A+ A-

Szexuális fantázia

A nagypapi látogatóba megy távolabb élő gyermekéhez, akinek már van családja.
Kevéssel azután érkezik, ahogy leány unokája hazajött a suliból.
A lány 16, és jól fejlett. Fenntartás nélkül imádja a nagyapját.
Papi bekopog, ajtó nyílik, a leány egy szál törölközőben nyit ajtót, és ugrik örömében a nyakába.
- Szia Papi! Éppen tusolni készültem, tesi óránk volt, és nagyon leizzadtam - magyarázta a türcsit, látva papi kikerekedett szemeit.
Papi leejti csomagját, és átkarolva mindkét kezével kedvenc unokáját, megpuszilja arca mindkét oldalán, majd kibontakoznak az ölelésből.
- De ne álldogáljunk az ajtóban, egyszál törölközőben - mondta papi, s csomagját felkapva belépett a lakásba. Ott a leány újból a nyakába ugrott és csimpaszkodva örvendezett a papi érkezésének.
-Úgy örülök, hogy előbb jöttél, legalább beszélgethetünk, míg apáék hazaérnek. Gyorsan letusolok és jövök. Addig helyezd magad kényelembe.
És már el is viharzott a fürdőbe.
Papi lecuccolt, és lehuppant egy kényelmes székbe, ami éppen a fürdőszoba ajtajával szembe lévő tükörre nézett. Így aztán gyakorlatilag végignézhette a félig nyitva hagyott fürdőszoba ajtón keresztül, amint unokája ledobja a türcsit, összefogja haját, és belép a tusolóba. A látványtól forróság söpört végig testén. És amíg a tusolóban zuhogott a víz, lehunyta szemeit és próbálta felidézni az előző harminc másodperc összes képkockáját. Volt gyakorlata a mozizásban.
A lassított képen látta, ahogyan az ajtónak háttal álló leányról lehullik a törölköző, felfedve ifjú testének legintimebb részeit. Ahogy a törölköző egyre lejjebb esett, mégjobban lelassította a képkockák mozgását, hogy érezhesse, a látvány mely pillanata indította el a testén átrohanó forróságot, amit már évek óta nem érzett.
A képkockák lassan változtak, és abban a pilanatan, amikor a textil elhagyta a leány derekát, és feltárult két popsijának gömbölyded alakja, érezte újra a lökést.
A forróságot azonnal felváltotta a szégyenérzet, így a többi képkocka lefutott anélkül, hogy megnézte volna. De a forróság, ami átsöpört testén, ágyékában lüktető nyomot hagyott, amit a szégyenérzet sem nyomott el. Fejét elfordítva próbálta tekintetét másfelé irányítani, de szeme minduntalan visszahúzta a tükör felé. Egyszerűen nem tudta nem nézni azt a csodás testet.
Amikor a lány kilépett a tusoló alól, a víztől csillogó gyönyörű test látványa tovább hajtotta ágyékába a vért. Nem tudott uralkodni magán. És már meg sem próbálta ezt az érzést elfojtani magában. Míg a lány aprólékosan letörölte testéről a gyöngyöző vízcseppeket, egy pillanatra sem vette le szemét a tükörről, mígnem a lány észrevette a félig nyitott ajtót, és hogy a tükörből egy sóvárgó szempár figyeli minden mozdulatát. Egy gyors mozdulattal becsukta az ajtót, mint aki hirtelen elszégyellte magát.
Pár másodperc elteltével még mindig egy szál türcsiben kijött a fürdőből, és úgy ahogy volt, letelepedett a heverőre, lábait maga alá húzva, de cseppet sem szégyellősen.
- Papi. Láttam, hogy figyeltél, míg fürödtem.
- Ó kislányom, nem volt szándékos, de olyan gyönyörű tested van, hogy nem tudtam nem odafigyelni.
- Úgy találod, hogy gyönyörű a testem?
- Igen, határozottan. A fiúk biztosan bomlanak érted.
- Bomlanának, de nekem nem kell egyik sem. Kis pisisek. Mindegyik csak a cicimet és a fenekemet fogdosná, meg szexelni akar. De annyi ész már nincs a fejükben, hogy talán járhatnánk is közben együtt. Hogy más igénye is van azokon kívül egy lánynak. Hogy öleljék, hogy becézzék, hogy éreztessék vele, hogy már nőnek tekintik.
- Tudod, valahol megértem őket. Nekem is elvette az eszemet a látvány. És a mostani pózod is rátesz egy lapáttal. Már alig fér a farkam a gatyámban.
A lány kissé zavarba jött, ezért lepattant a heverőről, kiszaladt a fürdőszobába. Mikor visszajött, egy türcsi volt a kezében, amit papi ölébe ejtett,- frissítsd fel magad. Biztosan jól fog esni az utazás után.
- Igen. Az nagyon rám fér - gondolta, s elindult a fürdőszobába.
- De most Te is hagyd nyitva a fürdőszoba ajtót, mert én is nézni akarlak - mondta a lány legnagyobb meglepetésére.
Kissé idegesen, de eleget tett a lány kérésének, s a nyitott ajtó mellett ledobálta ruháit, és belépett a zuhany alá. A lány nem láthatta a lényeget, mert szégyenérzete nem engedte, hogy mindent láttasson. A langyos víz nyugtatólag hatott rá és a tusfürdő illata is kellemes élményként sejlett fel emlékezetében. Nem vette észre, amint a lány beosont a fürdőbe és egészen közelről figyelte testét. Egyszerre csak azt érezte, hogy valami végigsimít testén, vállától a fenekéig. Lassan arra fordult, amerről a simítást érezte, és ott állt a lány, kissé zavartan, kipirult arccal.
- Megmosom a hátad, ha akarod - és meg sem várva a választ, a fürdőpamacsot kezébe véve dörzsölni kezdte hátát, egyre lejjebb haladva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2013. 08. 28. szerda 04:36
Nagyon jó.
#8 papi2007 2013. 05. 11. szombat 08:19
rendes nagypapi, jól kielégíti az unokáját
#7 Bikmakkocska 2013. 05. 4. szombat 11:37
Ha a nénikém sárga lett volna, ő lett volna a körúti villamos.
#6 genius33 2013. 04. 26. péntek 08:38
10 pötty smile
#5 Rinaldo 2013. 04. 26. péntek 07:22
Szépen elvette a szüzességét,seggbe is dughatta volna.
#4 hairy_pussy 2013. 04. 26. péntek 06:48
10p
#3 papi 2013. 04. 26. péntek 04:58
Egy szüzlánytól egészen szokatlan ez a viselkedés
#2 sanyi0227 2013. 04. 26. péntek 00:49
10pont.remélem lesz folytatás.
#1 Törté-Net 2013. 04. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?