és leültem a gép elé és nekiálltam, közben ő a konyhában összedobott egy kis harapnivalót nekem:
- Oké, hol a DVD, amivel újrarakhatom?- szóltam ki a konyhában
- Ott van, az asztal fiókjában azt hiszem- válaszolta
Kinyitottam a fiókot, a lemez ott volt, rajta pedig egy műfasz. Elkerekedett a szemem, kivettem a DVD-t és a dildót is "lányos zavaromban". Ekkor lépett be Judit, akinek szintén elkerekedett a szeme, majd hírtelen teljesen elpirult és odaszaladt, kivette kezemből és az ágy melletti fiókba tuszkolta a méretes játékeszközt. Ezután nem győzött elnézést kérni, és hangsúlyozta, hogy mennyire zavarban van, hogy ilyen helyzetbe hozott engem én pedig megnyugtattam, hogy engem ugyan nem zavar, mert már láttam ilyet és nem fogom úgy se elmondani másnak. Ebben maradtunk, folytattam a géppel való munkát, majd miután végeztem kimentem a konyhába és elmondtam, hogy végeztem. Judit megkért, hogy ugyan egy kicsit üljek már le és egyem meg a szendvicset, amit csinált és közben beszélgessünk. Természetesen eleget tettem kérésének és beszélgetni kezdtünk, nem telt bele sok idő, de ismét csak azt hajtogatta, hogy bocsássak meg neki, mondtam, hogy én már rég elfelejtettem az egészet:
- Nincs ebben semmi szégyellni való, csak azt hittem, hogy te nem szoktál ilyen segédeszközöket használni.
- Miért gondoltad ezt Gergő? - kérdezte
- Nézz magadra, csinos vagy, bármelyik férfi szívesen lefeküdne veled és kényeztetne.
- Áhhh, nehogy azt hidd!
- Hülyeség - szóltam - szexi vagy, higgy nekem.
- Aranyos vagy - közben előre dőlt és kezét az alkaromra helyezte - de nem kell bókolnod nekem, tisztában vagyok magammal - majd felállt, hátat fordított és kinézett az ablakon.
Követtem, mögé álltam, de tisztes távolságot tartottam és végigmértem, 160 cm körül lehetett, passzos, sötét farmer volt rajta és egy fehér kötött pulóver, ami igen sokat takart (főleg hátulról), kezemet a csípőjére tettem, gondoltam egy próbát megért, maximum felképel, de hagyta magát. Fejét kicsit felém fordította, majd gyorsan vissza. 1 lépést tett hátra, kezével a párkányra támaszkodott, felkínálta magát, pucsított egy kicsit. El se hittem először, szorosan mögé léptem, kezemet lassan a pulóvere alá csúsztattam és felfele indultam, fenekéhez nyomtam a férfiasságomat, ami kezdett éledezni. Érezte, fejét szépen felvágta és lassan kéjesen kezdett beszélni:
- Hülyeséget csinálunk, tudod ugye?
- Nem szeretnéd?- kérdeztem halkan, közben már a melltartóját fogdostam.
- Nem erről van szó, de nem szabadna. Ha valaki megtudja, mit fognak gondolni?- bal kezével a fenekemet markolászta addigra.
- Nem tudja meg senki se - vágtam rá, míg a kemény kis mellbimbóit ujjaim közé szorítottam és tenyeremben éreztem kicsi formás melleit. Kihúztam kezemet pulóvere alól, kerek csípőjét fogtam meg és megfordítottam, hogy szembe legyen velem. Arca vörös volt, tekintetét lesütötte, kezeit a fenekemen pihentette, látszott rajta, hogy akarja, szeretné, ha valakivel ismét úgy lehetne, de félt is, hogy mi lesz, ha kiderül, hogy egy olyan sráccal csinálta, aki a fia lehetne és ráadásul a szomszédja. Pofiját két kézzel fogtam meg és felemeltem, hogy tekintetünk találkozzon és szájon csókoltam. Rövid, lágy, de nagyon kellemes csók volt. Elhajoltam vártam a reakciót, ami jött is először egy mosoly, majd egy újabb csók immár az ő kezdeményezésével. Szintén rövid idegig tartott, de nyelve egész végig szájpadlásomban kalandozott. Ellépett mellőlem, kezemet megfogta és a szoba felé indult.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (92 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2014. 11. 21. péntek 06:15
8P
#9 A57L 2013. 06. 30. vasárnap 06:43
Jó a történet.
#8 genius33 2013. 05. 11. szombat 19:45
Nagyon jó smile
#7 v-ir-a 2013. 05. 5. vasárnap 20:31
a folytatást is elolvasom majd smile
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 3. péntek 16:57
A kezdete ritka elcsépelt, de a folytatása elég jó. Folytasd!
#5 gaborthefirst 2013. 05. 2. csütörtök 14:25
Értelmes vagy és művelt. Intelligens ember benyomását kelted superman1990. smile De most elsietted. Ez csak vázlatos leírás, elbeszélés. Úgy vélem tudsz te jobbat is, sokkal jobbat ennél. Az a bajom, hogy nem tudtam beleélni magamat, nem ragadott magával a történet, olyan volt, mint egy élménybeszámoló. Próbálkozásnak persze jó volt... de próbálkozni semmi értelme. Nem próbálkozni kell, hanem megcsinálni! smile Ha szigorú és igazságtalan lennék azt mondanám, a kifogásaid nem érdekelnek, erdmény kell... Képes vagy rá superman1990, mert tehetséges vagy. 'a véredben van a gén' nyes A szükséges egyéb feltételek is adottak. Így rajtad kívül senki nem akadályozhat meg abban, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből. Márpedig ha lehetsz jó, ne legyél középszerű, mert nincs rosszabb a tehetség elpazarlásánál... amikor túlsütik a sztéket, talán csak az rosszabb. wink Neked érdemes volna több időt rászánnod, részletesebben, finomabban kimunkálnod a sztorit és személyesebb hangvételűvé, élvezhetővé tenned. Jó volna, ha vennéd a fáradtságot, odatennéd magadat, és a legjobbat hoznád ki magadból. Mindenki elégedettségére és örömére. Átlagos írónak adnék rá 8 pontot, neked nagy jóindulattal 6 pontot adtam. smile
#4 Rinaldo 2013. 05. 2. csütörtök 07:16
Gondoltam,hogy dugás lesz belőle.
#3 sanyi0227 2013. 05. 2. csütörtök 06:55
nem volt rossz ,folytasd .
#2 papi 2013. 05. 2. csütörtök 05:19
Nagyon jó, folytasd
#1 Törté-Net 2013. 05. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?