A+ A-

Éjfél után a vágy...

Egy meleg május délutánon ültem az irodámban, s vártam hogy végre megszólaljon a telefon. Az épületben már csak a takarítók zaja hallatszott, amikor végre megcsörrent:
- Szia! Itt vagyok a parkolóban.
Elindultam, s az alatt a pár perc alatt gondolatok ezrei kavarogtak a fejemben:
- Kell ez nekem? Miért mondtam neki igent? Hiszen fiatal! Én harminchat, O huszonhárom! Úristen! HUSZONHÁROM!
Tizenhárom évvel fiatalabb!
Már nézegettem a fiúkat, amikor O megszületett!
Persze a hangja kellemes, hiszen már százszor beszéltünk telefonon, na meg az Interneten...
Vörös rózsával a kezében állt az autó elott, félénk léptekkel mentem feléje. Tisztes távolsággal álltunk meg egymás elott; szemébe néztem pontosan olyan, mint ahogy elképzeltem.
Végignéztem rajta. Hatalmas barna szemek, felgördülo szempillákkal, eros, suru haj homlokába omló tincsekkel, érzéki száj, finom bor...
Az elso pár perc feszült volt, s aztán lassan oldódott a hangulat egy narancslé mellett, egy kellemes kerthelyiségben.
Észrevétlenül szállt el az egy óra, amit délután, gondolatban rászántam.
Kellemes májusi ido volt, a feszültség egyre jobban eltunt... Kellemes séta a város szép és romantikus helyein, vacsora egy kedves kis étteremben. Ott ült velem szemben, s csak a száját néztem.
A szád!! Az a csodás szád, az arcod hamvas bore, a nyaka... De jó lenne megérinteni, finoman megharapni...
Alig tudtam leplezni orült vágyamat! De az a tizenhárom év... Vajon, mit gondolhat errol?
Vacsora után kellemes séta a szerelemszagú estében. Már ragyogtak a csillagok az égbolton, Göncöl szekér rajzolata még romantikusabbá tette a mezítlábas sétát, cipommel a kezemben.
S O ott mellettem.
Néztük az eget, a város közepén, szótlanul. Csak egy lágy dallamot hozott valahonnan a szél: "Éjfél után egy vágy útra kél lassan..."
Önkéntelenül folytattam a dallamot. Azóta is könnyek szöknek a szemembe, ha újra meghallom.
Késore járt, s egyre izgatottabb voltam:
- Mi lesz? Mi fog történni?
Hiszen sok száz kilométerre lakik tolem. Legalább 3 óra autóval... Vajon tetszem neki? Zavarja a korkülönbség? Megtehetem, hogy megadom a "zöldjelzést" neki? Kinevetne? Visszautasítana? Nemsokára éjfél! Hogy akar hazáig vezetni? Ilyen késon... De ha akart volna, akkor már rég elindulhatott volna!
Zavartan nézett rám:
- Már ezerszer lett volna lehetoségem, hogy megcsókoljalak, de...
Úgy vert a szívem, hogy a dobhártyámban éreztem a lüktetést, éreztem a kisugárzását, s már el is felejtettem azt a tizenhárom évet.
Odahajoltam hozzá, s egy leheletnyi puszit adtam a szájára. Rögtön felém nyúlt, magához húzott. Magamba szívtam illatát, éreztem szívdobogását, szapora légzését, s annak megnyugodását, ahogy karjaiban tart.
Lassan ért össze ajkunk, s abban a pillanatban mindketten megbántuk, hogy órákig várunt ezzel a mozdulattal!
Csókjaitól megszunt a külvilág a tér, az ido. Villámcsapásként izzott bennem a vágy, ahogy ajkait megérzetem a számon. Megremegett az egész testem, s érzetem, hogy elönt nem csak a vágy, hanem a nedvem is! Nem is próbáltam arra gondolni, hogy nem szabad... Testének reakciói tovább fokozták vágyamat, égetett a tüze, remego keze, ahogy finoman benyúl hajam alá a tarkómnál. Már nem tudtunk megállni a lábunkon, amikor elindultunk haza, a józan eszünket elvesztve, tele vággyal, és kíváncsisággal.
Egymás átölelve zuhantunk az ágyra s testünk valami hihetetlen érzéki násztáncba kezdett egymással; "Éjfél után, mikor a vágy útra kél lassan..."
Szorított magához, s én élveztem a fiatal férfi test ágaskodását, feszülését nadrágon keresztül. Finoman húzta ki hosszú pólómat, s remego kézzel érintette hátam meztelen borét. Felszisszentem keze bársonyosságától! Élvezettel bujtattam ki fehér ingjén egyenként a gombokat.
Megszédített a látvány: kisbabás finom - puha bor, az érettségét igenis kihangsúlyozó szorzet a mellén. Habzsoltam az illatát, lefejtettem róla inget, és messzire hajítottam a pólóm mellé. Záporoztak testemre csókjai! Határozott volt minden mozdulata. Tudta, mit akar!
Égtem szerelme tüzében, perzselt a vágy, bugyim át volt ázva. Óvatosan bontotta ki nadrágszíjamat, s húzta le farmerem. Betérdelt lábam közé, s huncut mosollyal simította végig hasam, persze az ujja véletlenül beakadt tangámba, s már repült is a kis ruha darab!
Élvezettel fúrtam ujjaimat eros fénylo haja közé, míg hihetetlen odaadással, s élvezettel csókolt: Nyelvünk édes játékba voltam elmerülve, mikor ajkai siklottak rajtam lefelé. Finom mozdulatokkal nyalta körbe mellbimbómat: szívogatta, harapdálta. Szem sarkából figyelte arcomat a félhomályban, én összeszorított fogaim között szívtam be a levegot. Csúszott nyálas, érzéki nyelvével lefelé hasamon, míg ölemhez nem ért.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2018. 01. 1. hétfő 11:26
10 pont
#7 zsuzsika 2016. 10. 11. kedd 08:36
Megért volna egy folytatást.
#6 papi 2014. 03. 29. szombat 07:34
Tök jó, folytatni kellene.
#5 v-ir-a 2011. 07. 30. szombat 21:56
kár, h nincs folytatása, nálam is 10 pontot ért...
#4 hozzászóló 2003. 01. 7. kedd 10:36
Nekem is nagyon bejövős! megy rá a 10 pötty! :)
#3 Vikiy 2002. 07. 21. vasárnap 21:47
ász,király nagyon tecccccetttttt!!!!!9et adok rá!!
#2 boga 2002. 03. 1. péntek 14:23
bomba jó!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?